Tyylikkäät Dynamo-tuotteet sesonkiin kuin sesonkiin! 

Paitoja ja mukeja löydät nettikaupastamme täältä!

Pipoja, pyyhkeitä ja kangasmerkkejä myydään Dynamossa.

Hinnasto:
Kangasmerkki: 3,5e
Pipo: 20e - 2kpl 35e - 3kpl 50e
Pyyhe: 20e

Perjantai
28.4.

Live: JARKKO MARTIKAINEN
Liput ennakkoon Dynamo Appista 22,00e (sis. pvm) /Tictedistä 21,80e (sis. pvm), 8raidasta 20e / ovelta 24e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5506

Useasti Dynamoon toivottu ja keikkansa loppuunmyynyt Jarkko Martikainen tuo sooloshownsa Dynamoon perjantaina 28. huhtikuuta. Liput myynnissä nyt Dynamo appissa, Tictedissä ja 8raidassa.

Jarkko Martikainen luo esiintyessään käsin kosketeltavan vahvan musiikkitunnelman, joka puhuttelee kaikenikäistä yleisöä. Hän on monien kulttuurialojen mies, jonka tärkeimpänä maalina on aina ollut laulunteon, levytysten ja keikkailun kolmiyhteys. Jarkko Martikainen tunnetaan myös YUP-yhtyeen säveltävänä ja sanoittavana laulaja-kitaristina 1987–2008. Vuonna 2004 alkaneen soolouran myötä lauluihin on tullut mukaan myös entistäkin pohdiskelevampia sävyjä.

Soolona Jarkko Martikainen luo esiintyessään käsin kosketeltavan vahvan musiikkitunnelman, joka puhuttelee kaikenikäistä yleisöä. Hän on monien kulttuurialojen mies, jonka tärkeimpänä maalina on aina ollut laulunteon, levytysten ja keikkailun kolmiyhteys.

Kuuntele Spotifystä!

Lauantai
22.4.

Live: ATOMIROTTA
Liput ennakkoon Dynamo Appista 22,00e (sis. pvm) /Tictedistä 21,80e (sis. pvm), 8raidasta 20e / ovelta 24e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5513

Hanibani hyppää autoon, ajetaan Dynamoon! Atomirotta Dynamossa lauantaina 22. huhtikuuta. Liput myynnissä nyt!

Vanhan sanonnan mukaan: tekemällä oppii. Siihen kiteytyy täydellisesti Atomirotan filosofia. Kaikilla meillä kolmella on toki omat värikkäät taustamme musiikkimaailman pyörteissä, mutta kun ystävänpäivänä vuonna 2014 vedimme ensimmäisen keikkamme ATOMIROTTAna, ei meillä ollut hajuakaan mitä tuleman pitää. Tiesimme että intoa ja ideoita löytyy ja päätimme hypätä kimpassa, pää edellä musiikin syövereihin ja katsoa mitä tapahtuu.

Tässä sitä ollaan nyt – neljä kokopitkää levyä, hittisinkkuja, takana satoja armottomia keikkoja, oma nettikauppa, oma levy-yhtiö ja silti tuntuu että ollaan vasta oppimassa hommaa. Kaikki on alusta lähtien pidetty tiukasti, hienoa DIY-perinnettä kunnioittaen täysin omissa käsissä. Nyt julkaistaan musiikkia omalla Atomi-levymerkillä. Atomijuna vie ja me kolme, Rane, Mikko ja Jykä heitämme hiiliä pesään, pidetään kurssi oikeana ja omannäköisenä ja vaunut raiteilla. Pysykää mukana!

Kuuntele Spotifystä!

Torstai
20.4.

Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy.

Lauantai
15.4.

Live: F (22.00). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo Appista 15,40e (sis. pvm) /Tictedistä 15,57e (sis. pvm), 8raidasta 14e / ovelta 16e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5502

DOWN: Dj Fog, vapaa pääsy klo 23-24, sen jälkeen 8e
UP: Dj Jodi Wild, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 8e

F juhlistaa 30v-synttäreitään kevätkiertueella - Dynamon keikalla luvassa kattava läpileikkaus artistin urasta!

