Tyylikkäät Dynamo-tuotteet sesonkiin kuin sesonkiin! 

Paitoja ja mukeja löydät nettikaupastamme täältä!

Pipoja, pyyhkeitä ja kangasmerkkejä myydään Dynamossa.

Hinnasto:
Kangasmerkki: 3,5e
Pipo: 20e - 2kpl 35e - 3kpl 50e
Pyyhe: 20e

Lauantai
3.12.

Live: LITKU KLEMETTI
Liput ennakkoon appista 19.80e (sis. palvelumaksu)/Tictedistä 19.72/ 8raidasta 18e / ovelta 22e mikäli jäljellä.
Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5290

Tämä keikka on korvaava keikka vappuaaton keikalle. Jo ostetut liput käyvät uudelle päivälle sellaisenaan. (Laitathan viestiä dynamokukabooking@gmail.com 14.5.2022 mennessä mikäli haluat palauttaa lipun. Palautukset hoidetaan tuolloin.)

Ennakot nyt myynnissä DYNAMO appissa. (Lataa omasi app storesta tai googlen kaupasta. Appista voit ostaa itsellesi pääsylippuja ja narikan sekä juomia ja Dynamotuotteita tai lahjoittaa näitä kaikkia lahjaksi ystäville. Lisäksi saat juoma- ja pääsylipputarjouksia sekä osallistut Dynamoaiheisiin arvontoihin.)

Vappu ja Litku Klemetti ovat perfect match!

Syntikkavetoisen "Kukkia Muovipussissa" albumin maaliskuussa 2021 julkaissut Litku Klemetti saapuu Dynamoon keikalle vappuaattona 30.4.2022. Keikka toteutuu alkuillasta lakituksen jälkeen. Showtimestä ilmoitetaan lähempänä.

Yhtyeen kaikki edelliset Dynamon keikat ovat olleet loppuunmyytyjä joten lippujen suhteen kannattaa todellakin toimia ripeästi. Litku Klemetti rymisteli Tuntematon numero-yhtyeineen suurempaan tietoisuuteen 2017 julkaistulla Juna Kainuuseen-levyllä. Vuodesta 2015 toiminut Litku Klemetti on lauluntekijä Sanna Klemetin alter ego sekä 5-henkinen yhtye. Emma-palkittu Litku julkaisi keväällä 2021 elektronisemman discolevyn Kukkia muovipussissa, jonka tiimoilta kierretään erikoissetillä.

Kuuntele Spotifystä!

Lauantai
26.11.

Live: TEINI-PÄÄ & LUUKAS OJA
Liput ennakkoon Dynamo Appista 14,30e (sis. pvm) /Tictedistä 14,54e (sis. pvm), 8raidasta 13e / ovelta 15e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5332 

Hurmoksellinen ilta suomalaisen poppipunkittelun ystäville on luvassa Dynamossa lauantaina 26. marraskuuta kun Teini-Pää ja Luukas Oja pakkaavat soittimensa ja suuntaavat Turkuun.

Teini-Pää on pöhköpopin sanansaattaja, jonka nössöpunk on ehtinyt ihastuttaa jo monia keikkalavoilla. Debyyttialbumi Maailma kyllä odottaa ilmestyi Soit Se Silti -levy-yhtiön julkaisemana tammikuussa 2022. Yhtye on vakuuttanut kuulijansa aiemmin pienjulkaisuilla, jotka onkin kaikki loppuunmyyty.

Albumi keräsi ilmestyttyään hurjan määrän positiivisia arvioita. Se nostettiin Radio Helsingin viikon levyksi ja albumin Heartbreaker-kappale YleX Nosteessa -biisiksi. Tulevana kesänä ahkerasti keikkaileva bändi on kiinnitetty mm. Sideways-festivaalin esiintyjäksi.

Yhtyeen musiikissa koukuttavat popmelodiat yhdistyvät amerikkalaisten autotallien perukoilla rämistelevien bändien soundeihin. Teini-Pään kappaleissa ihastutaan, haaveillaan ja tehdään tarkkasilmäisiä huomioita elämästä.

Kuuntele Spotifystä!

Riehakas Luukas Oja tekee asioita sopivasti kieli poskessa. Teksteissään itseironinen bändi tarttuu ihmisen inhimillisyyteen kaikkine puolineen pilke silmäkulmassa. Vimmaisen ilottelun ohessa yhtye käsittelee painavia teemoja muun muassa singleillään Ei on ei ja Ostan, ostan, jotka vievät kuulijan perinteisen rockin äärelle.

