Torstai
7.12.

Humak Live: RetroTek: Jytäorkesteri, Malius & DJ Oskar Truhponen. Ovet klo 20.30.

klo 23: Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy.

Retrotek valtaa Turun Dynamon! Illan tähtinä loistavat Turun omat kasvatit, karismaattinen Jytäorkesteri ja asiansa osaavat DJ:t Malius ja Oskar Truhponen! Iltaa jatkaa Dynamon legendaarinen Youtubejukeboksi. Tapahtumaan on ilmainen pääsy ja ovet aukeaa jo kello 20.30!

Perjantai
8.12.

Live: ARE, KRISO & DJ MASSIMO (22.30), YTK (21.30). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo appista 13,20e, Eventualista 13e, 8raidasta 12e tai ovelta 14e mikäli jäljellä.
Osta liput!

Keikkojen jälkeen:
DOWN: Dj Anttipiootti, vapaa pääsy klo 23.30 jälkeen
UP: Dj Ricardo, vapaa pääsy koko illan

Mahtavan “Kaiken teoria” albumin lokakuussa julkaissut Are saapuu Dynamoon.. ei ripille vaan räpille yhdessä Krison ja Dj Massimon kanssa 8. joulukuuta.Taiturimainen räppäri on osa jyväskyläläistä JKL Funk Days hip hop -kollektiivia, KPC-kollektiivia, sekä Joku Roti Mafiaa. Miehen ensimmäinen studioalbumi "Jaalan Elämää" julkaistiin 2010.

Illan avaa debyyttikeikkansa tekevä YTK.

”Yhtä Tyhjän Kanssa, eli YTK, on kolmen Turkulaisen hopparin muodostama kollektiivi. MC:n roolia vetävät räppärit Souce ja Kolitsi. Dekkien takana häärää akateemisella pieteetillä suorittava Haid. YTK ammentaa musiikkiinsa elementtejä ysärin ja kaksituhattaluvun kultakausien hiphopin aineksista.

Lauantai
9.12.

Live: DRAAMA-HELMI ja "Ystävät" (22.00), KUUPUU (21.15). Ovet klo 21.00.
Liput ennakkoon Dynamo appista 13,20e, Eventualista 13e, 8raidasta 12e tai ovelta 14e mikäli jäljellä.
Osta liput!

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Jodi Wild, vapaa pääsy klo 23-24, sen jälkeen 8e
UP: Dj Esko Routamaa, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 8e

Draama-Helmi juhlistaa Teosto-palkintoaan Dynamossa bändin kera lauantaina 9. joulukuuta! Liput myynnissä nyt.

Eikä minkä tahansa bändin, vaan viime kevään Teosto-voittajat tulevat vetämään kunniakierroksen. Keikalla soitetaan versioita Teosto-palkinnon voittaneelta Draama-Helmi kuistilla -levyltä sekä kahdelta aiemmalta Draamis-levyltä.
Illan aloittaa maailmanmainetta nauttiva, myöskin palkinnon voittanut Kuupuu!

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan tätä spektaakkelia, sillä näillä näkymin sen voi kokea vain kerran Lepiksessä ja Dynamossa.

Torstai
14.12.

klo 22: Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy.

Perjantai
15.12.

Live: MARKUS KRUNEGÅRD (SE) (22.00). Ovet klo 20.30.
LOPPUUNMYYTY!

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Anttipiootti, vapaa pääsy klo 23.15 jälkeen
UP: Dj Aatu Pyy, vapaa pääsy koko illan

Uu uu! Uutta suomenkielistä materiaalia levyttänyt Markus Krunegård saapuu Åbuuun ja Dynamoon joulukuun 15. perjantaina. Liput myynnissä nyt.

Markus Krunegård on ruotsinsuomalainen laulaja ja lauluntekijä. Krunegårdin äiti on kotoisin Pellosta, Tornionjokilaaksosta. Vuonna 2001 uransa Laakso-yhtyeessä aloittanut Krunegård on yksi viime vuosien rakastetuimpia ruotsalaisia laulaja-lauluntekijöitä ja on ollut mukana mm. myös Ruotsin versioon Vain elämää -sarjasta, Så mycket bättre, vuonna 2020.

Artisti on kasvanut Ruotsissa, mutta hän huomaa itsessään kädenvääntöä suomalaisuuden ja ruotsalaisuuden välillä. Ruotsissa uraansa luonnut artisi julkaisee ensimmäisen suomenkielisen sooloalbuminsa ”Nokia & Ericsson” myöhemmin vuonna 2023. Albumin julkaisijana toimii helsinkiläinen All That Plazz -levy-yhtiö. Levy sai alkunsa Los Angelesissa, jossa Krunegård oli ystäviensä luona kirjoittamassa aivan toisenlaisia kappaleita.

