Tyylikkäät Dynamo-tuotteet sesonkiin kuin sesonkiin! 

Paitoja ja mukeja löydät nettikaupastamme täältä!

Pipoja, pyyhkeitä ja kangasmerkkejä myydään Dynamossa.

Hinnasto:
Kangasmerkki: 3,5e
Pipo: 20e - 2kpl 35e - 3kpl 50e
Pyyhe: 20e

Pääsiäislauantai
8.4.

Live: DJ KRIDLOKK
Liput ennakkoon Dynamo Appista 14,30e (sis. pvm) /Tictedistä 14,54e (sis. pvm), 8raidasta 13e / ovelta 15e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5485

Dj Kridlokk palaa mestariteokseksi hehkutetun Mutsi-albuminsa (2014) äärelle huhtikuussa. Lahteen, Turkuun, Helsinkiin, Ouluun ja Tampereelle suuntautuvan 'Dj Kridlokk esittää: Mutsi' -kevätkiertueen keikoilla tullaan kuulemaan Mutsi-albumi alusta loppuun livenä. Liput myynnissä nyt. 

”Olipa kerran vuosi 2014 kun KC/MD Mafian loreen haarautui uusi uoma nimeltään Mutsi. Tuo uoma on mielikuvitettu todellisuus, vääristymä, joka on nähtävissä ainoastaan viiden prosentin valonläpäisykyvyllä varustettuin aurinkolasein. Hämärässä huoneessa istuu Mutsi – viimeisen pelin viimeinen vastus, ylin auktoriteetti ja capo di tutti capi jolle ei voi valehdella eikä kertoa totuutta. Koska maailma on monimutkainen ja abstrakti sokkelo, on sen johdosta DJ Kridlokk kehittynyt täydellisen hämäränäön omaavaksi peluriksi joka suoltaa auton takakontillisen hakkeroitua paskapuhetta, ennustaa maailmanlopun ja häipyy jälkiä jättämättä. Mutsi on totta ja tarua, lopun lorua, kurvin UFF:n edustalta koostettu Kalavale.” 

Kuuntele täältä!

Pitkäperjantai
7.4.

Live: BUSINESS CITY
Liput ennakkoon Dynamo Appista 15,40e (sis. pvm) /Tictedistä 15,57e (sis. pvm), 8raidasta 14e / ovelta 16e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5470

Pitkäperjantai ja Business City. Say no more! "Vauhti, pamit sekä lihamuki. Voide, sauva ja lumitykki. Niille jotka diggaa nopeista doupeista, läskistä soundista ja kunnon tykittelystä. Pasilan miehen lempihappoteknobändi."

Kuuntele täältä!

Perjantai
31.3.

Live: LYYTI
Liput ennakkoon Dynamo Appista 13,20e (sis. pvm) /Tictedistä 13,50e (sis. pvm), 8raidasta 12e / ovelta 14e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki:
 www.ticted.com/fi/events/5445

Lyyti tekee keväällä 2023 vain kolme keikkaa, joista yksi on Turun Dynamossa perjantaina 31.3. Uutta musaakin on keväällä vihjailtu ilmestyvän. 

Kaksi albumia julkaissut Lyyti on lyhyessä ajassa hurmannut niin yleisöt kuin kriitikot poikkeuksellisella pop-musiikillaan, joka pistää lauluntekijäperinnettä uusiksi. Painavaa asiaa ja kevyttä musiikkia – ja hetkeä myöhemmin ihan toisin päin. 

Lyyti sanoittaa nykymaailmaa tavalla, joka itkettää, riemastuttaa ja iskee ilmat pihalle. Ote on toiveikas, vaikka pohjamudissa käydään. Mihin voi soittaa, kun metsäpalo leviää näytöltä yksiön eteiseen? Musiikki tanssittaa pianon, syntetisaattoreiden ja varmaotteisen komppiryhmän voimin. Lyyti on yhtyeensä kanssa kasvattanut mainetta myös häikäisevänä live-esiintyjänä, jonka heittäytymiskyky tekee jokaisesta keikasta ainutlaatuisen. 

Kuuntele täältä!

Perjantai
24.3.

Live: YRJÄNÄ, FIGARO
Liput ennakkoon Dynamo Appista 12,10e (sis. pvm) /Tictedistä 12,46e (sis. pvm), 8raidasta 11e / ovelta 13e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki:
https://www.ticted.com/fi/events/5483

Yrjänän levyjulkkarikiertue kaartaa Dynamoon 24. maaliskuuta - illan avaa Figaro! 

