Tyylikkäät Dynamo-tuotteet sesonkiin kuin sesonkiin! 


Hinnasto:
Kangasmerkki: 3,5e
Pipo: 10e
Lippis: 20e
Pyyhe: 20e
Perjantai
12.4.

Live: IISA
Liput ennakkoon Dynamo appista 19,80e, Eventualista 19e, 8raidasta 18e tai ovelta 22e mikäli jäljellä.
Osta liput!

Kevät 2024 ja Iisa Dynamossa! 🌸❄️ Tämän herkullisen yhdistelmän pääset kokemaan 12. huhtikuuta. Liput keikalle ovat nyt myynnissä.

Iisa on yksi omaleimaisimpia laulaja–lauluntekijöitämme, esiintyvä artisti ja kirjoittaja. Hän operoi kotimaisen popin edistyksellisimmässä ja innovatiivisimmassa kärjessä poikkeuksellisella musiikillisella tinkimättömyydellä. Iisan musiikki on kuin pumpulisen pehmeitä popmusiikin keinoin maalattuja tuokiokuvia ja tunnelmia, samaan aikaan samean epätarkkoja, kristallinkirkkaita ja äärimmäisen läsnäolevia.

Iisan viides studioalbumi, 2024 julkaistava Hardcore (Fullsteam Records), on uljas jatkumo artistin tuotannolle, jolle ominaista on tarkkuudessaan häkellyttävä sisäisen tunnemaailman kuvaus, musiikillinen rikkaus ja ennakkoluuloton kokeilevuus. Hardcore-albumin on tuottanut Ruusut-yhtyeen tuotannosta sekä Rubik ja Pariisin Kevät -yhtyeistä tunnettu Artturi Taira.

Livenä Iisa on Antti Hietalan, Omar Zakikin, Veli Kauppisen, Arttu Hokkasen ja Iisan muodostama yhtye, joka maalaa upottavan kokonaisvaltaista äänimaisemaa maamme klubeilla, saleissa ja festivaaleilla

Lauantai
6.4.

Live: F
Liput ennakkoon Dynamo appista 15,40e, Eventualista 15e, 8raidasta 14e tai ovelta 16e mikäli jäjellä.
Osta liput!

Emma-palkittu rap/r’n’b-artisti F lähtee juhlistamaan uutta Self-helpless-albumiaan keväällä! Dynamossa turkulähtöinen artisti nähdään 6. huhtikuuta.

Self-helpless on antiteesi itsensä jatkuvalle kehittämiselle ja ylistys keskeneräisyydelle. Visuaalisesti albumi kumartaa 90-luvun ikonisten tähtien, kuten Anna Nicole Smithin ja Pamela Andersonin suuntaan. Albumilta on julkaistu tähän mennessä neljä singleä: musiikkivideollaan vakuuttanut Taas mennään, Muija on ku kone, Teetä (feat. Tuplakääk) ja Naispaholainen II.

Rohkeista ja visuaalisesti kekseliäistä livekeikoistaan ylistetty F tunnetaan parhaiten Ihana-hitistään joka lähentelee kultarajaa. Monipuolinen, vahvoja albumikokonaisuuksia luova artisti on ollut ehdolla Emma Gaalassa useasti ja vuonna 2021 hänet palkittiin vuoden musiikkivideo-palkinnolla.

Perjantai
5.4.

Live: LUUKAS OJA
Liput ennakkoon Dynamo appista 13,20e, Eventualista 13e, 8raidasta 12e tai ovelta 14e mikäli jäljellä.
Osta liput!

Suomirockin uuden polven rakastetuimpiin yhtyeisiin lukeutuva Luukas Oja tunnetaan vauhdikkaista keikoistaan, korvamatokertseistä ja puhuttelevista teksteistä. Vimmaisen ilottelun ohessa yhtye käsittele painavia teemoja aristelematta. 

Turun Dynamossa yhtye nähdään uuden albuminsa tiimoilta perjantaina 5. huhtikuuta. Liput myynnissä nyt!

Luukas Ojan sydän löytyy riehakkaan energian yhdistyessä taitavaan soitantaan ja arvaamattomuuteen. Bändin intensiiviset liveshowt ovat hurmanneet yleisön ja kriitikot ympäri Suomea klubikeikoilta festarilavoille.Bändin kolmas pitkäsoitto julkaistaan maaliskuussa 2024, jonka myötä bändi lähtee uransa mittavimmalle klubirundille kokonaan uuden liveshown kanssa.

