Haluamme, että tapahtumissamme on turvallinen ja viihtyisä ilmapiiri kaikille osallistujille. Vieraillamme on oikeus ilmaista itseään sellaisina kuin he ovat riippumatta sukupuolesta, etnisestä taustasta, seksuaalisesta suuntautumisesta tai muista piirteistä. Emme hyväksy minkäänlaista seksismiä, rasismia, homofobiaa, transfobiaa, häirintää tai väkivaltaa.

Huomioithan muut läsnäolijat – asiakkaat, henkilökunnan, esiintyjät. Sanallista häirintää, epäasiallista kommentointia ja vihapuhetta ei hyväksytä tapahtumissamme. Kunnioita muiden henkilökohtaista tilaa ja koskemattomuutta. Jos et ole varma toisen rajoista, kysy kohteliaasti ja pidä huoli, että ymmärrät vastauksen.

Jokainen läsnäolija on itse vastuussa omasta käytöksestään. Edellytämme kaikkien noudattavan näitä ohjeita turvallisen ja positiivisen ilmapiirin mahdollistamiseksi. Muiden turvallisuuden laiminlyönti johtaa tilasta/tapahtumasta poistamiseen.

Tanssilattiamme on omistettu musiikista nauttimiselle. Puhelimen näytön ja salaman kirkkaat valot häiritsevät tunnelmaa, joten pyydämme vieraita pitämään puhelimet mielellään taskussa. Kunnioita myös esiintyvIä taiteilijoita ja anna heille rauha tehdä työtänsä ilman häiriöitä.

Olethan yhteydessä henkilökuntaan mikäli kohtaat huonoa käytöstä tiloissamme.