Luukas Ojan toinen albumi "Lähdinkö liian varhain" ilmestyi kesällä 2022.

Kuuntele Spotifystä!

Lauantai
19.11.

Live: JAMBO
Liput ennakkoon Dynamo Appista 15,40e (sis. pvm) /Tictedistä 15,57e (sis. pvm), 8raidasta 14e / ovelta 16e mikäli jälkellä.

Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5330

Kaupungin tällä hetkellä kuumin rap-nimi ja viihdyttäjä Jambo juhlii tulevan albuminsa julkkareita Dynamossa lauantaina 19. marraskuuta.

Indie label Booa Musicin kautta julkaistu esikois-EP “koko jambo” (2020), on tyylikäs näyte tulokkaan tuotannosta. Booa Musicin lisäksi hän solmi yhteistyön Sony Musicin kanssa vuoden 2021 alussa: tätä seurannut single-julkaisu deäm, nousi suoraan Spotifyn TOP 50 -listalle. jambon toinen EP ”UUS LUUKKU” (2021) jatkoi artistin määrätietoista linjaa ja soundia. jambon uusimmat julkaisut perjantai (feat. Perjantai4000), tarviin tilaa (feat. william) ja ei nabbaa (feat. Ville Galle) antavat monipuolisesti esimakua artistin loppuvuodesta 2022 julkaistavasta debyyttialbumista.

jambon musiikissa on mukana ripaus funkia, koukuttavaa melodiaa kuin sanomaakin – sanomaa, jota ei pureskella kuulijalle valmiiksi. Aiemmin artisti julkaisi musiikkia nimellä Jmbo. Lyhyessä ajassa laajalti fanikuntaa kerännyt ja YleX:n Läpimurto 2022 -yleisöäänestyksen voittanut turkulaisartisti ammentaa kappaleissaan tuntemuksia syvältä omista ajatuksista. Ajatukset hän sanoittaa abstraktisti, kuulijan itsensä tulkittavaksi.

Kuuntele Spotifystä!

Arppa
11.11.

Live: ARPPA
Liput ennakkoon Dynamo Appista 18,70e (sis. pvm) /Tictedistä 18,69e (sis. pvm), 8raidasta 17e / ovelta 20e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5335

Ai kuka lauloi? Hauki? Juhani? Pengerkadulla? Oulussa? …Ei vaan Arppa Turun Dynamossa 11. marraskuuta ja sunkin kannattaa hommata liput ihan justiinsa.

Vilpittömällä musiikillaan hurmaava Arppa on kovassa nosteessa oleva artistitulokas. Arpan musiikki on ajatonta ja tekstit kuin liikkuvaa kuvaa.Arppa on haalinut ympärilleen sukupolvensa hurmaavimmat soittoniekat, minkä ansiosta hänen tunnelmallisten tekstien ympärille on rakentunut kaunis ja eheä äänimaailma sekä energinen improvisaatioon perustuva live-elämys vailla vertaansa.

Arpan yhtyeessä vaikuttavat muusikot Ville-Veikko Airaniemi, Antti Ahoniemi sekä Okko Saastamoinen. Yhtyeen levyttäessä mukaan astuu Väinö Karjalainen tuottajan roolissa.

Kuuntele!

Lauantai
5.11.

Live: LOUIE BLUE
Liput ennakkoon appista 15,40e (sis. pvm) / Tictedistä 15,57e / 8raidasta 14e sekä ovelta 16e mikäli jäljellä.
Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5242

Huom! Keikka on siirtynyt useamman kerran ja viimeisimpänä maaliskuulta marraskuulle 2022. Samalla lipun hinta nousee. Aiemmille keikoille ostetut liput käyvät kuitenkin uudelle päivälle sellaisenaan. Mikäli haluat palauttaa lipun, ole yhteydessä dynamokukabooking@gmail.com 2.5. mennessä!

Ennakot nyt myynnissä DYNAMO appissa. (Lataa omasi app storesta tai googlen kaupasta. Appista voit ostaa itsellesi pääsylippuja ja narikan sekä juomia ja Dynamotuotteita tai lahjoittaa näitä kaikkia lahjaksi ystäville. Lisäksi saat juoma- ja pääsylipputarjouksia sekä osallistut Dynamoaiheisiin arvontoihin.)