– Olin kirjoittamassa ystävieni Linus Wiklundin ja Noonie Baon luona Los Angelesissa uusia ruotsinkielisiä kappaleita. Yhtäkkiä aivoni alkoivat kuitenkin toimia suomeksi, ja huomasin muiden vielä nukkuessa säveltäväni oudon viileänä aamuna uima-altaan reunalla kappaletta ”Nokia & Ericsson”. Noonie ja Linus olivat tekemässä kappaleita Sam Smithille ja pyysivät minua mukaan, kieltäydyin tästä koska minun oli pakko saada tämä uusi suomenkielinen lauluni valmiiksi, kertoo Krunegård suomenkielisen levyn alkusysäyksestä.

Krunagårdin tulevalta suomenkieliseltä albumilta on julkaistu kaksi singleä – ”Miss Joensuu” ja ”Mä tykkään sust”.

Krunegård on säveltänyt musiikkia myös muun muassa Charli XCX:lle, Santigoldille, Icona Popille, Carly Rae Jepsenille sekä Veronica Maggiolle.

Lauantai
16.12.

Live: AAVIKKO (22.00). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo appista 16,50e (sis. pvm.), Eventualista 16e ja 8raidasta 15e. Ovelta 18e mikäli jäljellä.
Osta liput!

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Fog, vapaa pääsy klo 23.30-24, sen jälkeen 8e
UP: Dj Esko Routamaa, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 8e

Mitä tapahtuu kun syntetisaattori ja säröpedaali kohtaavat? Aavikon tuore ja takuuvarma tanssihitti We Play - You Dance esittelee jo vuonna 1995 perustetun kulttiyhtyeen tuoretta soundia yksinkertaisesti ja vangitsevasti. Yhtye on nähtävissä Turun Dynamossa lauantaina 16. joulukuuta.

Maailmassa on kaikenlaisia kolminaisuuksia. Eikä pelkästään uskonnollisia, sillä jo muinaiset pakanakansat tunsivat järkiperäisiä kolminaisuuksia. Länsimaisen ihmisen maailmankuvaan erilaiset kolminaisuudet ovat juurtuneet niin sitkeästi, että ne ovat väkisinkin hieman pyhiä. Jääkiekossa on kolme erää. Filosofien dialektiikassa teesi, antiteesi ja synteesi. Klubilla on bändi, yleisö ja lattia. Aavikossa on kolme jäsentä.

Vuonna 1995 Siilinjärvellä perustettu Aavikko on funktionaalista käyttömusiikkia, sähköisen äänen muotoilua syntetisaattoreilla. Jo kolmatta vuosikymmentä olemassa ollut yhtye on kulminaatio menneiden aikojen retrofuturististen itäblokin syntetisaattoriyhtyeiden, päättäväisesti määräävien rytmien ja tanssimaan piiskaavasti koukuttavien melodioiden utopiasta. Yhtyeen ilmaisun kiteyttää parhaiten jälleen yksi kolminaisuus: melodia, harmonia ja rytmi. Muysic non stop.

Torstai
21.12.

klo 22: Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy.

Perjantai
22.12.

DOWN: DJ Jodi Wild, vapaa pääsy koko illan
UP: DJ Konsta Eeva, vapaa pääsy koko illan

Lauantai
23.12.

DOWN: Dj Akseli Tiitta, vapaa pääsy koko illan

Joulupäivä
25.12.

DOWN: DJ Kolkka, vapaa pääsy koko illan
UP: DJ Kulmisjärvi, vapaa pääsy koko illan

Tapaninpäivä
26.12.

Live: YOURNALIST (22.00). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo appista 11e, Eventualista 11e tai 8raidasta 10e. Ovelta 12e. Osta liput!

Keikan jälkeen:
DOWN: DJ Jodi Wild, vapaa pääsy klo 23-24, sen jälkeen 8e
UP: Girl Put Your Records On: DJ's
Iida Mummo & Jenni from the Block, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 8e

Silloin kun Tapsa tanssii niin sehän tanssii sitten kunnolla! Tällä kertaa Yournalistin tahtiin tiistaina 26. joulukuuta. Harvakseltaan keikkaileva ja kaksi albumia julkaissut turkulaisen indierockin ylpeys on kypsytellyt pitkään uutta materiaaliaan ja luvassa on takulla räjäyttävän viihdyttävä show. Hommaas sääki ny flabat hei!

Torstai
28.12.

klo 22: Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy.

Perjantai
29.12.

DOWN: DJ Supersakari, vapaa pääsy koko illan
UP: DJ Club Anvil: from post punk to modern electronic pop. Glam & synths! DJ Avalon with guests, vapaa pääsy koko illan
FB-event!

Lauantai
30.12.

DOWN: DJ Anttipiootti, vapaa pääsy koko illan
UP: DJ Esko Routamaa, vapaa pääsy koko illan

UV-aatto
31.12.

DYNAMON UUSIVUOSI:
DOWN: DJ Jodi Wild, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 8e
UP: DJ Esko Routamaa, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 8e