Emma-palkittu monilahjakkuus F täyttää keväällä 30 vuotta ja suuntaa juhlan kunniaksi viiden kaupungin F 30 -juhlakiertueelle, joka kaartaa Turun Dynamoon lauantaina 15. huhtikuuta. Keikalla tullaan kuulemaan läpileikkaus artistin uran alusta tähän päivään sisältäen myös uusia julkaisemattomia biisejä. Keikan liput tulevat myyntiin keskiviikkona 15.2. klo 9:00.

"Haluan kutsua kaikki mun tyypit juhlistamaan mun tähän astista uraa ja synttäreitä ja uutta musiikkia kevään erikoiskeikkojen merkeissä. Tervetuloa!" -F

F:n debyyttialbumi Mä en oo viel tarpeeks iso ilmestyi keväällä 2019. Kokonaisuus toi kyseisen vuoden jälkeen artistille ehdokkuudet Vuoden tulokas ja Vuoden rap -kategorioissa Emma Gaalassa. Toinen albumi "Mä oon vapaa" ilmestyi keväällä 2020.

Tuoreimmalla Jos-albumillaan (2022) F sukelsi entistä syvemmälle r’n’b-ilmaisuun, pyrkien törmäyttämään lapsuuden suosikkigenreään ja millenium-estetiikkaa tämän päivän soundien kanssa. Kolmosalbumilta löytynyt single "Ihana" kuullaan myös Ylen Kullannuput-sarjan tunnarina.

Osana vuoden 2019 D.R.E.A.M.G.I.R.L.S.-rapspektaakkeliakin nähty F on saanut erityisesti kiitosta sensuroimattomuudestaan ja kyvystään uudistaa kotimaista hip hop -musiikin kenttää sekä sen kapeaa naiskuvaa.

Kuuntele Spotifystä!

Perjantai
14.4.

Live: MUSTA VALO (22.00), VUORET (21.00). Ovet klo 20.30
Liput ennakkoon Dynamo appista 10,90e (sis. pm), Tictedistä 10,99e (sis. pm) tai 8raidasta 10e. Liput ovelta 12e mikäli jäljellä.
Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5488

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Anttipiootti, vapaa pääsy klo 23 jälkeen
UP: Dj Supersakari, vapaa pääsy koko illan

Huhtikuun 14. juhlitaan Dynamossa tuplajulkkareita kun Musta Valo ja Vuoret saapuvat keikalle kumpikin uuden levyn saattelemana. Liput myynnissä nyt!Musta valo on post-pop-yhtye, joka joka tunnetaan tummasävyisestä ja energisen melankolisesta tyylistään. Bändi juhlii Dynamossa uuden Valtakatu-albumin ilmestymistä ja levynjulkaisukiertueen alkua.Jo viisi pitkäsoittoa julkaissut Musta valo on visuaalis-musiikillinen kokonaistaideteos, ja yhtye teki viime vuonna myös soundtrackin Outo kesä -tv-sarjaan, joka perustui osin Mustan valon teksteihin. Valtakatu-pitkäsoitto käsittelee muistamista, unohtamista ja uuden ajan alkamista — ja ennen kaikkea toivoa paremmasta kaiken synkkyyden keskellä.

Kuuntele Spotifystä!

Vuoret ovat tulevaisuudellinen vaihtoehtorock-yhtye Tampereelta. Yhtyeen toinen pitkäsoitto "Huomenna rauha ehkä" ilmestyi tammikuussa.

Kuuntele Spotifystä!

Torstai
13.4.

Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy.

Sunnuntai
9.4.

BLCK SBBTH: 
Dj's Ricardo & Jori Hulkkonen play techno.

Pääsiäislauantai
8.4.

Live: DJ KRIDLOKK (22.00). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo Appista 14,30e (sis. pvm) /Tictedistä 14,54e (sis. pvm), 8raidasta 13e / ovelta 15e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5485

DOWN: Dj Jodi Wild, vapaa pääsy klo 23-24, sen jälkeen 8e
UP: Dj Esko Routamaa, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 8e

Dj Kridlokk palaa mestariteokseksi hehkutetun Mutsi-albuminsa (2014) äärelle huhtikuussa. Lahteen, Turkuun, Helsinkiin, Ouluun ja Tampereelle suuntautuvan 'Dj Kridlokk esittää: Mutsi' -kevätkiertueen keikoilla tullaan kuulemaan Mutsi-albumi alusta loppuun livenä. Liput myynnissä nyt. 