Lauantai
30.3.

DOWN: Dj Jodi Wild, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 6e
UP: DJ Konsta Eeva, vapaa pääsy ennen jklo 24, sen jälkeen 6e

Perjantai
29.3.

Live: BUSINESS CITY (22.00). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo appista 17,60e, Eventualista 17e, 8raidasta 16e tai ovelta 18e mikäli jäljellä.
Osta liput!

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Anttipiootti, vapaa pääsy klo 23 alkaen.
UP: Dj Jodi Wild, vapaa pääsy koko illan

Viime vuoden Pitkäperjantaina Dynamon loppuunmyynyt yhtye Business City aikoo toistaa temppunsa myös 2024 ja nousee lavalle toistamiseen Pitkäperjantaina 29.3. Liput myynnissä nyt.

Onks monot rasvattu ja sauvat ilmassa? Onko infuusionesteet tankattu? Seppo Räty Berghainissa ja Yks yö Lahes, soittaako kelloja? Sykkivää ja happosta bassonousua Meemilaaksosta ja kunnon tykittelyä perinteiseen tyyliin, käännökset vedetään ainasuoriksi. Hiihtoliiton epävirallinen kisamaskotti vuodesta 2015, happoteknoa havumetsien maasta: BUSINESS CITY! Jartsan autotallireiveistä festarilavoille, Euroviisut siintää jo horisontissa. Onko Suomen latu-uskottavimman happoteknobändin keikka niin rivakka kuin kylillä huhutaan, vaiko kansallista häpeää kuten Lahti 2001? Hiihtää hiihtää, jaksaa jaksaa!

Kiirastorstai
28.3.

Live: YEBOYAH (22.30). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo appista 16,50e, Eventualista 16e, 8raidasta 15e tai ovelta 18e mikäli jäljellä.
Osta liput!

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Anttipiootti, vapaa pääsy klo 23.30 jälkeen.

No tätä on odotettu! 🦋✨ Paljon keikalle kyselty Yeboyah nähdään Dynamossa kiirastorstaina 28. maaliskuuta. Liput myynnissä nyt.

Yeboyah on helsinkiläinen artisti, yhteiskunnallinen vaikuttaja ja tulevaisuuden suunnannäyttäjä, joka aloitti soolouransa vuonna 2017 Broflake-singlellä. Vuoden 2019 Elovena EP ja vuonna 2021 julkaistu debyyttialbumi ”Perhosefekti” toivat Yeboyahille lukuisia Emma-ehdokkuuksia ja artistin vaikuttava liveshow on nähty kaikilla isoimmilla festareilla.

Artistin tuorein “YEBO&” -EP ilmestyi viime vuonna.

Lauantai
23.3.

Live: PESSO (22.30). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo appista 14,30e, Eventualista 14e, 8raidasta 13e tai ovelta 15e mikäli jäljellä.
Osta liput!

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Anttipiootti, vapaa pääsy klo 23.30-24, sen jälkeen 6e
UP: Dj Esko Routamaa, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 6e

--

Uuden ”kauan (ihan liian)” sinkkunsa julkaissut Pesso kiertää keväällä uuden albuminsa tiimoilta ympäri Suomea. Dynamossa kiertue pysähtyy 23. maaliskuuta.

Pesson kehuttu ja palkittu ”33”-albumi keräsi paljon kiitosta vuosituhannen vaihteen poikabändiestetiikkaa ja saman ajan hiphop/R&B -sävyjä yhdistelevästä maailmastaan. Artistin edellinen julkaisu “kermavaahtoo” tuli ulos lokakuussa.

“Ajatuksena oli lähteä tekemään tulevalle levylle kevyempiä ja lohduttavia kappaleita, mutta surumielisiähän niistä tuli. Ehkä vaan täytyy hyväksyä että oon sad boi Pesso. Kriitikoiden valinta -Emma teki musta surullisemman. sadboi -kiertueen keikoille voi tulla vaikka ei olisi oikea fillis.