R'n'B ja elektropop -artisti Louie Bluen "Division 8" debyyttialbumi 
julkaistiin 18.3. Division 8 on albumina rakennettu kuljettamaan 
kuulijan läpi erilaisten R'n'B:n sävyttämien maailmojen. 

Louie Blue käänsi musiikkikentän päät jo vuonna 2019 esikoissinglellään 
"Confused." Vuoden 2020 alussa Louie Blue julkaisi "Notes" -mixtapen, 
joka keräsi kehuja niin lokaalisti kuin kansainvälisesti DJ ja 
tastemaker -tekijöiltä. Tämän jälkeen artisti on noteerattu myös useissa 
kansainvälisissä musiikkimedioissa. 

Kuuntele täältä!

Perjantai
4.11.

Live: MARA BALLS
Liput ennakkoon Dynamo Appista 13,20e (sis. pvm) /Tictedistä 13,50e (sis. pvm), 8raidasta 12e / ovelta 14e mikäli jälkellä.

Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5331

2015 perustettu voimatrio Mara Balls julkaisi pitkään odotetun kolmannen 
studioalbuminsa ’Maranormaali ilmiö’ kesäkuussa 2022 (Stupido Records). 
Levyn myötä yhtye palasi lavoille ja on päässyt taas tutkimaan ja ilmentämään sitä ihmeellistä, maranormaalia ilmiötä, mikä tapahtuu kun bändi ja yleisö törmää ja iskee kipinää. Tämä on todistettavissa syksyllä Turussa yhtyeen ensimmäisellä Dynamokeikalla perjantaina 4. marraskuuta.

'Rockmaailma kaipaa esikuvia. Hyvin harvoin kuitenkaan vastaan tulee 
sellaisia tarjokkaita, jotka osaavat olla bändin nokassa keulimassa 
tietäen, mistä rockin soittamisesta on pohjimmiltaan kyse ja tietävät, 
että siellä olisi hyvä olla jotain sanottavaakin. Maria Mattila ja hänen 
alter egonsa Mara Balls osaavat. Eikä tämä luonnonvoima pelkää asettaa 
itseään alttiiksi, oli kyse sitten kitarasankaruudesta tai 
kansalaisaktivismista.' (Antti Luukkanen/Soundi)

Kuuntele Spotifystä!

Perjantai
21.10.

Live: TRYER, FLIPPIPUISTO & KABUKIDROP
Liput ennakkoon appista 12.10e (sis. palvelumaksu)/Tictedistä 12.46e (sis. palvelumaksu)/ 8raidasta 11e / ovelta 13e mikäli jäljellä.
Ticted lipun linkki!

Ennakot nyt myynnissä DYNAMO appissa. (Lataa omasi app storesta tai googlen kaupasta. Appista voit ostaa itsellesi pääsylippuja ja narikan sekä juomia ja Dynamotuotteita tai lahjoittaa näitä kaikkia lahjaksi ystäville. Lisäksi saat juoma- ja pääsylipputarjouksia sekä osallistut Dynamoaiheisiin arvontoihin.)

Luvassa on ehta kunnon punk-ilta Dynamossa perjantaina 11.2. kun Tryer, Flippipuisto ja KabukiDrop tulevat laittamaan jengin pogoamaan ihan sitten kunnolla.

Melodista hardcore-punkkia suoraan Tampereelta. Tryerin livevedot tunnetaan raivokkaasta kaahauksestaan ja nopeista käännöksistä, yhtye yhdistellen energisellä otteella punkkia, hardcorea ja metallia. Tryer julkaisi uusimman albuminsa ’Ei Kuole Koskaan’ Suicide Recordsin kautta vuonna 2019 ja levy on yhtyeen neljäs studioalbumi.

Kuuntele Spotifystä!

Punk’n’Roll yhtye Flippipuisto julkaisi ensimmäisen pitkäsoittonsa Sumuiset aamut, sekavat yöt viime toukokuussa. Helsinkiläinen yhtye kuvaa musiikkiaan sekoitukseksi skeittipunkkia, ysärimusaa ja suomirockia.

Kuuntele Spotifystä!

KabukiDrop on räjähdysaltista Thrash Punkkia Suomen Turusta.

Kuuntele Spotifystä!

Lauantai
15.10.

Live: EGE ZULU
Liput ennakkoon Dynamo Appista 14,30e (sis. pvm) /Tictedistä 14,54e (sis. pvm), 8raidasta 13e / ovelta 15e mikäli jälkellä.

Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5329 

Lyhyessä ajassa mm. käsittämättömän energisistä ja omaperäisistä livekeikoista tutuksi tullut Ege Zulu nähdään Dynamossa lauantaina 15. lokakuuta.

Ylpeästi roihuvuorelainen, vuoden 2022 YleX Läpimurto -voittaja Ege Zulu pyrkii pirteällä musiikillaan välittämään positiivista energiaa ympärilleen. Artistin monipuolinen soundimaailma pohjautuu etenkin ranskalaiseen musiikkiin, ”Marseille-soundiin”, johon hän yhdistää taidokkaasti afropop- ja hiphop-tyylilajeja. PME Recordsille levyttävän Ege Zulun ensimmäinen EP “Klassikot” (2021) osoittaa vakuuttavasti artistin paikan kotimaisen afrotrapin sanansaattajana. 

Jo vuosikymmenen ajan musiikin parissa viihtynyt Ege Zulu pureutuu sanoituksissaan muun muassa lähiöelämään sekä sen epäkohtiin, ystäviä ja hänelle itselleen lähellä olevia aiheita unohtamatta. Viihdyttävä, esiintymistä rakastava artisti on aiemmin työskennellyt myös Gettomasan, Turistin sekä Sex Manen kanssa. 

Artistin tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat muun muassa suoratoistopalveluissa menestynyt Valmiina futaa, Svengari-omakustannealbumilta tuttu Fantasiaa sekä Klassikot EP:n Peter Pan ja artistin uusimpana julkaisuna ”huudi-opaskirjaksi” kuvailtu Väkivaltaa (feat. Zpoppa). Ege Zulua voidaan kuulla myös JVG:n tuoreella Verkkareis kappaleella. Ja tämän kaverin tuntien, lisää on tulossa. 

Kuuntele Spotifystä!

Perjantai
14.10.

Live: PAMBIKALLIO, MARKUS PERTTULA
Liput ennakkoon Dynamo Appista 14,30e (sis. pvm) /Tictedistä 14,54e (sis. pvm), 8raidasta 13e / ovelta 15e mikäli jälkellä.

Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5346 

Yksi viime vuoden kiinnostavimmista ja seuratuimmista tulokkaista, Pauliina Nymanin ja Lauri Kallion muodostama Pambikallio julkaisi odotetun debyyttialbuminsa maaliskuussa 2022 ja saapuu Dynamoon yhdessä Turkutaustaakin omaavan Markus Perttulan kanssa perjantaina 14. lokakuuta.

Liput myynnissä nyt Dynamo appissä, Tictedissä ja 8raidassa.

”Pambikallio” -albumi sai innostuneen vastaanoton niin yleisöltä kuin kriitikoiltakin. Yhtye on nostettu mm. YleX Läpimurto 2022 -listaukseen ja ollut ehdolla niin Indie Awardseissa kuin Femma-gaalassakin vuonna 2022.

Pambikallio on hurmannut suomenkielisellä psykedeliapopillaan heti ensijulkaisuistaan lähtien. Yhtyeen unenomainen, pehmeä ja leikittelevä soundi kietoo kuulijan tiukasti verkkoonsa. Suloisen ja vastustamattoman ulkokuoren sisältä paljastuu kuitenkin häpeilemätön ja ravisteleva helmi.

Pambikallio on Pauliina Nymanin ja Lauri Kallion perustama yhtye, joka sai alkunsa Göteborgissa vuonna 2019. Duona aloittanut yhtye kasvaa keikoille nelihenkiseksi bändiksi Jon Petterssonin (basso) ja Teemu Mustosen (rummut) täydentämänä.

Kuuntele Spotifystä!

Markus Perttula on 36-vuotias laulaja-lauluntekijä, joka on suurimman osan elämästään työskennellyt musiikin parissa ja on vieraillut laulun lisäksi myös kontrabasistina eri julkaisuilla. Tämän hetken kuunnelluimmat Markuksen laulamat kappaleet Spotifyssä ovat Sans Paraden Hyperborea, Jori Sjöroosin Animals sekä ROOXXin Summertime Low.

Markus Perttulan kehuttu kolmas sooloalbumi Aarnivalkea julkaistiin helmikuussa 2021. Levyllä kuultiin americanan, kamaripopin ja indiemmän elektron sekoituksena välähdyksiä kuolemasta ja rakkaudesta sekä peloista ja unelmista. Lyyrisen laulannan ja unenomaisen tunnelmoinnin alle kerrostui laajempaa ihmisyyden ihmettelyä. Soit se silti -levy-yhtiön julkaisema omakustanne sai Kulttuuritoimituksen vertailemaan Markuksen musiikkia Jeff Buckleyyn, Minä ja Ville Ahoseen, Owen Pallettiin sekä Patrick Wolfiin.