”Olipa kerran vuosi 2014 kun KC/MD Mafian loreen haarautui uusi uoma nimeltään Mutsi. Tuo uoma on mielikuvitettu todellisuus, vääristymä, joka on nähtävissä ainoastaan viiden prosentin valonläpäisykyvyllä varustettuin aurinkolasein. Hämärässä huoneessa istuu Mutsi – viimeisen pelin viimeinen vastus, ylin auktoriteetti ja capo di tutti capi jolle ei voi valehdella eikä kertoa totuutta. Koska maailma on monimutkainen ja abstrakti sokkelo, on sen johdosta DJ Kridlokk kehittynyt täydellisen hämäränäön omaavaksi peluriksi joka suoltaa auton takakontillisen hakkeroitua paskapuhetta, ennustaa maailmanlopun ja häipyy jälkiä jättämättä. Mutsi on totta ja tarua, lopun lorua, kurvin UFF:n edustalta koostettu Kalavale.” 

Kuuntele täältä!

Pitkäperjantai
7.4.

Live: BUSINESS CITY (22.00). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo Appista 15,40e (sis. pvm) /Tictedistä 15,57e (sis. pvm), 8raidasta 14e / ovelta 16e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5470

DOWN: Dj Anttipiootti, vapaa pääsy klo 23 jälkeen
UP: Dj Foley, vapaa pääsy koko illan

Pitkäperjantai ja Business City. Say no more! "Vauhti, pamit sekä lihamuki. Voide, sauva ja lumitykki. Niille jotka diggaa nopeista doupeista, läskistä soundista ja kunnon tykittelystä. Pasilan miehen lempihappoteknobändi."

Kuuntele täältä!

Torstai
6.4.

DOWN: Dj Anttipiootti, vapaa pääsy koko illan
UP: Dj Jodi Wild, vapaa pääsy koko illan

Lauantai
1.4.

Dynamo juhlii 26v -synttäreitä antaumuksella lauantaina 1.4.

Live:
Snapir 21.00
Kuuntele täältä!
Kovaa Rasvaa 21.45
Kuuntele täältä!
Jimi Tenor 22.30
Kuuntele täältä!

Keikkojen jälkeen:
DOWN: Jodi Wild
UP: Dj Ricardo
Vapaa pääsy ennen klo 24. Sen jälkeen 8e.

Perjantai
31.3.

Live: LYYTI (22.00). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo Appista 13,20e (sis. pvm) /Tictedistä 13,50e (sis. pvm), 8raidasta 12e / ovelta 14e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki:
 www.ticted.com/fi/events/5445

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Supersakari, vapaa pääsy klo 23 jälkeen
UP: CLUB WHY NOT: Dj's Feminina & Jerikeepperi, vapaa pääsy koko illan

Lyyti tekee keväällä 2023 vain kolme keikkaa, joista yksi on Turun Dynamossa perjantaina 31.3. Uutta musaakin on keväällä vihjailtu ilmestyvän. 

Kaksi albumia julkaissut Lyyti on lyhyessä ajassa hurmannut niin yleisöt kuin kriitikot poikkeuksellisella pop-musiikillaan, joka pistää lauluntekijäperinnettä uusiksi. Painavaa asiaa ja kevyttä musiikkia – ja hetkeä myöhemmin ihan toisin päin. 

Lyyti sanoittaa nykymaailmaa tavalla, joka itkettää, riemastuttaa ja iskee ilmat pihalle. Ote on toiveikas, vaikka pohjamudissa käydään. Mihin voi soittaa, kun metsäpalo leviää näytöltä yksiön eteiseen? Musiikki tanssittaa pianon, syntetisaattoreiden ja varmaotteisen komppiryhmän voimin. Lyyti on yhtyeensä kanssa kasvattanut mainetta myös häikäisevänä live-esiintyjänä, jonka heittäytymiskyky tekee jokaisesta keikasta ainutlaatuisen. 

Kuuntele täältä!

Torstai
30.3.

Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy.

Lauantai
25.3.

DOWN: Dj Jodi Wild, vapaa pääsy klo 21-24, sen jälkeen 8e
UP: Dj Esko Routamaa, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 8e

Perjantai
24.3.