Pesso on artisti ja tuottaja, joka säveltää, sanoittaa, tuottaa ja sovittaa musiikkiaan itse. Albumit ”Kunnes mä tapasin sut” (2018), ”Miks sä et oo niinku kaikki muut?” (2020) ja ”33” (2022) julkaissut artisti on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä tämän hetken kiinnostavimmista artisteista ja live-esiintyjistä. Pesso on tehnyt uransa aikana yhteistyötä artistien, kuten Gasellien, pehmoainon, Pyhimyksen, F:n, Karinan ja Yonan kanssa. Artistin kuunnelluimpiin kappaleisiin lukeutuvat muun muassa ”1000 VIIKKOO (feat. pehmoaino)”, ”Haikee” sekä ”FYE”.

Perjantai
22.3.

DOWN: Dj Akseli Tiitta, vapaa pääsy koko illan
UP: Girl, Put Your Records On, Dj's Jenni from the Block & Iida Mummo, vapaa pääsy koko illan

Torstai
21.3.

klo 22: Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy.

Lauantai
16.3.

Live: RAAPPANA (22.30). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo appista 15,40e, Eventualista 15e, 8raidasta 14e tai ovelta 16e mikäli jäljellä.
Osta liput!

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Fog, vapaa pääsy klo 23.30-24. Sen jälkeen 6e.
UP: Dj Jori Hulkkonen, vapaa pääsy ennen klo 24. Sen jällkeen 6e.

Raappana suuntaa alkuvuodesta "Kipinä takas"-EP:n julkkarikiertueelle ja nähdään pitkästä aikaa Turussa lauantaina 16.3.!

Raappana julkaisee alkuvuodesta uuden EP:n, joka kantaa nimeä Kipinä takas. Pitkän linjan reggaeartisti suuntaa EP:n myötä 12 kaupungin julkkarikiertueelle helmi-huhtikuussa.
”Tehtiin paljon musaa yhdessä vaiheessa Tommin,Kössin ja Kaisan kanssa ja kappaleita kertyi jonkun verran laatikkoon ja niitä pääsee nyt vihdoin julkaisemaan ja tässä kuusi ensimmäistä jotka kelattiin laittaa eepeen muodossa ulos, julkaisijana Don Hynninen eli Suomen Musiikki.”Raappana on omalla musiikillaan tuonut kesän Suomeen vuodenajasta riippumatta jo vuodesta 2007. Maamme menestyksekkäimpiin reggae-artisteihin lukeutuva

Raappana on julkaissut yhden mixtapen ja neljä studioalbumia, joista viimeisin “Ennen aamunkoittoo” julkaistiin Suomen Musiikilla vuonna 2015. Parhaillaan uuden EP:nsä julkistukseen valmistautuvan artistin tuorein single “Viimeinen cowboy” ilmestyi lokakuussa 2023.

Perjantai
15.3.

Live: THE HOLY (22.00). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo appista 15,40e, Eventualista 15e, 8raidasta 14e tai ovelta 16e mikäli jäljellä.
Osta liput!

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Jodi Wild, vapaa pääsy klo 23 alkaen
UP: Dj Supersakari, vapaa pääsy koko illan

The Holy nähdään maaliskuussa Suomen kattavalla levynjulkaisukiertueella ja Turun Dynamossa 15. maaliskuuta

Ympäri maailmaa kiertänyt The Holy tuo mukanaan sävykästä, pohjoismaista melankoliaa post-punkin, Springsteenin ja krautrockin voimin. Ajattomien analogisten syntetisaattorien, kiehtovien rumpukomppien ja raapivien kitaran avulla The Holy luo mukavuusaluetta haastavaa musiikkia. Yhtyeen debyyttialbumi Daughter keräsi laajaa huomiota ja kiitosta niin kotimaisella kuin kansainväliselläkin kentällä ja nappasi Helsingin Sanomien arvioinnista komeat neljä tähteä sekä Emma -ehdokkuuden ‘Kriitikoiden valinta’ kategoriassa. Äärimmäisen intensiivisenä livebändinä tunnettu The Holy on keikkaillut muun muassa Sziget, Eurosonic, Iceland Airwaves-festivaaleilla. Yhtyeen kolmas albumi Ländmark on huolella työstetty kokonaisuus, jonka prosessi on yhtyeen mukaan auttanut bändiä kasvamaan sekä yksilöinä, että yhtyeenä.

The Holy tunnetaan pohjoismaisesta melankoliastaan, erittäin räjähtävistä live-esiintymisistään ja epätavallisesta bändikokoonpanosta, johon kuuluu kaksi rumpalia.

Torstai
14.3.

Live: EMMA & MATILDA (21.30). Ovet klo 20.00.
LOPPUUNMYYTY!

