Live: RUISSALO AMPING (22.00), ORVOKKI (21.00). Ovet klo 20.30.
Liput ennakkoon Dynamo appista 15,40e, Eventualista 15e, 8raidasta 14e tai ovelta 16e mikäli jäljellä.
Osta liput!

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Akseli Tiitta, vapaa pääsy klo 23-24, sen jälkeen 6e
UP: Dj Kulmisjärvi, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 6e

Ruissalo Amping juhlii levyjulkkareitaan Dynamossa 2. maaliskuuta. Illan avaa ylistetyn debyyttialbuminsa juuri julkaissut Orvokki.

--

Niin ihanan kovaa, ja niin kovin ihanaa - Tällä sloganilla esittelee usein itsensä turkulaisen kaunosieluisuuden johtotähti Ruissalo Amping. Tuoreen shoegaze-yhtyeen sointi on romanttista jylyä, ujoa laulua ja maailman ihanimman soittimen, sähkökitaran, kaikuun hukutettua pauhua. 

Helmikuussa 2024 toisen albuminsa Ruusupuutarha julkaiseva Ruissalo Amping esittäytyy kevään keikoilla uuden musiikin myötä itsensä löytäneenä ja ensimmäisen levyn eksyneestä tunnelmasta selvinneenä. Turvan ja vapautumisen teemoille rakentuva kakkoslevy tulee viemään kuulijansa entistä ruusuisempiin ja romanttisempiin maailmoihin, astuen yhtä aikaa syvemmälle omiin utopioihinsa, mutta helpommin lähestyttävämpänä kuin koskaan.

Ruissalo Amping julkaisi kiehtovan ja kehutun debyyttialbuminsa Tähtien suojatit Maan povella marraskuussa 2021. Kesällä 2023 yhtye palasi julkaisutauolta suomenkielisellä coverilla HIM:in kappaleesta When Love and Death Embrace, joka julkaistiin nimellä Rakkaus kuolemassa elää.

“Musiikkia tulee turhankin usein kuvailtua kauniiksi, mutta tässä tapauksessa se on kiistatta paras sana.”


— HS 24.11.2021Jos tunnetta on vaikea kuvailla, sen voi muuttaa musiikiksi. Orvokin musiikkiin voi upota ja se vie hetkeksi johonkin muualle - paikkaan, jonka voi kokea turvalliseksi. Turvallisessa paikassa epämääräinenkin vaikea tunne on helppo kohdata ja käsitellä. Kappaleissa epätavalliset rakenteet ja rytmilliset yllätykset kietoutuvat sähköisenä sykkiväksi uneksi.