Live: YRJÄNÄ (22.00), FIGARO (21.15). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo Appista 12,10e (sis. pvm) /Tictedistä 12,46e (sis. pvm), 8raidasta 11e / ovelta 13e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki:
https://www.ticted.com/fi/events/5483

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Fog, vapaa pääsy klo 23 jälkeen
UP: Dj Supersakari, vapaa pääsy koko illan

Yrjänän levyjulkkarikiertue kaartaa Dynamoon 24. maaliskuuta - illan avaa Figaro! 

Yrjänä julkaisee debyyttialbuminsa ‘Sulle rakas’ 24. helmikuuta. Artisti saapuu levyjulkkarikeikalle Turun Dynamoon perjantaina 24. maaliskuuta. Keikan liput ovat nyt myynnissä Dynamo appissä, 8raidassa ja Tictedissä. 

Kesällä 2022 debyyttisinglensä ‘Ruudun taa’ julkaissut Yrjänä on noussut omintakeisilla visuaalisilla sinkuillaan nopeasti yhdeksi mielenkiintoisimmista uusista artisteista. Todellisena monilahjakkuutena tunnettu taiteilija kirjoittaa, tuottaa, äänittää, miksaa ja masteroi kappaleensa itse. 

Pitkään kypsytetyllä ‘Sulle rakas’ -debyyttialbumilla poikkeuksellisen vetävän lauluflown välittämät rehelliset, vahvat tunteet yhdistyvät kansainvälisen tason soundimaailmaan. 

“Tämä albumi on täynnä mun sielua ja sydäntä. Se on mulle tosi rakas ja toivon et se on myös sulle rakas.” - Yrjänä 

Yrjänä tunnetaan soolomateriaalinsa lisäksi huippuluokan tuottajana, jonka kädenjälkeen ovat luottaneet mm. Yeboyah, Isaac Sene, Hassan Maikal ja Sexmane. Artisti on lyhyen soolouransa aikana ehditty nähdä jo mm. Flow Festivalin, Ruisrockin ja Tavastian lavoilla. 

Kuuntele täältä!

Illan avausesiintyjänä nähdään laulaja-lauluntekijä Figaro, joka julkaisi kesäkuussa 2022 debyyttialbuminsa “Näin mä haluun sut muistaa”. Musiikillisen monilahjakkuuden herkkä tuotanto yhdistelee elementtejä eri genreistä. Figaro kirjoittaa mielenmaisemistaan tarinoita, joihin kuulija voi upota sisään. Kappaleet käsittelevät nuoren aikuisen ahdistuksia, ihmissuhteita ja ympäröivää maailmaa.

Kuuntele täältä!

Torstai
23.3.

Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy.

Lauantai
18.3.

Live: LYÖMÄTTÖMÄT (22.00), HAAMU (21.00). Ovet klo 20.30.
Liput ennakkoon Dynamo Appista 15,40e (sis. pvm) /Tictedistä 15,57e (sis. pvm), 8raidasta 14e / ovelta 16e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5469

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Anttipiootti, vapaa pääsy klo 23-24, sen jälkeen 8e
UP: Dj Ricardo, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 8e

Solosen, Kosolan ja Xmiehen muodostama Lyömättömät nähdään pitkästä aikaa keikalla Turussa lauantaina 18.3. Dynamossa. Yhtyeen edellinen "Edelleen" -albumi ilmestyi 2022.

Lyömätömät on todellakin nimensä veroinen rap-kokoonpano. Jokaisella kolmikon jäsenellä on nimittäin omat, vuosien saatossa huippuunsa hioutuneet erityistaitonsa. Esitti yhtye sitten omaa tuotantoaan, jäsentensä soolomateriaalia, improvisoitua räppiä, beatboxausta tai timanttista dj-toimintaa, Lyömättömien takuutiputtava meininki on vienyt heidät keikkalavojen ohella aina radio- ja TV-kanaville asti.

Kuuntele täältä!

Illan avaa Helsingissä asuva rap-artisti ja tuottaja Haamu. Monissa projekteissa vaikuttanut muusikko on julkaissut useamman soololevyn ja vieraillut kymmenillä suomalaisilla rap-julkaisuilla sekä tuottanut Suomessa mm. Kubelle, Gettomasalle, Palefacelle ja Stepalle. Viimeisin sooloalbumi – 30  ilmestyi Monsp Recordsin kautta 2020. Tällä hetkellä hän työstää viidettä sooloalbumiaan, jolta on ilmestynyt jo singlet "Susi" ja "Kuvittele".