Keikan jälkeen:
Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy alkaen klo 22.30.

--

Emma-ehdokkuuksia kerännyt duo emma & matilda lähtee maaliskuussa kevätkiertueelle! Turun Dynamossa yhtye nähdään torstaina 14.3.Marraskuussa 2022 debyyttisinglensä julkaissut nouseva duo emma & matilda lähtee keväällä minikiertueelle. Kiertue rantautuu valikoiduille keikkapaikoille Helsingissä, Turussa, Tampereella, Lappeenrannassa ja Oulussa.

emma & matilda on yksi vuoden kiinnostavimpia tulokkaita. Duon herkkä debyytti-EP Siellä on kaikki niin ihanaa julkaistiin toukokuussa 2023 ja pitää sisällään muun muassa TikTokissa ilmiöityneet kappaleet Ikävä ja Veronica. Kappaleista jälkimmäinen striimasi kultaa, nousi radiosoittoon ja pysyi Spotifyn Top 50 -listalla yli kuukauden ajan. Duon toiselta EP:ltä julkaistiin marraskuussa ensimmäinen single Joku muu, jonka remix-versio nousi Spotifyssa sijalle 11. emma & matilda on myös ehdolla kolmessa kategoriassa vuoden 2024 Emma Gaalassa (Vuoden Tulokas, Vuoden Alternative sekä yleisöäänestys).

Kuluneen vuoden aikana kaksikko on soittanut ympäri Suomen keikkoja, joiden tunnelma on ollut ainutlaatuinen. emma & matilda nähtiin kesällä jo suurilla festareilla, jolloin yleisöt olivat ääriään myöten täynnä. Tulevan kevätkiertueen liput ovat nyt myynnissä.

Lauantaina
9.3.

STOP MAKING SENSE (1984) - Konserttielokuva Dynamossa. Ovet klo 21. Näytös klo 22. Liput 7e. Ennakot myynnissä Dynamo appissa ja Eventualissa. Osta liput!

Elokuvan jälkeen:
DOWN: Dj Jodi Wild, vapaa pääsy klo 23.45-24, sen jälkeen 6e
UP: Dj Esko Routamaa, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 6e

This must be the place! Koska oikean Talking Headsin paluuta saamme vielä odottaa, Dynamo näyttää alakerrassa 40-vuotta täyttävän “Stop Making Sense” -livetaltioinnin lauantaina 9. maaliskuuta.

Kaikkien aikojen parhaaksi konserttielokuvaksikin tituleerattu Stop Making Sense räväyttää valkokankaalle Talking Heads -yhtyeen keikan Pantages Theatressa Hollywoodissa joulukuussa 1983. Mukana David Byrne, Tina Weymouth, Chris Frantz, Jerry Harrison ja ekstaattinen ensemble taustamuusikoita. Ohjaaja Jonathan Demme ikuistaa bändin huippuhetken tässä uunituoreessa 4K-restauroinnissa, joka on julkaistu elokuvan 40-vuotisjuhlaa varten.Huom! Näytämme elokuvan kahdelta valkokankaalta, joista toinen on tanssilattialla ja toinen salin puolella, joten Stop Making Sense on mahdollista nauttia sekä tanssien että istuen. 

Perjantai
8.3.

Live: JAMBO (22.00). Ovet klo 20.30.
Liput ennakkoon Dynamo appista 19,80, Eventualista 18e tai ovelta 20e.
Osta liput!

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Kolkka, vapaa pääsy klo 23 jälkeen
UP: Dj Paavo Foley, vapaa pääsy koko illan

Juuri “Vuoden Tulokas” Emma-ehdokkuuden napannut jambo julkaisee toisen albuminsa “Eläintarha” alkuvuodesta 2024, jonka johdosta artisti suuntaa levyjulkkarikiertueelle ensi vuoden keväällä. Kiertue toteutetaan jambo & band -kokoonpanolla, jonka liven dynamiikka takaa korvaamattoman energian aina lavalta yleisöön. Beibi tä on show!

Dynamossa jambo nähdään peräti kahdella keikalla 7. ja 8. maaliskuuta.

YleX:n Läpimurto 2022 -yleisöäänestyksen voittanut, @munsometili -nimimerkillä somessa esiintyvä artisti on kerännyt itselleen laajan fanijoukon. Artistin musiikki on oivaltava sekoitus elektronisia soundeja, kehoa liikuttavaa R&B:tä ja luovasti sanoitettua räppiä. jambon live on ainutlaatuinen show, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Torstai
7.3.