Yrjänä julkaisee debyyttialbuminsa ‘Sulle rakas’ 24. helmikuuta. Artisti saapuu levyjulkkarikeikalle Turun Dynamoon perjantaina 24. maaliskuuta. Keikan liput ovat nyt myynnissä Dynamo appissä, 8raidassa ja Tictedissä. 

Kesällä 2022 debyyttisinglensä ‘Ruudun taa’ julkaissut Yrjänä on noussut omintakeisilla visuaalisilla sinkuillaan nopeasti yhdeksi mielenkiintoisimmista uusista artisteista. Todellisena monilahjakkuutena tunnettu taiteilija kirjoittaa, tuottaa, äänittää, miksaa ja masteroi kappaleensa itse. 

Pitkään kypsytetyllä ‘Sulle rakas’ -debyyttialbumilla poikkeuksellisen vetävän lauluflown välittämät rehelliset, vahvat tunteet yhdistyvät kansainvälisen tason soundimaailmaan. 

“Tämä albumi on täynnä mun sielua ja sydäntä. Se on mulle tosi rakas ja toivon et se on myös sulle rakas.” - Yrjänä 

Yrjänä tunnetaan soolomateriaalinsa lisäksi huippuluokan tuottajana, jonka kädenjälkeen ovat luottaneet mm. Yeboyah, Isaac Sene, Hassan Maikal ja Sexmane. Artisti on lyhyen soolouransa aikana ehditty nähdä jo mm. Flow Festivalin, Ruisrockin ja Tavastian lavoilla. 

Kuuntele täältä!

Illan avausesiintyjänä nähdään laulaja-lauluntekijä Figaro, joka julkaisi kesäkuussa 2022 debyyttialbuminsa “Näin mä haluun sut muistaa”. Musiikillisen monilahjakkuuden herkkä tuotanto yhdistelee elementtejä eri genreistä. Figaro kirjoittaa mielenmaisemistaan tarinoita, joihin kuulija voi upota sisään. Kappaleet käsittelevät nuoren aikuisen ahdistuksia, ihmissuhteita ja ympäröivää maailmaa.

Kuuntele täältä!

Lauantai
18.3.

Live: LYÖMÄTTÖMÄT
Liput ennakkoon Dynamo Appista 15,40e (sis. pvm) /Tictedistä 15,57e (sis. pvm), 8raidasta 14e / ovelta 16e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5469

Solosen, Kosolan ja Xmiehen muodostama Lyömättömät nähdään pitkästä aikaa keikalla Turussa lauantaina 18.3. Dynamossa. Yhtyeen edellinen "Edelleen" -albumi ilmestyi 2022.

Lyömätömät on todellakin nimensä veroinen rap-kokoonpano. Jokaisella kolmikon jäsenellä on nimittäin omat, vuosien saatossa huippuunsa hioutuneet erityistaitonsa. Esitti yhtye sitten omaa tuotantoaan, jäsentensä soolomateriaalia, improvisoitua räppiä, beatboxausta tai timanttista dj-toimintaa, Lyömättömien takuutiputtava meininki on vienyt heidät keikkalavojen ohella aina radio- ja TV-kanaville asti.

Kuuntele täältä!

Perjantai
17.3.

Live: TEINI-PÄÄ, RADIO SUPERNOVA
Liput ennakkoon Dynamo Appista 13,20e (sis. pvm) /Tictedistä 13,50e (sis. pvm), 8raidasta 12e / ovelta 14e mikäli jälkellä.

Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5439

Alkuvuodesta uudet albumit julkaisevat Teini-pää ja Radio Supernova lähtevät maaliskuussa levyjulkkarikiertueelle, jonka Turun etappina toimii mikäs muu kuin Dynamo.

Teini-Pää on pöhköpopin sanansaattaja, jonka samaistuttavat kappaleet ovat jo ehtineet ihastuttaa monia keikkalavoilla. Yhtyeen musiikissa koukuttavat popmelodiat yhdistyvät amerikkalaisten autotallien perukoilla rämistelevien bändien tee-se-itse -estetiikkaan. Teini-Pään kappaleissa ihastutaan, haaveillaan ja tehdään tarkkasilmäisiä huomioita elämästä.

Teini-Pään koukuttava tyylitaju kaahailee kepeästi aina mukaan tempaavien railakkaiden rallien kautta harmonisen mollivoittoisen kaihoisaan poljentoon. Kaiken liimana toimii vaivattomuus ja vaaleanpunaisen purukumin lailla tarttuvat melodiat. Teini-Pää on ihanaa kesäöiden musiikkia, jonka popin ja nössöpunkin aineksin maustettu kujertelu etenee säröisten kitaraliidien saattelemana kertakaikkisen vaivattoman hurmaavasti – Teini-Pää on taivaallista kimaltelua!

