Perjantai
2.12.

Live: LITKU KLEMETTI (22.00), Ovet klo 21.
Liput ennakkoon appista 19.80e (sis. palvelumaksu)/Tictedistä 19.72 / 8raidasta 18e / ovelta 22e mikäli jäljellä.

Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5414

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Kolkka, vapaa pääsy klo 23.30-24. Sen jälkeen 3e.
UP: Dj Ricardo, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 3e.

Uuden 'Asiatonta oleskelua' syksyllä julkaissut Litku Klemetti nähdään Dynamossa joulukuun alussa peräti kahdella keikalla. Lauantain 3.12. liput myivät jo loppuun joten artisti tekee iloksemme keikan myös perjantaina 2.12. 

Litku Klemetti on sekä laulaja-lauluntekijä Sanna Klemetin alterego että nelihenkinen yhtye. Nostalgiasta, progressiivisesta rockista, suomalaisesta iskelmästä ja italodiscosta vaikutteita ammentanut Litku Klemetti yhtyeineen on julkaissut yhteensä kuusi albumia, joiden kappaleita on striimattu miljoonia kertoja. Palkittu yhtye julkaisee lokakuussa 2022 pitkään valmistellun albumin, Asiatonta oleskelua. Levyllä kuullaan uudenlaista, herkempää Litkua.

Lauantai
3.12.

Live: LITKU KLEMETTI (22.00) (LOPPUUNMYYTY!). Ovet klo 21.

Tämä keikka on korvaava keikka vappuaaton keikalle. Jo ostetut liput käyvät uudelle päivälle sellaisenaan. (Laitathan viestiä dynamokukabooking@gmail.com 14.5.2022 mennessä mikäli haluat palauttaa lipun. Palautukset hoidetaan tuolloin.)

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Fog, vapaa pääsy klo 23.30-24. Sen jälkeen 6e.
UP: Dj Kolkka, vapaa pääsy klo 23-24, sen jälkeen 6e.

Ennakot nyt myynnissä DYNAMO appissa. (Lataa omasi app storesta tai googlen kaupasta. Appista voit ostaa itsellesi pääsylippuja ja narikan sekä juomia ja Dynamotuotteita tai lahjoittaa näitä kaikkia lahjaksi ystäville. Lisäksi saat juoma- ja pääsylipputarjouksia sekä osallistut Dynamoaiheisiin arvontoihin.)

Vappu ja Litku Klemetti ovat perfect match!

Syntikkavetoisen "Kukkia Muovipussissa" albumin maaliskuussa 2021 julkaissut Litku Klemetti saapuu Dynamoon keikalle vappuaattona 30.4.2022. Keikka toteutuu alkuillasta lakituksen jälkeen. Showtimestä ilmoitetaan lähempänä.

Yhtyeen kaikki edelliset Dynamon keikat ovat olleet loppuunmyytyjä joten lippujen suhteen kannattaa todellakin toimia ripeästi. Litku Klemetti rymisteli Tuntematon numero-yhtyeineen suurempaan tietoisuuteen 2017 julkaistulla Juna Kainuuseen-levyllä. Vuodesta 2015 toiminut Litku Klemetti on lauluntekijä Sanna Klemetin alter ego sekä 5-henkinen yhtye. Emma-palkittu Litku julkaisi keväällä 2021 elektronisemman discolevyn Kukkia muovipussissa, jonka tiimoilta kierretään erikoissetillä.

Kuuntele Spotifystä!

Itsenäisyyspäivän aatto
5.12.

DJs Ricardo & Jori Hulkkonen present experimental party. 22-05. Tickets: 6e from the door

Torstai
8.12.

Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy klo 21 alkaen.

Perjantai
9.12.

Live: TIPPA (22.30). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo Appista 13,20e (sis. pvm) /Tictedistä 13,50e (sis. pvm), 8raidasta 12e / ovelta 14e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5431

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Foley, vapaa pääsy klo 23.30-24. Sen jälkeen 3e.
UP: Dj Jodi Wild, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 3e.