Live: JAMBO (21.30), SHAKKII (20.30). Ovet klo 20.
Liput ennakkoon Dynamo appista 19,80, Eventualista 18e tai ovelta 20e.
Osta liput!

Keikkojen jälkeen:
Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy klo 22.30 alkaen.

Juuri “Vuoden Tulokas” Emma-ehdokkuuden napannut jambo julkaisee toisen albuminsa “Eläintarha” alkuvuodesta 2024, jonka johdosta artisti suuntaa levyjulkkarikiertueelle ensi vuoden keväällä. Kiertue toteutetaan jambo & band -kokoonpanolla, jonka liven dynamiikka takaa korvaamattoman energian aina lavalta yleisöön. Beibi tä on show!

Dynamossa jambo nähdään peräti kahdella keikalla 7. ja 8. maaliskuuta.

YleX:n Läpimurto 2022 -yleisöäänestyksen voittanut, @munsometili -nimimerkillä somessa esiintyvä artisti on kerännyt itselleen laajan fanijoukon. Artistin musiikki on oivaltava sekoitus elektronisia soundeja, kehoa liikuttavaa R&B:tä ja luovasti sanoitettua räppiä. jambon live on ainutlaatuinen show, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Torstai
7.3.

klo 22: Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy.

Lauantai
2.3.

Live: RUISSALO AMPING (22.00), ORVOKKI (21.00). Ovet klo 20.30.
Liput ennakkoon Dynamo appista 15,40e, Eventualista 15e, 8raidasta 14e tai ovelta 16e mikäli jäljellä.
Osta liput!

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Akseli Tiitta, vapaa pääsy klo 23-24, sen jälkeen 6e
UP: Dj Kulmisjärvi, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 6e

Ruissalo Amping juhlii levyjulkkareitaan Dynamossa 2. maaliskuuta. Illan avaa ylistetyn debyyttialbuminsa juuri julkaissut Orvokki.

--

Niin ihanan kovaa, ja niin kovin ihanaa - Tällä sloganilla esittelee usein itsensä turkulaisen kaunosieluisuuden johtotähti Ruissalo Amping. Tuoreen shoegaze-yhtyeen sointi on romanttista jylyä, ujoa laulua ja maailman ihanimman soittimen, sähkökitaran, kaikuun hukutettua pauhua. 

Helmikuussa 2024 toisen albuminsa Ruusupuutarha julkaiseva Ruissalo Amping esittäytyy kevään keikoilla uuden musiikin myötä itsensä löytäneenä ja ensimmäisen levyn eksyneestä tunnelmasta selvinneenä. Turvan ja vapautumisen teemoille rakentuva kakkoslevy tulee viemään kuulijansa entistä ruusuisempiin ja romanttisempiin maailmoihin, astuen yhtä aikaa syvemmälle omiin utopioihinsa, mutta helpommin lähestyttävämpänä kuin koskaan.

Ruissalo Amping julkaisi kiehtovan ja kehutun debyyttialbuminsa Tähtien suojatit Maan povella marraskuussa 2021. Kesällä 2023 yhtye palasi julkaisutauolta suomenkielisellä coverilla HIM:in kappaleesta When Love and Death Embrace, joka julkaistiin nimellä Rakkaus kuolemassa elää.

“Musiikkia tulee turhankin usein kuvailtua kauniiksi, mutta tässä tapauksessa se on kiistatta paras sana.”


— HS 24.11.2021Jos tunnetta on vaikea kuvailla, sen voi muuttaa musiikiksi. Orvokin musiikkiin voi upota ja se vie hetkeksi johonkin muualle - paikkaan, jonka voi kokea turvalliseksi. Turvallisessa paikassa epämääräinenkin vaikea tunne on helppo kohdata ja käsitellä. Kappaleissa epätavalliset rakenteet ja rytmilliset yllätykset kietoutuvat sähköisenä sykkiväksi uneksi.

Perjantai
1.3.

Live: EDU KEHÄKETTUNEN (22.30). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo appista 15,40, Eventualista 15e, 8raidasta 14e tai ovelta 16e mikäli jäljellä. Osta liput!