Kuuntele täältä!

Perjantai
17.3.

Live: TEINI-PÄÄ (22.00), RADIO SUPERNOVA (21.00). Ovet klo 20.30.
Liput ennakkoon Dynamo Appista 13,20e (sis. pvm) /Tictedistä 13,50e (sis. pvm), 8raidasta 12e / ovelta 14e mikäli jälkellä.

Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5439

Keikkojen jälkeen:
DOWN: Dj Jodi Wild, vapaa pääsy klo 23-24, sen jälkeen 5e
UP: Dj Foley, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 5e

Alkuvuodesta uudet albumit julkaisevat Teini-pää ja Radio Supernova lähtevät maaliskuussa levyjulkkarikiertueelle, jonka Turun etappina toimii mikäs muu kuin Dynamo.

Teini-Pää on pöhköpopin sanansaattaja, jonka samaistuttavat kappaleet ovat jo ehtineet ihastuttaa monia keikkalavoilla. Yhtyeen musiikissa koukuttavat popmelodiat yhdistyvät amerikkalaisten autotallien perukoilla rämistelevien bändien tee-se-itse -estetiikkaan. Teini-Pään kappaleissa ihastutaan, haaveillaan ja tehdään tarkkasilmäisiä huomioita elämästä.

Teini-Pään koukuttava tyylitaju kaahailee kepeästi aina mukaan tempaavien railakkaiden rallien kautta harmonisen mollivoittoisen kaihoisaan poljentoon. Kaiken liimana toimii vaivattomuus ja vaaleanpunaisen purukumin lailla tarttuvat melodiat. Teini-Pää on ihanaa kesäöiden musiikkia, jonka popin ja nössöpunkin aineksin maustettu kujertelu etenee säröisten kitaraliidien saattelemana kertakaikkisen vaivattoman hurmaavasti – Teini-Pää on taivaallista kimaltelua!

Debyyttialbumi Maailma kyllä odottaa ilmestyi Soit Se Silti -levy-yhtiön julkaisemana tammikuussa 2022. Yhtye on vakuuttanut kuulijansa aiemmin pienjulkaisuilla, jotka onkin kaikki loppuunmyyty. Albumi keräsi ilmestyttyään hurjan määrän positiivisia arvioita. Se nostettiin Radio Helsingin viikon levyksi ja albumin Heartbreaker-kappale YleX Nosteessa -biisiksi. Yhtye on keikkaillut levyn ilmestymisen myötä ahkerasti ja ihastuttanut yleisöään niin klubeilla kuin lukuisilla festivaaleilla. Yhtye on myös ehdolla Kriitikoiden valinta -kategoriassa Emma Gaalassa 2023. Teini-Pää julkaisee 10.2. toisen albuminsa nimeltään Sata syytä aloittaa.

Kuuntele täältä!

Mansegazeksi musiikkiaan luonnehtiva Radio Supernova sai alkunsa vuonna 2017 rakkaudesta maailmaa suurempia kitaravalleja ja avaruuteen kurkottavia äänimaailmoja kohtaan.Radio Supernova on julkaissut tähän mennessä kaksi albumia; vuoden 2019 Tähtiin-levyn sekä vuoden 2021 Takaisin-levyn. Kumpikin albumeista on herättänyt huomattavasti kiinnostusta myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Yhtyeen musiikki on kehittynyt Tähtiin-levyn lämpimästä dream pop -tunnelmoinnista Takaisin-levyn kylmän post punkahtaviin maisemiin. Kumpaakin levyä yhdistää kuitenkin niiden pop-lähtöisyys ja vastustamattomasti päähän soimaan jäävät melodiat.

Radio Supernova julkaisee kolmannen albuminsa 3.3.2023. Kolmannella albumillaan Radio Supernova on kehittynyt tähän mennessä eheimpään muotoonsa. Levyllä yhtye yhdistää useita eri vaikutteita muodostaen kokonaisuuden, joka on samanaikaisesti sekä äärimmäisen tarttuva että täysin omaan mansegaze-universumiinsa kuuluva.

Kuuntele täältä!

Torstai
16.3.

Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy alkaen klo 21.00.

PERUTTU: Live: LXANDRA

Lxandran konsertti Turun Dynamossa torstaina 16.3.2023 joudutaan valitettavasti perumaan tuotannollisten ja taloudellisten seikkojen takia.