Debyyttialbumi Maailma kyllä odottaa ilmestyi Soit Se Silti -levy-yhtiön julkaisemana tammikuussa 2022. Yhtye on vakuuttanut kuulijansa aiemmin pienjulkaisuilla, jotka onkin kaikki loppuunmyyty. Albumi keräsi ilmestyttyään hurjan määrän positiivisia arvioita. Se nostettiin Radio Helsingin viikon levyksi ja albumin Heartbreaker-kappale YleX Nosteessa -biisiksi. Yhtye on keikkaillut levyn ilmestymisen myötä ahkerasti ja ihastuttanut yleisöään niin klubeilla kuin lukuisilla festivaaleilla. Yhtye on myös ehdolla Kriitikoiden valinta -kategoriassa Emma Gaalassa 2023. Teini-Pää julkaisee 10.2. toisen albuminsa nimeltään Sata syytä aloittaa.

Kuuntele täältä!

Mansegazeksi musiikkiaan luonnehtiva Radio Supernova sai alkunsa vuonna 2017 rakkaudesta maailmaa suurempia kitaravalleja ja avaruuteen kurkottavia äänimaailmoja kohtaan.Radio Supernova on julkaissut tähän mennessä kaksi albumia; vuoden 2019 Tähtiin-levyn sekä vuoden 2021 Takaisin-levyn. Kumpikin albumeista on herättänyt huomattavasti kiinnostusta myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Yhtyeen musiikki on kehittynyt Tähtiin-levyn lämpimästä dream pop -tunnelmoinnista Takaisin-levyn kylmän post punkahtaviin maisemiin. Kumpaakin levyä yhdistää kuitenkin niiden pop-lähtöisyys ja vastustamattomasti päähän soimaan jäävät melodiat.

Radio Supernova julkaisee kolmannen albuminsa 3.3.2023. Kolmannella albumillaan Radio Supernova on kehittynyt tähän mennessä eheimpään muotoonsa. Levyllä yhtye yhdistää useita eri vaikutteita muodostaen kokonaisuuden, joka on samanaikaisesti sekä äärimmäisen tarttuva että täysin omaan mansegaze-universumiinsa kuuluva.

Kuuntele täältä!

Torstai
16.3.

Live: LXANDRA
Liput ennakkoon Dynamo Appista 18,70e (sis. pvm) /Tictedistä 18,69e (sis. pvm), 8raidasta 17e / ovelta 20e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5472

Valloittava Lxandra nähdään Turun Dynamossa torstaina 16. maaliskuuta. "Something to Lose" -kappaleellaan UMK:hon osallistuvan artistin keikat ovat kotimaassaan toistaiseksi rajoittuneet lähinnä festivaaliympäristöön.

Upeaääninen Lxandra eli Alexandra Lehti on maaginen tulkitsija ja kansainvälisesti menestynyt artisti, joka vastaanotti vuonna 2019 arvostetun Music Moves Europe Talent Award -palkinnon. Vuonna 2021 debyyttialbuminsa Careful What I Dream Of julkaissut Lxandra haluaa tavoitella musiikillaan ajattomuutta.

Something to Lose kuvastaa Lxandran omaa matkaa

Idea komean Something to Lose -balladin lähettämisestä UMK:hon syntyi Los Angelesista paluun jälkeisessä jetlagissa huhtikuussa 2022.

”UMK:hon osallistumisesta oli ollut puhetta jo pitkään, mutta vasta sillä hetkellä koin, että tämä biisi voisi olla oikea”, Lxandra kuvailee.

”Joskus biisin sanoman ymmärtää kunnolla vasta jälkikäteen ja näin kävi myös UMK-biisissä. Ymmärsin, että biisin sanoma kuvastaa omaa matkaani elämässä ja artistiudessa.”

”Olen kuitenkin ennen kaikkea biisintekijä. Kirjoittaisin biisejä, vaikka olisin viimeinen ihminen maapallolla. Yksi unelmistani on päästä tekemään Bond-biisi!”, Lxandra kertoo.

Kuuntele täältä!

Lauantai
11.3.

Live: AAVIKKO
Liput ennakkoon Dynamo Appista 15,40e (sis. pvm) /Tictedistä 15,57e (sis. pvm), 8raidasta 14e / ovelta 16e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki:
https://www.ticted.com/fi/events/5447


Takuuvarmat bileet jokaisella keikallaan käynnistävä syntetisaattoriyhte Aavikko nähdään pitkästä aikaa Dynamossa lauantaina 11. maaliskuuta.