Kuuntele Spotifystä!

Lauantai
8.10.

Live: EX TUUTTIZ
Liput ennakkoon appista 16,50e (sis. pvm) / Tictedistä 16,61e / 8raidasta 15e sekä ovelta 18e mikäli jäljellä.

Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5316

EX TUUTTIZ LÄHTEE SYKSYLLÄ ON TOTTA -ALBUMIN 10V-KIERTUEELLE!

Aiemmin Tuuttimörkönä tunnetun Ex Tuuttixen "On totta" -debyyttialbumin julkaisusta tulee tammikuussa 2023 kuluneeksi täydet kymmenen vuotta. Suomiräpin omaleimpaisimpiin tekijöihin lukeutuva räppäri/tuottaja suuntaa juhlan kunniaksi syksyllä albumin 10v-juhlakiertueelle. Kiertueen keikoilla kuullaan "On totta" -albumi kokonaisuudessaan sekä muutama valittu pala artistin muusta tuotannosta.

Monsp Records julkaisi "On totta" -albumin tammikuussa 2013. Mm. kappaleet "Pitkät vitut blogosfääriin", "Kantaa ottava kappa le" ja "Totuus" sisältävä pitkäsoitto nousi Suomen virallisen listan sijalle 3. 

Kuuntele Spotifystä!

Lauantai
1.10.

Live: ISAAC SENE (22.00), AARO630 (21.00). Ovet klo 20.30.
Liput ennakkoon Dynamo Appista 18,70e (sis. pvm) /Tictedistä 18,69e (sis. pvm), 8raidasta 17e / ovelta 20e mikäli jälkellä
.
Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5324 

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Jodi Wild, vapaa pääsy klo 23-24. Sen jälkeen 6e.
UP: Dj Esko Routamaa, vapaa pääsy klo 22-24. Sen jälkeen 6e.

Siilijärveltä UMK:n kautta suuren yleisön suosioon ponnahtanut monilahjakas artisti-lauluntekijä Isaac Sene nähdään ensimmäisellä omalla Turun klubikeikallaan Dynamossa lauantaina 1.10. Illan avaa jyväskyläläinen Aaro630.

Isaac Senen odotettu Koko kansan EP julkaistiin 2020, ja viime vuonna Sene julkaisi uutta kantaanottavaa musiikkia singlelohkaisujen “N-sana” ja “Nälkä” muodossa. Muuntautumiskykyinen ja ilmiömäisen karismaattinen Isaac Sene kilpailee tänä keväänä Suomen Euroviisu-edustajuudesta Uuden musiikin kilpailussa kappaleella "Kuuma jäbä". Artistin tuorein single “Jukka” julkaistiin heinäkuun alussa.

Isaac Senen musiikki on modernia soul-vivahteista poppia, jolla voidaan myös kuulla vaikutteita jazz-musiikista. Isaac Sene avaa musiikissaan päivittäisiä tuntojaan sekä tarinoita omasta elämästään ja ympäriltään. Realistisiin teksteihin sekoittuvat kuitenkin luontevasti myös mielikuvituksesta syntyvät maailmat ja tarinat.

Kuuntele Spotifystä!

Jyväskyläläinen artisti-tuottaja Aaro630 on yksi uuden suomalaisen rap-aallon kiinnostavimmista ja kehutuimmista nimistä. Artisti julkaisi nimeään kantavan esikois-EP:n "Aaro630":n vuonna 2019 ja teki levytyssopimuksen Sony Music Finlandin kanssa syksyllä 2020. Omien julkaisujen lisäksi uutta sukupolvea edustava tuottaja on saanut tunnustusta muun muassa tuottamastaan Lauri Haavin "Silmät kii" -albumista, joka oli ehdolla Emma Gaalassa Vuoden rap / r&b -albumiksi.

Kuuntele Spotifystä!

Perjantai
30.9.

Live: YONA (trio) (22.00). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo appista 22.00€ (sis. palvelumaksu) / 8raidasta 20e / Tictedistä 21.80€ (sis. palvelumaksu) tai ovelta 24e mikäli jäljellä.
Ticted-linkki:
https://www.ticted.com/fi/events/5239

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Supersakari, vapaa pääsy klo 23.30-24. Sen jälkeen 3e.
UP: Dj Ionik, vapaa pääsy klo 22-24. Sen jälkeen 3e.