Lippujen rahat palautetaan automaattisesti ostajille. 8raidasta liput ostaneet saavat rahansa takaisin 8raidasta.

Lipun ostaneilla on mahdollisuus päästä Helsingin Tavastian konserttiin keskiviikkona 15.3.2023 ilmoittamalla nimensä ja sähköpostinsa osoitteeseen dynamokukabooking@gmail.com.

Lauantai
11.3.

Live: AAVIKKO (22.00). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo Appista 15,40e (sis. pvm) /Tictedistä 15,57e (sis. pvm), 8raidasta 14e / ovelta 16e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki:
https://www.ticted.com/fi/events/5447

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Fog, vapaa pääsy klo 23-24, sen jälkeen 8e
UP: Dj Esko Routamaa, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 8e


Takuuvarmat bileet jokaisella keikallaan käynnistävä syntetisaattoriyhte Aavikko nähdään pitkästä aikaa Dynamossa lauantaina 11. maaliskuuta.

Maailmassa on kaikenlaisia kolminaisuuksia. Eikä pelkästään uskonnollisia, sillä jo muinaiset pakanakansat tunsivat järkiperäisiä kolminaisuuksia. Länsimaisen ihmisen maailmankuvaan erilaiset kolminaisuudet ovat juurtuneet niin sitkeästi, että ne ovat väkisinkin hieman pyhiä. Jääkiekossa on kolme erää. Filosofien dialektiikassa teesi, antiteesi ja synteesi. Klubilla on bändi, yleisö ja lattia. Aavikossa on kolme jäsentä.

Vuonna 1995 Siilinjärvellä perustettu Aavikko on funktionaalista käyttömusiikkia, sähköisen äänen muotoilua syntetisaattoreilla. Jo kolmatta vuosikymmentä olemassa ollut yhtye on kulminaatio menneiden aikojen retrofuturististen itäblokin syntetisaattoriyhtyeiden, päättäväisesti määräävien rytmien ja tanssimaan piiskaavasti koukuttavien melodioiden utopiasta. Yhtyeen ilmaisun kiteyttää parhaiten jälleen yksi kolminaisuus: melodia, harmonia ja rytmi. Muysic non stop.

Yhtyeen itse musiikkistaan käyttämä termi ”muysic” on kaikessa yksinkertaisuudessaan huumaavan koukuttavaa. Jo kuuden albumillisen verran nauhalle tallennettu ilmaisu saa pauloihinsa kuin viihdeohjelmien logot tai supermarkettien hyllyrivit. Siinä ei kuulu luotto teknologiaan itseensä, vaan halu käyttää elektronista teknologiaa tienä ihmisen sieluun ja sydämeen. Yhtyeen live-esiintymisten tunnuspiirteisiin kuuluu mahdottomuus olla tanssimatta yhtyeen soittaessa – tämän kiteyttää myös keikoilta tuttu yksinkertainen komento: “we play, you dance”.

Kuuntele täältä!

Perjantai
10.3.

DOWN: Dj Supersakari, vapaa pääsy klo 21-24, sen jälkeen 5e
UP: Dj Jodi Wild, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 5e

Torstai
9.3.

Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy.

Lauantai
4.3.

Live: KAURIINMETSÄSTÄJÄT: vikaa kertaa (22.00). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo Appista 15,40e (sis. pvm) /Tictedistä 15,57e (sis. pvm), 8raidasta 14e / ovelta 16e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5487

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Anttipiootti, vapaa pääsy klo 23-24, sen jälkeen 8e
UP: Dj Kolkka, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 8e

Kauriinmetsästäjät jää määrittelemättömän mittaiselle tauolle - jäähyväiskeikka Turun Dynamossa lauantaina 4.3.!

Rakastettu elektropop-duo Kauriinmetsästäjät jää määrittelemättömän mittaiselle tauolle. Yhtye suuntaa maaliskuussa 2023 vielä kolmen kaupungin Vikaa kertaa -minikiertueelle, joka saapuu Turun Dynamoon lauantaina 4. maaliskuuta. Liput myynnissä nyt Dynamo appissa, Tictedissä & 8raidassa!