Keikan jälkeen:
DOWN: DJ Kolkka, vapaa pääsy klo 23.30 jälkeen
UP: CLUB
ANVIL: from post punk to modern electronic pop. Glam & Synths! DJ Avalon with guests, vapaa pääsy koko illan

Edu on julkaissut uuden albumin ja ennakko-odotuksiin nähden, levy ei ole ollenkaan niin boomeri, mitä jotkut saattoivat luulla! Tule tsekkaamaan Olarin moottoriturpaa, nykyistä kotiäitiä, missä kunnossa tänään lauletaan? Edu ensimmäiselle Turun räppikeikalla ties kuinka moneen vuoteen Dynamossa perjantaina 1. maaliskuuta. Taattu pössis!!

Liput myynnissä nyt.

Torstai
29.2.

klo 22: Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy.

Lauantai
24.2.

Live: MAUSTETYTÖT (22.00). Ovet klo 20.30.
Loppuunmyyty!

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Fog, vapaa pääsy klo 23.15-24, sen jälkeen 6e
UP: Dj Esko Routamaa, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 6e

Let’s get spicy! 🧂☹️ Maustetytöt nähdään muutaman vuoden tauon jälkeen Dynamossa lauantaina 24. helmikuuta. Liput tälle keikalle kannattaa todellakin hankkia ajoissa!

Maustetytöt on suomalaisen popin omintakeinen suunnannäyttäjä. Tarttuvat melodiat yhdistettynä arkirealistisiin sanoituksiin ovat vastustamaton yhdistelmä, jossa on kaikille jotain tuttua. Maustetyttöjen loppuunmyydyt keikat, kultalevyt ja Emmat ovat vakiinnuttaneet Maustetyttöjen aseman yhtenä Suomen suosituimmista yhtyeistä.

Perjantai
23.2.

DOWN: Dj Supersakari, vapaa pääsy koko illan
UP: Girl Put Your Record's On: Dj's Iida Mummo & Jenni from the block, vapaa pääsy koko illan

Torstai
22.2.

klo 22: Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy.

Lauantai
17.2.

Live: EEVIL STÖÖ (22.30). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo appista 15,40e, Eventualista 15e, 8raidasta 14e tai ovelta 16e mikäli jäljellä.
Osta liput!

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Jodi Wild, vapaa pääsy klo 23.30-24, sen jälkeen 6e
UP: Dj Ricardo, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 6e

Eevil Stöö levynjulkaisukiertueelle keväällä. Dynamossa legendaarinen räppäri pysähtyy 17 helmikuuta.

Tuleva ”Advanced Dungeon & Dragon” -albumi toimii jatko-osana vuoden 2022 joulukuussa julkaistulle ”Dungeon & Dragon” -albumille. Stöö suuntaa Helmikuussa kattavalle levynjulkaisukiertueelle.

Eevil Stöö julkaisi uuden singlen perjantaina 24.11.2023. Kappale kantaa nimeä ”Kaleidoskooppi” ja on ensimmäinen julkaisu tulevalta Dungeon Racksin tuottamalta Eevil Stöö albumilta. Kappaleen on tuottanut tuottajakaksikko Dungeon Racks ja miksauksesta sekä masteroinnista vastaa audiovelho Pehmee Goo.

Perjantai
16.2.

Karhuvaltio Records 10v – Yksi ilta, yhdeksän esiintyjää. Ovet klo 19.
Liput ennakkoon Dynamo appista 13,20e, Eventualista 13e, 8raidasta 12e tai ovelta 14e mikäli jäljellä. Osta liput!

Keikkojen jälkeen:
DOWN: Dj Supersakari, vapaa pääsy klo 23 jälkeen
UP: DJ Konsta Eeva, vapaa pääsy koko illan

Turkulaisen pienlevy-yhtiön Karhuvaltio Recordsin kymmenen vuotinen taival on sisältänyt ison karvaisen sylillisen mielenkiintoista musiikkia genrerajoista piittaamatta. Tasavuosien kunniaksi Karhuvaltio valtaa Dynamo Klubin lavan yhdeksi illaksi ja marssittaa lavalle hengästyttävän kattauksen levy-yhtiön artisteja.

Yksi lava, reilut kolme tuntia ja yhdeksän bändiä takaavat sen, että nämä juhlat eivät jätä ketään kylmäksi. Luvassa comebackeja, ensiesiintymisiä, vanhoja hittejä, iso kasa uutta musiikkia sekä tietysti sirkustemppuja. Tervetuloa mukaamme!