Maailmassa on kaikenlaisia kolminaisuuksia. Eikä pelkästään uskonnollisia, sillä jo muinaiset pakanakansat tunsivat järkiperäisiä kolminaisuuksia. Länsimaisen ihmisen maailmankuvaan erilaiset kolminaisuudet ovat juurtuneet niin sitkeästi, että ne ovat väkisinkin hieman pyhiä. Jääkiekossa on kolme erää. Filosofien dialektiikassa teesi, antiteesi ja synteesi. Klubilla on bändi, yleisö ja lattia. Aavikossa on kolme jäsentä.

Vuonna 1995 Siilinjärvellä perustettu Aavikko on funktionaalista käyttömusiikkia, sähköisen äänen muotoilua syntetisaattoreilla. Jo kolmatta vuosikymmentä olemassa ollut yhtye on kulminaatio menneiden aikojen retrofuturististen itäblokin syntetisaattoriyhtyeiden, päättäväisesti määräävien rytmien ja tanssimaan piiskaavasti koukuttavien melodioiden utopiasta. Yhtyeen ilmaisun kiteyttää parhaiten jälleen yksi kolminaisuus: melodia, harmonia ja rytmi. Muysic non stop.

Yhtyeen itse musiikkistaan käyttämä termi ”muysic” on kaikessa yksinkertaisuudessaan huumaavan koukuttavaa. Jo kuuden albumillisen verran nauhalle tallennettu ilmaisu saa pauloihinsa kuin viihdeohjelmien logot tai supermarkettien hyllyrivit. Siinä ei kuulu luotto teknologiaan itseensä, vaan halu käyttää elektronista teknologiaa tienä ihmisen sieluun ja sydämeen. Yhtyeen live-esiintymisten tunnuspiirteisiin kuuluu mahdottomuus olla tanssimatta yhtyeen soittaessa – tämän kiteyttää myös keikoilta tuttu yksinkertainen komento: “we play, you dance”.

Kuuntele täältä!

Lauantai
4.3.

Live: KAURIINMETSÄSTÄJÄT: vikaa kertaa
Liput ennakkoon Dynamo Appista 15,40e (sis. pvm) /Tictedistä 15,57e (sis. pvm), 8raidasta 14e / ovelta 16e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5487

Kauriinmetsästäjät jää määrittelemättömän mittaiselle tauolle - jäähyväiskeikka Turun Dynamossa lauantaina 4.3.!

Rakastettu elektropop-duo Kauriinmetsästäjät jää määrittelemättömän mittaiselle tauolle. Yhtye suuntaa maaliskuussa 2023 vielä kolmen kaupungin Vikaa kertaa -minikiertueelle, joka saapuu Turun Dynamoon lauantaina 4. maaliskuuta. Liput myynnissä nyt Dynamo appissa, Tictedissä & 8raidassa!

Heikki Petrellin ja Tuomas Kaitasen muodostama Kauriinmetsästäjät julkaisi debyytti-EP:nsä Huudan vuonna 2017. EP herätti runsaasti positiivista huomiota ja poiki duolle suurta suosiota myös keikkarintamalla. Tunnetuimmiksi kappaleiksi EP:ltä kasvoivat mm. Kun mä mietin sua, niin uuh, Sua sua ja Revi mua ft.Vesta -kappaleet, joista kaikki nousivat myös radiosoittoon. Duo on uransa aikana kiertänyt aktiivisesti loppuunmyydyillä klubi- ja festarikeikoilla.

"Tätä kirjoittaessa on tuntunut vaikealta pukea sanoiksi asioita ja jäsennellä niitä oikein, jotta ne kuulostaisivat juuri siltä mitä haluaisi sanoa, mutta yritetään.

Olemme kypsytelleet tätä ajatusta jo jonkin aikaa ja nyt tuntuu siltä, että on oikea aika antaa tilaa myös muille projekteille elämässä. Koemme tosi suurta kiitollisuutta siitä mitä KM matka on meille tarjonnut ja mihin kaikkialle se on meitä vienyt. Vuosien saatossa olemme saaneet kiertää ja kokea upeita festareita, klubi- sekä yksityiskeikkoja. Matkaan mahtuu upeita kohtaamisia ihmisten kanssa, jotka ovat kertoneet omaa tarinaansa ja inspiroineet meitä. Ennen kaikkea olemme saaneet nauttia musiikista yhdessä teidän kanssanne. Kiitos siis teille kaikille jotka olette olleet meidän keikoilla ja keitä meidän musiikki on koskettanut. Kiitos myös kaikille niille artisteille, tekijöille ja taustavaikuttajille jotka ovat mahdollistaneet osaltaan sen, että olemme tulleet kuulluksi ja nähdyksi.