Ennakot nyt myynnissä DYNAMO appissa. (Lataa omasi app storesta tai googlen kaupasta. Appista voit ostaa itsellesi pääsylippuja ja narikan sekä juomia ja Dynamotuotteita tai lahjoittaa näitä kaikkia lahjaksi ystäville. Lisäksi saat juoma- ja pääsylipputarjouksia sekä osallistut Dynamoaiheisiin arvontoihin.)

Keikka on siirtynyt helmikuulta syyskuuhun. Aiemman keikan liput käyvät uudelle sellaisenaan. Mikäli haluat palauttaa lipun ole yhteydessä dynamokukabooking@gmail.com 1.3.2022 mennessä.

Valovoimainen Yona nähdään intiimillä trio-keikalla Dynamossa perjantaina 30.9.2022

Pitkän linjan laulaja ja lauluntekijä Yona on todellinen oman tiensä kulkija. Yhteensä kahdeksan studioalbumia julkaissut ja lukuisten muiden artistien levyillä vieraillut kameleonttimainen artisti leikittelee taidokkaasti musiikin ja lyriikan eri genreillä luoden ajatonta, eklektistä poptaidetta.Dynaamisista live-esiintymisistä tunnettu Yona laulaa taidokkaan bändinsä kanssa vapautuneesti ja hetkessä eläen.

Yhdessä Tapiola Sinfoniettan kanssa toteutettu sykähdyttävä uusi albumi ’Uni johon herään’ ja Yonan aiempien monipuolisten levyjen materiaali soi yhtyeen käsissä soljuvana, voimallisena ja alati muuttuvana virtana, joka vetää kuulijansa mukaan ja saa hetkeksi kaiken muun katoamaan.Yona (oik. Johanna Rasmus) julkaisi debyyttialbuminsa ’Pilvet liikkuu, minä en’ vuonna vuonna 2010, mikä toi hänelle Vuoden tulokkaan Emma-palkinnon. Uusin albumi ’Uni johon herään’ ilmestyi maaliskuussa 2021.

Kuuntele Spotifystä!

Torstai
29.9.

Youtubejukeboksi: Kolitsi vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy klo 22 alkaen.

Lauantai
24.9.

DOWN: Dj's Anttipiootti & Fog, vapaa pääsy klo 22-24, sen jälkeen 6e
UP: Dj Ricardo, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 6e

Perjantai
23.9.

Live: PESSO (22.30). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo Appista 12,10e (sis. pvm) /Tictedistä 12,46e (sis. pvm), 8raidasta 11e / ovelta 13e mikäli jälkellä.

Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5326 

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Anttipiootti, vapaa pääsy klo 23.30-24. Sen jälkeen 3e.
UP: Dj Ionik, vapaa pääsy klo 22-24, sen jälkeen 3e.

33:n albumin diilin Sony Musicin kanssa solminut räppäri-tuottaja Pesso julkaisi kolmannen albuminsa, ’33’, 3.3.2022. Poikabändimusiikista sekä 2000-luvun alun hiphopista ja r&b:stä inspiroituneen albumi tuotanto on kerännyt kehuja ja mm. Rumba hehkutti albumin post-Disney-maailmaa palkitsevan yllätykselliseksi.

’33’ sisältää mm. singlet ‘Mill10n’ ft. Jeremie, ‘1-800-HOMEALONE’ ft. Dj Ibusal ja ‘No Scrubs’ ft. F.

Numeroihin mieltynyt Pesso säveltää, sanoittaa, sovittaa ja tuottaa musiikkiaan itse. Artisti on tehnyt aiemmin musiikkia myös muille artisteille ja ollut mukana tuottamassa esimerkiksi Pyhimyksen albumia.

Kuuntele Spotifystä!

Torstai
22.9.

Youtubejukeboksi: Kolitsi vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy klo 22 alkaen.

Lauantai
17.9.

Dynamon syksyinen vaihtokirppis! Vapaa pääsy klo 14-19.

Dynamon jo kolmatta kertaa järjestettävä vaihtokirppis kirppistellään tänä syksynä lauantaina 17.9. Ovet aukeavat klo 14, jolloin alamme ottamaan vaatteita vastaan. Tsekkaa säännöt FB-eventistä!