Turkulaistaustainen TIPPA nähdään ensimmäistä kertaa keikalla Dynamossa perjantaina 9. joulukuuta. Spesiaali ilta tulossa!

Rock-vivahteisella kitarasoundillaan yhdeksi vuoden 2018 kiinnostavimmaksi musiikki-ilmiöksi noussut TIPPA ihastutti henkilökohtaisemmalla materiaalillaan nyt jo tuplaplatinaa striimanneella Satutat mua -hitillään. Kappale nousi Suomen Spotifyn top50 -listan ykköseksi ja usean radion soittolistalle ja se huomioitiin vuoden 2019 Emma Gaalassa Vuoden biisi -ehdokkuudella. Muun muassa Alice in Chainsin, Nirvanan sekä Apulannan musiikilliseksi vaikuttajikseen mainitseva TIPPA työstää tällä hetkellä uutta musiikkia.

Aiemmin Tippa-T:nä tunnettu turkulainen trap-artisti on kohahduttanut Suomea esimerkiksi hiteillään Mehu sekä Ei tippa tapa.

Kuuntele Spotifystä!

Lauantai
10.12.

Live: ELIAS GOULD (22.00), VERA WALL (21.20). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo Appista 15,40e (sis. pvm) /Tictedistä 15,57e (sis. pvm), 8raidasta 14e / ovelta 16e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5378

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Jodi Wild, vapaa pääsy klo 23.30-24. Sen jälkeen 6e.
UP: Dj Esko Routamaa, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 6e.

Karismaattisen laulaja-lauluntekijä Elias Gouldin odotettu toinen pitkäsoitto ilmestyi 16.9.2022 ja artistin syksyn ainoa Turun keikka nähdään Dynamossa lauantaina 10. joulukuuta.  Illan avaa lupaava artistitulokas Vera Wall, jonka debyyttisingle "Jenkki" ilmestyi lokakuussa.

Vastaavan tuottajan Riku Mattilan ja kirjailija-toimittaja Ronja Salmen kanssa luotu albumi on Gouldille syväluotaava taidonnäyte, jolla seikkaillaan odotuksen ja siirtymien välillä. Albumin uusimmat singlet “En tiennyt ennen” ja “Uusia alkuja” ilmestyivät keväällä 2022.

Vuonna 2015 ilmestyneellä Huvilakatu-debyyttisinglellään ihastuttanut Elias Gould julkaisi odotetun “LP”-debyyttialbuminsa kesäkuussa 2019.

”Lähdettiin alkuun tekemään levyä vähän sokeana tähtäimessä listaykköset, jonka aikana jopa unohti hetkeksi, että miksi tätä musaa ylipäätään tekee. Vaikeuksien ja itsetutkiskelun jälkeen olen löytänyt taas musiikinteon ilon ja ne perimmäiset syyt tehdä tätä kaikkea. Levyntekoprosessi on omalla tapaa avannut monia lukkoja ja tällä hetkellä koen suurta paloa kaikkea tätä kohtaan. Tuntuu, että olen antanut kaikkeni levylle, mutta samaan aikaan mun rinnassa kuplii ja olen innoissani luomassa taas uutta.”

Artisti muistetaan myös vierailuistaan mm. JVG:n platinarajan rikkoneella Revolveri -kappaleella sekä Gasellien niinikään platinaa streamanneella Riks Raks Poks -hitillä.

Gould on ennen soolouraansa soittanut rumpuja One of the Pigeons ja Spectral Rays –yhtyeissä sekä keikkaillut muun muassa Ronyan, Graciaksen, Noah Kinin ja Hätä-Miikkan kanssa.

Kuuntele Spotifystä!

Vera Wall Spotifyssä!

Torstai
15.12.

Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy klo 21 alkaen.