Mietimme pitkään onko mitään järkevää tapaa jäädä tauolle, mutta halusimme antaa teille ja meille vielä mahdollisuuden nauttia viimeistä kertaa yhdessä Helsingin, Tampereen ja Turun livekeikkojen merkeissä.

Iso kiitos ja nähdään keikoilla, vikaa kertaa."

Kuuntele täältä!

Lauantai
25.2.

Live: KNIPI (21.30). Ovet klo 20.30.
Liput ennakkoon Dynamo Appista 22e (sis. pvm) /Tictedistä 21,80e (sis. pvm), 8raidasta 20e / ovelta 24e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki:
https://www.ticted.com/fi/events/5449

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Kolkka, vapaa pääsy klo 23-24, sen jälkeen 8e
UP: Dj Esko Routamaa, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 8e

Neljällä Emmalla palkittu laulaja-lauluntekijä Knipi julkaisi uuden sooloalbumin ”Valoilmiöitä” keväällä 2022. Kevään 2023 -kiertueen Turun keikalla hänet nähdään Dynamossa lauantaina 25.2. Liput myynnissä nyt!

Lukuisia kulta- ja platinalevyjä saavuttanut Knipi on jättänyt vahvan jälkensä suomalaiseen pop-musiikkiin jo 1990-luvun alusta lähtien. Hänet tunnetaan Egotripin perustajajäsenenä ja palkittuna säveltäjänä, joka on loihtinut hittejä nimille kuten Jonna Tervomaa, Anna Puu sekä Irina. Viime vuosina hänet on opittu tuntemaan ennen kaikkea sooloartistina.

Knipin kiitelty esikoissoolo ilmestyi syksyllä 2019. Pandemian iskettyä Knipi ilahdutti suomalaisia sosiaalisessa mediassa läpi kevään MusaCorner-sarjallaan, missä hän tulkitsi sekä omia että muidenkin artistien teoksia poikansa Danskun kanssa. Hesaria myöten uutisoidusta konseptista ilmestyi lopulta myös Universalin julkaisema ”Best of MusaCorner” -albumi.

Kuuntele täältä!

Perjantai
24.2.

Live: AIVOVUOTO (22.00). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo Appista 15,40e (sis. pvm) /Tictedistä 15,57e (sis. pvm), 8raidasta 14e / ovelta 16e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5417

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Kolkka, vapaa pääsy klo 23.30-24, sen jälkeen 5e
UP: CLUB ANVIL, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 5e

Aivovuoto lähtee 10v-juhlakiertueelle helmikuussa - erikoispitkässä juhlasetissä kuullaan musiikkia yhtyeen kaikilta kuudelta albumilta! Turun Dynamossa yhtye nähdään perjantaina 24. helmikuuta. 

Debyyttilevynsä ‘Aivovuoto’ vuonna 2013 julkaissut rap-yhtye Aivovuoto lähtee helmikuussa 10v-juhlakiertueelle, joka kattaa Suomen ykkösklubit - etappeina Helsinki, Tampere, Lahti, Hämeenlinna, Joensuu, Oulu, Turku ja Jyväskylä. Normaalia pidemmillä keikoilla esitetään musiikkia kaikilta Aivovuoto-levyiltä. 

Itä-Helsingistä lähtöisin olevan Aivovuoton muodostavat tuottajaveljekset Mio ja Visa (K.V.N & LOBO) sekä räppäri Matti (Jodarok). Aivovuoto on julkaissut kuusi erinomaisen vastaanoton saanutta ja hetkessä loppuunmyytyä levyä. Tällä hetkellä bändi työstää uutta musiikkia legendaarisessa Studio Töissä ja Mummolassa. 

Aivovuoto on lähtökohtaisesti sessiobändi – yleensä ensin syntyy veljesten tausta, sitten Matti kirjoittaa siihen sanat ja kappale pyritään purkittamaan välittömästi. Tajunnanvirta. Spontaanius. Aivovuoto nauhalle. 

Yhtye tunnetaan myös omalaatuisista videoista, joista monet yhtye on itse tuottanut, käsikirjoittanut ja joskus leikannutkin. Videot laajentavat Aivovuoto-universumia visuaalisiin ulottuvuuksiin. 

Kuuntele täältä!

Torstai
23.2.

Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy.

Lauantai
18.2.

DOWN: Dj Anttipiootti, vapaa pääsy klo 21-24, sen jälkeen 8e
UP: Dj Ricardo, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 8e

Perjantai
17.2.