DOWN: Dj Fog, vapaa pääsy klo 22-24, sen jälkeen 6e
UP: Dj Esko Routamaa, vapaa pääsy ennen 24, sen jälkeen 6e

Perjantai
16.9.

DOWN: DJ Jodi Wild, vapaa pääsy klo 22-24, sen jälkeen 3e
UP: DJ Ricardo, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 3e

Torstai
15.9.

Aurasoudut- jatkot! Sisäänpääsy ennen klo 24 vain lipulla, sen jälkeen vapaa pääsy.
DOWN: Dj Anttipiootti
UP: Dj Esko Routamaa

Lauantai
10.9.

Live: ARES (22.30), AVANTO(21.30). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo Appista 12,10e (sis. pvm) /Tictedistä 12,46e (sis. pvm), 8raidasta 11e / ovelta 13e mikäli jälkellä.

Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5328 

Keikkojen jälkeen:
DOWN: DJ Anttipiootti, vapaa pääsy klo 23.30-24. Sen jälkeen 6e.
UP: DJ Jodi Wild, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 6e

Rähinän uuden sukupolven superlupaus Ares nähdään Turun Dynamossa lauantaina 10. syyskuuta. Artistin viime vuonna ilmestyneellä Skala- debyyttialbumilla Vantaalaislähtöinen 22-vuotias summasi elämänsä tähän asti ja nimesi sen isänsä kreikkalaisen kotikylän, Skala Kalloniksen mukaan. Turussa Ares on aiemmin esiintynyt täpötäydellä Ruisrockin telttalavalla. Illan avaa paikallinen grime-nimi Avanto.

Skala- Albumilta lohkaistu Eihä? (feat. LEWIZKI) -single levisi kulovalkean lailla TikTokissa ja on saavuttanut Spotifyssa 1,5 miljoonan striimin rajapyykin. LEWIZKI:n lisäksi albumin nimekkäisiin feattaajiin kuuluvat ElastinenFintelligensLukas Leon sekä Turisti. Ares julkaisi juuri ensimmäisen singlensä albumin julkaisun jälkeen – C’est la vie kertoo kevyellä otteella suhtautumisesta ihmissuhteisiin.

Ares on myös itse featannut upeilla julkaisuilla, kuten LEWIZKI:n Uptown Baby (feat. Ares, AveragekidlukeXavier Weeks) -singlellä, pluuton Tal ei istu, sekä Jami Faltinin tuoreella IKKUNA -kappaleella.

”Käy mitä käy, se on kokemus”, sanotaan Areksen Skala-kappaleessa, kiteyttäen artistin elämännälkäisen asenteen.

Kuuntele Spotifystä!

"Avanto on turkulainen räppäri, joka edustaa suomalaisen grimemusiikin uutta aaltoa. Hän on niittänyt mainetta joukosta erottuvana esiintyjänä kotikaupunkinsa lavoilta nettiradioon pääkaupunkiseudulle. Avanton lavapreesens on energisoiva ja flow painava. Livefilosofian pohjalla on DJ-vetoisuus, räppien vaivattomuus ja instrumentaalien vahvat tunnelmat."

Kuuntele Spotifystä!

Perjantai
9.9.

DOWN: DJ Supersakari, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 3e
UP: DJ Anttipiootti, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 3e

Torstai
8.9.

Youtubejukeboksi: Kolitsi vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy klo 22 alkaen.

Lauantai
3.9.

Live: NELMA U (21.30), SAFIRA (22.30). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo Appista 11,00e (sis. pvm) /Tictedistä 10,90e (sis. pvm), 8raidasta 10e / ovelta 12e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5325

Keikkojen jälkeen:
DOWN: DJ Jodi Wild, vapaa pääsy klo 23.30-24. Sen jälkeen 6e.
UP: DJ Esko Routamaa, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 6e

Keväällä laajalti hypetetyn “Nelma U, Vol 2- Takaisin Kouluun” albumin julkaissut Nelma U ja viime vuonna “Palasiks” EP:n sekä sittemin kasan hittisinkkuja julkaissut SAFIRA saapuvat yhteiskeikalle Turun Dynamoon lauantaina 3.9.

Oikealta nimeltään Alma Uimonen eli Nelma U on sekoitus internet-aikakauden outoutta ja perisuomalaista melankoliaa. Hän on musiikkidiggarien löytö ja yksi maan mielenkiintoisimmista nuorista artisteista.