Perjantai
16.12.

Live: ANTTI AUTIO (22.00). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo Appista 18,70e (sis. pvm) /Tictedistä 18,69e (sis. pvm), 8raidasta 17e / ovelta 20e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5384

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Anttipiootti, vapaa pääsy klo 23.30-24. Sen jälkeen 3e.
UP: Dj Ionik, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 3e.

Kaikki on hyvin kun Antti Autio on Dynamon lavalla! Kolmesti Dynamossa aiemmin keikkaillut ja kolmesti sen loppuunmyynyt artisti saapuu tällä kertaa pelimestoille joulun kynnyksellä perjantaina 16.12.

Antti Autio on yksi Suomen rakastetuimmista uuden polven laulaja-lauluntekijöistä. Autio soittaa yhtyeensä kanssa raikkaaseen ja vahvaan laululyriikkaan sekä polveilevaan kitarointiin pohjautuvaa suomenkielistä musiikkia. Voimakkaat ja vilpittömät kappaleet kaipuusta ja rakkaudesta ovat lumonneet kuulijat ympäri Suomen. Ahkerasti keikkailevan artistin intensiiviset ja tunnelmalliset konsertit ovatkin useasti myyneet loppuun. Autiolla on poikkeuksellinen kyky vangita kuuntelija tilaan, jossa ajantaju sumenee. 

Aution kehutut pitkäsoitot ”Minä tuon mukanani sateet” (2017), ”Pihalla tuulee taas” (2019) ja tuorein ”Kaikki talot huojuu” (2022) ovat vakiinnuttaneet artistin aseman Suomen musiikkikentällä. Spotifyssa hänen kappaleitaan on kuunneltu yli 7 miljoonaa kertaa. Muun muassa ”Tehty sinulle”-, ”Liikaa”- ja ”Minä tuon mukanani sateet”-kappaleet ovat onnistuneet maalaamaan esiin kuulijoiden tunteita hienovireisen lohdullisesti.

Kuuntele Spotifystä!

Lauantai
17.12.

DOWN: Dj Fog, vapaa pääsy klo 22-24. Sen jälkeen 6e.
UP: Dj Esko Routamaa, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 6e.

Torstai
22.12.

Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy klo 21 alkaen.

Perjantai
23.12.

DOWN: Dj Jodi Wild, vapaa pääsy klo 22-24. Sen jälkeen 3e.

Jouluaatto
24.12.

Dj Anttipiootin joulutervehdys! Vapaa pääsy.

Joulupäivä
25.12.

DJ Kolkka, vapaa pääsy.

Tapaninpäivä
26.12.

DOWN: DJ Anttipiootti, vapaa pääsy klo 21-24. Sen jälkeen 6e.
UP: Dj TBA, vapaa pääsy ennen klo 24. Sen jälkeen 6e.

Torstai
29.12.

Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy klo 21 alkaen.

Perjantai
20.1.

Live: PÄKÄ
Liput ennakkoon Dynamo Appista 15,40e (sis. pvm) /Tictedistä 15,57e (sis. pvm), 8raidasta 14e / ovelta 16e mikäli jälkellä.

Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5378

Päkän ensimmäinen sooloalbumi 'Menestysalbumi' ilmestyi 25. marraskuuta. Räppäri suuntaa albumin myötä alkuvuodesta 2023 seitsemän kaupungin menestyskiertueelle, jonka Turun keikka nähdään Dynamossa perjantaina 20.1. 

PME Recordsin julkaiseman albumin henkilökohtaiseen sävyyn kerrottujen tarinoiden aiheet ulottuvat kiitollisuudesta kusipäisyyteen ja esittelevät haavoittuvan artistin. 