Live: SCANDINAVIAN MUSIC GROUP trio (22.00). Ovet klo 20.30.
Liput ennakkoon Dynamo Appista 23,10e (sis. pvm) /Tictedistä 23,36e (sis. pvm), 8raidasta 21e / ovelta 24e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5443

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Supersakari, vapaa pääsy klo 23.30-24, sen jälkeen 5e
UP: My house is in order dj's, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 5e

Scandinavian Music Group suuntaa keväällä ensimmäistä kertaa intiimille trio-kiertueelle ja yhtye nähdään Turun Dynamossa perjantaina 17.2.! Liput keikalle tulevat myyntiin keskiviikkona 14.12. klo 9.

Syksyllä 2021 Scandinavian Music Groupin alkuperäisjäsenet Terhi Kokkonen, Joel Melasniemi ja Antti Lehtinen esittivät Helsingissä Superwood-festivaalilla tulevan albuminsa kappaleita harvinaisella kolmen hengen kokoonpanolla. Esiintymisestä jäi itämään haave tehdä vastaavia keikkoja enemmänkin. Nyt puolitoista vuotta myöhemmin, uuden levyn ja 20-vuotista uraa juhlistaneen koko bändin levyjulkkarikiertueen jälkeen Kokkonen, Melasniemi ja Lehtinen suuntaavat ensimmäistä kertaa erityiselle trio-kiertueelle.

Kevään 2023 aikana luvassa on joukko ainutlaatuisia ja tunnelmallisia iltoja, joissa kuullaan Ikuinen ystävä -levyn laulujen lisäksi vanhempaa materiaalia varta vasten näille keikoille sovitettuina versioina.

Terhi Kokkonen - sanoitukset ja laulu

Joel Melasniemi - sävellykset, sovitukset ja kitara

Antti Lehtinen - syntetisaattorit, samplet, luupit ja sovitukset

Mäksä Mäkinen - valot

Jukka Nykänen - miksaus

Kuuntele täältä!

Torstai
16.2.

PIKKULASKIAINEN / Rastikierros + jatkot

Lauantai
11.2.

Dynaamista burleskia II. Ovet klo 19.
Liput ennakkoon Dynamo appista 17,60e, Tictedistä 17,65e tai ovelta 18e.
Ticted-linkki:
https://www.ticted.com/fi/events/5456

Burleskin jälkeen:
DOWN: Dj Supersakari, vapaa pääsy klo 22-24, sen jälkeen 8e
UP: Dj Esko Routamaa, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 8e

Ensimmäinen Dynaamista burleskia ilta toteutettiin huumaavan kuumassa elokuun yössä. Nyt on vuorossa toinen ilta, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi, vaikka ulkona olisi millainen pakkanen! 


Tuottajat Lippy ja Tex ovat jälleen kutsuneet iltaansa monipuolisen ja upean esiintyjäkavalkaadin. Monia heistä ei olla koskaan ennen Turussa nähty! 


Illan tähtinä loistavat: 
Betty Bellevue 
Glorya Bang 
Kleine Feder 
Lippy & Tex 
Mildred Prude 
Nancy Bites 
Shady Stardust 
Wicked Violetta 

Stage Kittens Deery N'Headlights, Norma BlueMood 

Perjantai
10.2.

Live: SAMMAL (22.00), GRANDE MAHOGANY (21.00). Ovet klo 20.30.
Liput ennakkoon Dynamo Appista 13,20e (sis. pvm) /Tictedistä 13,50e (sis. pvm), 8raidasta 12e / ovelta 14e mikäli jälkellä.

Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5444

Keikkojen jälkeen:
DOWN: Dj Jodi Wild, vapaa pääsy klo 23-24, sen jälkeen 5e
UP: Dj Foley, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 5e

Sammal juhlii tuoreen "Aika laulaa" albuminsa julkaisua 10. helmiikuuta Dynamossa yhdessä Grande Mahoganyn kanssa. Erittäin tyylitajuista sykedeelisempää rockia on luvassa siis kahden bändin voimin!

Kotimaisen 2000-luvun progrockin kärkinimi Sammal on 70-luvun neo-folkin suuntaan kumartava maanläheistä progressiivista rockia soittava yhtye. Sammaleen musiikki taipuu moneen ja taidokas soitanta kurottautuu vaivattoman luontevasti myös retrohtavan psykedelian, skandinavisen jazzin ja heavyn suuntiin.

Jo yli kymmenen vuotta aktiivisesti toiminut turkulaisyhtye on julkaissut urallaan neljä albumia joista jokaisen on julkaissut – tietenkin – Svart Records. Albumi toisensa jälkeen on kerännyt osakseen tyytyväistä suitsutusta ja etenkin tyylilajin kuuntelijoiden ja harrastajien piireissä yhtyeen tuotannosta ollaan oltu innoissaan. Eikä suotta – Sammal on erinomainen omassa lajissaan!