Nelma U on tuottanut, sanoittanut ja äänittänyt itse suuren osan kappaleistaan. Vuoden 2020 kesällä omakustanteena julkaistu ”Nelma U, Vol 1” on kokonaisuus, jolta löytyy vaikutteita PMMP:n vanhasta tuotannosta aina hyperpoppiin asti. Vuonna 2022 julkaistu ”Nelma U, Vol 2 - Takaisin Kouluun”  jatkaa samalla linjalla valaisten todella uniikin artistin urakehitystä.

DIY-mentaliteetti on vahvasti läsnä myös Nelma U:n livekeikoilla. Hän esiintyy yksin - yhden naisen bändinä.

Kuuntele Spotifystä!

SAFIRA tekee Suomen raikkainta räppiä. Hän nostaa melodisella, soljuvalla ja leikkisällä tyylillään kuuntelijan kuin kuuntelijan mielialaa. SAFIRA on tyttöenergiaa parhaimmillaan.

Julkaistuaan debyytti-EP:nsä "Palasiks" vuonna 2021 SAFIRA on kappale kerrallaan vakiinnuttanut paikkaansa yhtenä mielenkiintoisimmista uusista artisteista. 

SAFIRA on myös valovoimainen ja luonteva live-esiintyjä, jonka valloittava preesens ei jätä ketään kylmäksi.

Kuuntele Spotifystä!

Perjantai
2.9.

Live: TIISU (22.00), PLØW (21.00). Ovet klo 20.
Liput ennakkoon appista 15,40e (sis. pvm) / Tictedistä 15,57e / 8raidasta 14e sekä ovelta 16e mikäli jäljellä.

Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5286

Keikkojen jälkeen:
DOWN: DJ Anttipiootti, vapaa pääsy klo 23.15-24. Sen jälkeen 3e.
UP: DJ Jodi Wild, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 3e

Noin kolme miljoonaa kertaa koronan takia siirtynyt Tiisun keikka aloittaa Dynamon keikkasyksyn 2. syyskuuta ja päästään vihdoin hullaantumaan riehakkaan yhtyeen kanssa. Illan avaajaksi on lisätty turkulainen PLØW.

Ennakot myynnissä Dynamo appissä, Tictedissä ja 8raidassa. Aikaisemmille keikoille ostetut liput käyvät keikalle sellaisenaan mikäli niitä ei ole peruuttanut.

Tiisu on tarttuvaa suomirockia soittava yhtye, joka on niittänyt mainetta energisenä ja yllätyksellisenä livebändinä. Yhtye julkaisi juuri uuden singlen ”Me olemme me”, jonka tuottajana hääri Olavi Uusivirrankin yhtyeestä tuttu Timo Kämäräinen. Niinikään mm. "Elämältä turpiin sain" ja "Virtaset" -kappaleistaan tunnettu bändi valmistelee parhaillaan uutta syksyllä ilmestyvää albumiaan. Tiisun livekeikoilla käyneet tietävät että luvassa on elämys jonka aikana tanssijalan vipatukselta ei voi välttyä.

Kuuntele Spotifystä!

PLØW on viiden turkulaisnuoren muodostama indie -yhtye. Funk ja rock vaikutteisen musiikkinsa yhtye tuottaa omakustanteisesti studiollaan kellaritiloissa. 

PLØW on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt julkaisemaan jo kokonallisen EP:n musiikkia sekä useita sinkkuja. 

Nyt on aika hypätä myös keikkalavoille!

Kuuntele Spotifystä!

Torstai
1.9.

Youtubejukeboksi: Kolitsi vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy klo 22 alkaen.

Keskiviikko
31.8.

Riemusoittorasia hoitaa musat, vapaa pääsy klo 22 jälkeen.

Lauantai
27.8.

DOWN: Dj Jodi Wild, vapaa pääsy klo 22-24, sen jälkeen 6e
UP: Dj Kulmisjärvi, vapaa pääsy klo 22-24, sen jälkeen 6e

Perjantai
26.8.

DOWN: Dj Jodi Wild, vapaa pääsy klo 22-24, sen jälkeen 3e
UP: Club Anvil: dj's Avalon & Jori Hulkkonen, vapaa pääsy klo 22-24, sen jälkeen 3e

Torstai
25.8.

Youtubejukeboksi: Kolitsi vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy klo 22 alkaen.

Keskiviikko
24.8.

Riemusoittorasia hoitaa musat, vapaa pääsy koko illan