“Levyn teema on menestys. Meidän yhteiskunnassa toistuu narratiivi, jossa ammatillinen menestys on synonyymi onnellisuudelle. Niin mäkin opin ajattelemaan. Menestystä jahdataan ja jos sitä sitten lopulta saadaan niin ollaan pettyneitä, kun ei se ulkoinen hyväksyntä tai taloudellinen menestys ratkonutkaan meidän ongelmia ja se sama levottomuus on edelleen läsnä.” Päkä kuvailee kokonaisuutta. 

Albumilta julkaistiin 11. marraskuuta ennakkosingle 'Bensaa', josta Klangi kirjoitti: “Kappale on helposti samaistuttava ja Päkä tuntuu jatkavan sopivissa määrin siitä, mihin Gaselleissa jäi.” 

Levyn tuotannot teki DJ Arsi (Loost Koos) ja vastaavana tuottaja toimi Visa Mäkinen (mm. Aivovuoto). “Halusin levystä ajattoman kuuloisen ja oon fiilannu Arsin tekosia sen saralla teinistä asti, niin kysyin sitä mukaan.” DJ Arsin asuessa Lontoossa, studioon apua soitettiin vanhalta tutulta Visa Mäkiseltä. “Lopulta Visan rooli kasvoi huomattavasti äänittämistä isommaksi ja se sparras Arsia biiteissä ja mua räpeissä.” 

Päkä eli Pekka Salminen on muusikko, kirjailija ja yksi kolmesta suuren yleisön suosioon nousseen Gasellit-yhtyeen MC:stä. Emma Gaalassa Vuoden yhtye ja Vuoden Rap/R&B -kategorioissa palkittu Gasellit on vuonna 2008 Helsingin Oulunkylässä perustettu rap-yhtye. Musiikin ohella Salminen on kirjoittanut yhtyeensä tarinaa läpi käyvän elämäkerrallisen teoksen Gasellit: Matka (2021), sekä yhtyetoverinsa Hätä-Miikan kanssa graffitia maalavista ystävyksistä kertovan romaanin Sä maksat (2017).

Kuuntele Spotifystä!

Perjantai
24.2.

Live: AIVOVUOTO 10V
Liput ennakkoon Dynamo Appista 15,40e (sis. pvm) /Tictedistä 15,57e (sis. pvm), 8raidasta 14e / ovelta 16e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5417

Aivovuoto lähtee 10v-juhlakiertueelle helmikuussa - erikoispitkässä juhlasetissä kuullaan musiikkia yhtyeen kaikilta kuudelta albumilta! Turun Dynamossa yhtye nähdään perjantaina 24. helmikuuta. 

Debyyttilevynsä ‘Aivovuoto’ vuonna 2013 julkaissut rap-yhtye Aivovuoto lähtee helmikuussa 10v-juhlakiertueelle, joka kattaa Suomen ykkösklubit - etappeina Helsinki, Tampere, Lahti, Hämeenlinna, Joensuu, Oulu, Turku ja Jyväskylä. Normaalia pidemmillä keikoilla esitetään musiikkia kaikilta Aivovuoto-levyiltä. 

Itä-Helsingistä lähtöisin olevan Aivovuoton muodostavat tuottajaveljekset Mio ja Visa (K.V.N & LOBO) sekä räppäri Matti (Jodarok). Aivovuoto on julkaissut kuusi erinomaisen vastaanoton saanutta ja hetkessä loppuunmyytyä levyä. Tällä hetkellä bändi työstää uutta musiikkia legendaarisessa Studio Töissä ja Mummolassa. 

Aivovuoto on lähtökohtaisesti sessiobändi – yleensä ensin syntyy veljesten tausta, sitten Matti kirjoittaa siihen sanat ja kappale pyritään purkittamaan välittömästi. Tajunnanvirta. Spontaanius. Aivovuoto nauhalle. 

Yhtye tunnetaan myös omalaatuisista videoista, joista monet yhtye on itse tuottanut, käsikirjoittanut ja joskus leikannutkin. Videot laajentavat Aivovuoto-universumia visuaalisiin ulottuvuuksiin.