Kuuntele täältä!

60- ja 70-luvun psykedeelisen rockin ja funkin ilosanomaa ⁣kanavoiva Grande Mahogany tuntuu wahin täyteisellä maailmallaan kuin toisesta ajasta ja paikasta repäistyltä. ⁣ 

Kaiken takaa löytyy Turussa ja Englannin Manchesterissa kasvanut, nykyään Helsingissä vaikuttava Jesse Essel.

Kuuntele täältä!

Torstai
9.2.

Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy.

Lauantai
4.2.

Live: ASA (akustinen trio) (22.30). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon appista 16,50e (sis. pvm) / Tictedistä 16,61e / 8raidasta 15e sekä ovelta 18e mikäli jäljellä.
Ticted-linkki:
https://www.ticted.com/fi/events/5446

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Fog, vapaa pääsy klo 23.30-24, sen jälkeen 8e
UP: Dj Jodi Wild, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 8e

Asa nähdään akustisen trion kanssa keikalla Dynamossa talvisena lauantaina 4. helmikuuta. Liput myynnissä nyt! 

Me rakennamme identiteettimme ja tulemme osaksi ympäröivää kulttuuria kielen kautta. Tätä todellisuutta me myös dokumentoimme kielellä. Kieli tarjoaa meille työkalut oman maailman rakentamiseen. Sen Asa on tehnyt.

Aliaksella Avain uransa aloittaneella Matti Salolla oli aina oma painovoimansa, joka ohjasi omalle polulle. Klassikoksi muodostunut debyytti Punainen tiili toi sosiaalista realismia ja poliittista paatosta Rähinän ulosantiin, mutta varsinainen läpimurto oman äänen - oman kielen ja oman maailman - löytymiseen oli Asa. 

Kieli on rytmiä ja rapinkin keskiössä on flow, rytminen karisma. Jo toinen Asan nimellä julkaistu levy Terveisiä kaaoksesta esitteli vuonna 2006 oman sisäisen rytminsä tahtiin toimivan sanataitelijan, joka etsi luovan yhteistyön kautta myös omaa soundiaan. 

Yksi versio omasta soundista löytyi vuonna 2008 ilmestyneellä levyllä Loppuasukas. Soundi ammensi eri kansanmusiikeista roisilla otteella ja toi Asalle sekä Emma- että Teosto-palkinnon. Viimeisen kymmenen vuoden aikana Asa on julkaissut ja esittänyt musiikkia ahkerasti, psykedeliasta vahvasti ammentavasta ja tee-se-itse -henkisestä Foetida-sarjasta perinteisemmällä hiphop-estetiikalla operoiviin levyihin, kuten Love ja Jou jou, sekä dj-vetoisista keikoista Asa Bäänd II -kokoonpanon konsertteihin. 

Kun vuosi 2023 on nurkan takana, Asa on taiteilijana itsenäinen - sekä esteettisesti että oman levy-yhtiön ansiosta. On monta suuntaa johon lähteä, monta kotia jonne palata, monta ajatusta jota jahdata, sanoilla ja rytmeillä, soundeilla ja näyillä. On monta maailmaa joita rakentaa. 

Kuuntele täältä!

Perjantai
3.2.

Live: NEGATIIVISET NUORET (22.00), FAT RABBITS (21.00). Ovet klo 20.30.
Liput ennakkoon Dynamo Appista 13,20e (sis. pvm) /Tictedistä 13,50e (sis. pvm), 8raidasta 12e / ovelta 14e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki:
https://www.ticted.com/fi/events/5450

Keikkojen jälkeen:
DOWN: Dj Anttipiootti, vapaa pääsy klo 23-24, sen jälkeen 5e
UP: Dj Konsta Eeva, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 5e

Helmikuun alku Dynamossa pursuaa asennetta ja kitaroita kun kovaa keikkasuosiota nauttivat Negatiiviset Nuoret sekä aina räväkkä Fat Rabbits nähdään keikalla perjantaina 3.2.

Kitararockin paluun aalloilla surffaileva Negatiiviset Nuoret on lahtelainen vuonna 2015 perustettu yhtye, jonka juuret ovat vahvasti punkissa. Kappaleiden aiheet liikkuvat usein jossain modernin elämän nurjalla puolella, ja asioista puhutaan suoraan – kouristuksenomainen pilke silmäkulmassa. Lopputuloksena on syntynyt vanhan liiton rokkimeininkiä, jota yhtye itse luonnehtii pelkistetyn suoraviivaiseksi: ”Se on huonoa musiikkia huonoille ihmisille.” Yhtyeen toinen albumi julkaistiin kesällä 2022.