Koko illan juontaa, ja tietysti omaa tuotantoaan samalla esittää, mies ja ilmiö, joka ei jätä kylmäksi, eikä sen kummempia esittelyjä edes kaipaa: Loiriplukari!

Ohjelma alkaa klo 19.30.

Lue tarkemmat esiintyjäkuvaukset täältä!

Torstai
15.2.

klo 22: Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy.

Lauantai
10.2.

MELO (22.30). Ovet klo 21.
LOPPUUNMYYTY!


Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Anttipiootti, vapaa pääsy klo 23.30-24. Sen jälkeen 8e.
UP: Dj Esko Routamaa, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 8e

Keikka siirretty sairastapauksen vuoksi helmikuulle. Marraskuulle ostetut liput kelpaavat sellaisenaan. Jos uusi päivä ei sovi - voit olla yhteydessä dynamokukabooking@gmail.com viikon sisällä alkuperäisestä päivästä.

MELO on oma genrensä, kuten merkittävät artistit usein ovat. Keväällä julkaistulla uudella albumillaan suomiräpin eklektinen edelläkävijä on päätynyt trapin ja maalailevan indie-rockin kautta iskevään elektroniseen maailmaan, jonka vain MELO olisi voinut rakentaa. Linnan käytävillä kaikuvat Chief Keef ja Crystal Castles, mutta kirkkaimpana pauhaa MELOn tinkimätön näkemys.Klubi- ja festarilavoja ympäri Suomen riehaannuttanut artisti nähdään Turun Dynamossa perjantaina 10. marraskuuta. Liput myynnissä nyt.


Perjantai
9.2.

DOWN: Dj Anttipiootti, vapaa pääsy koko illan
UP: Dj Jodi Wild, vapaa pääsy koko illan

Torstai
8.2.

klo 22: Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy.

Lauantai
3.2.

Live: PYRYTHEKID & AXEL KALA (22.30). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo appista 15,40, Eventualista 15e, 8raidasta 14e tai ovelta 16e mikäli jäljellä.
Osta liput!

Keikkojen jälkeen:
DOWN: Dj Fog, vapaa pääsy klo 23.30-24. Sen jälkeen 8e.
UP: Girl Put Your Record's On: Dj's Iida Mummo & Jenni from the block, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 8e

Suomalaisen rap-kentän kiinnostavimpiin nimiin kuuluvat Pyrythekid ja Axel Kala saapuvat Dynamoon helmikuun ensimmäisenä lauantaina 3.2. Liput myynnissä nyt. 🔥

Suomen rap-pääkaupungiksi kutsutusta Jyväskylästä kotoisin oleva Pyrythekid tuo Suomen räppikentälle monipuolista tuotantoa. Perinteisempää räppiä, grime- ja bassline-tyylistä soundimaailmaa sekä melodisempaa flowta yhdistelevä artisti tarjoilee kuulijoilleen aina tuoretta soundia. KPC-kollektiivilaisen ura on ollut nousukiidossa jo vuonna 2020 julkaistusta esikoisalbumista lähtien. Erityisesti platinaa striimannut single Epäkohtelias (feat. Axel Kala ja Gettomasa) nosti artistin viimeistään rap-kansan tietoisuuteen. Kappale pysytteli Spotifyn Top 50 -listalla lähes puoli vuotta ja on kerryttänyt tähän päivään mennessä reippaasti yli 8 miljoonaa streamia. 

KPC-kollektiivilaiseen tyyliin Pyrythekidin show ei jätä ketään kylmäksi. Artistin mukaansatempaava lavaenergia välittyy lavalta yleisöön luoden kuulijoilleen ainutlaatuisen keikkakokemuksen. 

Axel Kala on Jyväskylästä kotoisin oleva räppäri ja tuottaja, joka tunnetaan muun muassa Moni meist -platinahitistä sekä featista Pyrythekidin Epäkohtelias-kappaleella yhdessä Gettomasan kanssa.

Artisti vakuuttaa kuulijat kokeilunhaluisella sekä lyriikoilla vaikutuksen tekevällä musiikilla. Hän on yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista nousevista rap-artisteista, jonka musiikissa paistaa eri tyylien ja maailmojen yhdistäminen.

Perjantai
2.2.

DOWN: Dj Jodi Wild, vapaa pääsy koko illan
UP: Dj Akseli Tiitta, vapaa pääsy koko illan