Kuuntele täältä!

Fat Rabbits on turkulais-helsinkiläinen tykitysbändi, jonka musiikissa punk ja boogie lyövät yhteen kättä hevin kanssa.

Kuuntele täältä!

Torstai
2.2.

Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy.

Lauantai
28.1.

DOWN: Dj Supersakari, vapaa pääsy klo 21-24, sen jälkeen 6e
UP: Dj Esko Routamaa, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 6e

Perjantai
27.1.

DOWN: Dj Foley, vapaa pääsy klo 21-24, sen jälkeen 3e
UP: Dj Ricardo, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 3e

Torstai
26.1.

Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy.

Lauantai
21.1.

DOWN: Dj Kolkka, vapaa pääsy klo 21-24, sen jälkeen 6e
UP: Dj Foley, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 6e

Perjantai
20.1.

Live: PÄKÄ (22.30), MUSTA HANHI (21.30). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo Appista 15,40e (sis. pvm) /Tictedistä 15,57e (sis. pvm), 8raidasta 14e / ovelta 16e mikäli jälkellä.

Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5378

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Supersakari, vapaa pääsy klo 23.30-24, sen jälkeen 3e.
UP: Club Why Not?! vapaa pääsy klo 22-24, sen jälkeen 3e.

Päkän ensimmäinen sooloalbumi 'Menestysalbumi' ilmestyi 25. marraskuuta. Räppäri suuntaa albumin myötä alkuvuodesta 2023 seitsemän kaupungin menestyskiertueelle, jonka Turun keikka nähdään Dynamossa perjantaina 20.1. 

PME Recordsin julkaiseman albumin henkilökohtaiseen sävyyn kerrottujen tarinoiden aiheet ulottuvat kiitollisuudesta kusipäisyyteen ja esittelevät haavoittuvan artistin. 

“Levyn teema on menestys. Meidän yhteiskunnassa toistuu narratiivi, jossa ammatillinen menestys on synonyymi onnellisuudelle. Niin mäkin opin ajattelemaan. Menestystä jahdataan ja jos sitä sitten lopulta saadaan niin ollaan pettyneitä, kun ei se ulkoinen hyväksyntä tai taloudellinen menestys ratkonutkaan meidän ongelmia ja se sama levottomuus on edelleen läsnä.” Päkä kuvailee kokonaisuutta. 

Albumilta julkaistiin 11. marraskuuta ennakkosingle 'Bensaa', josta Klangi kirjoitti: “Kappale on helposti samaistuttava ja Päkä tuntuu jatkavan sopivissa määrin siitä, mihin Gaselleissa jäi.” 

Levyn tuotannot teki DJ Arsi (Loost Koos) ja vastaavana tuottaja toimi Visa Mäkinen (mm. Aivovuoto). “Halusin levystä ajattoman kuuloisen ja oon fiilannu Arsin tekosia sen saralla teinistä asti, niin kysyin sitä mukaan.” DJ Arsin asuessa Lontoossa, studioon apua soitettiin vanhalta tutulta Visa Mäkiseltä. “Lopulta Visan rooli kasvoi huomattavasti äänittämistä isommaksi ja se sparras Arsia biiteissä ja mua räpeissä.” 

Päkä eli Pekka Salminen on muusikko, kirjailija ja yksi kolmesta suuren yleisön suosioon nousseen Gasellit-yhtyeen MC:stä. Emma Gaalassa Vuoden yhtye ja Vuoden Rap/R&B -kategorioissa palkittu Gasellit on vuonna 2008 Helsingin Oulunkylässä perustettu rap-yhtye. Musiikin ohella Salminen on kirjoittanut yhtyeensä tarinaa läpi käyvän elämäkerrallisen teoksen Gasellit: Matka (2021), sekä yhtyetoverinsa Hätä-Miikan kanssa graffitia maalavista ystävyksistä kertovan romaanin Sä maksat (2017).

Kuuntele Spotifystä!

Illan avaa 2022 hienon 'Fem' albumin julkaissut turkulainen Musta Hanhi.

Kuuntele Spotifystä!

Torstai
19.1.

Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy

Lauantai
14.1.

DOWN: Dj Fog, vapaa pääsy klo 21-24, sen jälkeen 6e
UP: Dj Esko Routamaa vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 6e

Perjantai
13.1.

DOWN: Dj Supersakari, pääsy klo 21-24, sen jälkeen 3e
UP: Dj Jodi Wild, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 3e

Torstai
12.1.

Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy klo 21 alkaen.