Heikki Petrellin ja Tuomas Kaitasen muodostama Kauriinmetsästäjät julkaisi debyytti-EP:nsä Huudan vuonna 2017. EP herätti runsaasti positiivista huomiota ja poiki duolle suurta suosiota myös keikkarintamalla. Tunnetuimmiksi kappaleiksi EP:ltä kasvoivat mm. Kun mä mietin sua, niin uuh, Sua sua ja Revi mua ft.Vesta -kappaleet, joista kaikki nousivat myös radiosoittoon. Duo on uransa aikana kiertänyt aktiivisesti loppuunmyydyillä klubi- ja festarikeikoilla.

"Tätä kirjoittaessa on tuntunut vaikealta pukea sanoiksi asioita ja jäsennellä niitä oikein, jotta ne kuulostaisivat juuri siltä mitä haluaisi sanoa, mutta yritetään.

Olemme kypsytelleet tätä ajatusta jo jonkin aikaa ja nyt tuntuu siltä, että on oikea aika antaa tilaa myös muille projekteille elämässä. Koemme tosi suurta kiitollisuutta siitä mitä KM matka on meille tarjonnut ja mihin kaikkialle se on meitä vienyt. Vuosien saatossa olemme saaneet kiertää ja kokea upeita festareita, klubi- sekä yksityiskeikkoja. Matkaan mahtuu upeita kohtaamisia ihmisten kanssa, jotka ovat kertoneet omaa tarinaansa ja inspiroineet meitä. Ennen kaikkea olemme saaneet nauttia musiikista yhdessä teidän kanssanne. Kiitos siis teille kaikille jotka olette olleet meidän keikoilla ja keitä meidän musiikki on koskettanut. Kiitos myös kaikille niille artisteille, tekijöille ja taustavaikuttajille jotka ovat mahdollistaneet osaltaan sen, että olemme tulleet kuulluksi ja nähdyksi.

Mietimme pitkään onko mitään järkevää tapaa jäädä tauolle, mutta halusimme antaa teille ja meille vielä mahdollisuuden nauttia viimeistä kertaa yhdessä Helsingin, Tampereen ja Turun livekeikkojen merkeissä.

Iso kiitos ja nähdään keikoilla, vikaa kertaa."

Kuuntele täältä!

Perjantai
3.3.

DOWN: Dj Jodi Wild, vapaa pääsy klo 21-24, sen jälkeen 5e
UP: Dj Ionik, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 5e

Torstai
2.3.

20.00: Taideakatemian lyhäriapprot

22.00: Anglican Britpop Tapahtuma Facebookissa!

Lauantai
25.2.

Live: KNIPI (21.30). Ovet klo 20.30.
Liput ennakkoon Dynamo Appista 22e (sis. pvm) /Tictedistä 21,80e (sis. pvm), 8raidasta 20e / ovelta 24e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki:
https://www.ticted.com/fi/events/5449

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Kolkka, vapaa pääsy klo 23-24, sen jälkeen 8e
UP: Dj Esko Routamaa, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 8e

Neljällä Emmalla palkittu laulaja-lauluntekijä Knipi julkaisi uuden sooloalbumin ”Valoilmiöitä” keväällä 2022. Kevään 2023 -kiertueen Turun keikalla hänet nähdään Dynamossa lauantaina 25.2. Liput myynnissä nyt!

Lukuisia kulta- ja platinalevyjä saavuttanut Knipi on jättänyt vahvan jälkensä suomalaiseen pop-musiikkiin jo 1990-luvun alusta lähtien. Hänet tunnetaan Egotripin perustajajäsenenä ja palkittuna säveltäjänä, joka on loihtinut hittejä nimille kuten Jonna Tervomaa, Anna Puu sekä Irina. Viime vuosina hänet on opittu tuntemaan ennen kaikkea sooloartistina.

Knipin kiitelty esikoissoolo ilmestyi syksyllä 2019. Pandemian iskettyä Knipi ilahdutti suomalaisia sosiaalisessa mediassa läpi kevään MusaCorner-sarjallaan, missä hän tulkitsi sekä omia että muidenkin artistien teoksia poikansa Danskun kanssa. Hesaria myöten uutisoidusta konseptista ilmestyi lopulta myös Universalin julkaisema ”Best of MusaCorner” -albumi.

Kuuntele täältä!

Perjantai
24.2.

Live: AIVOVUOTO (22.00). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo Appista 15,40e (sis. pvm) /Tictedistä 15,57e (sis. pvm), 8raidasta 14e / ovelta 16e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5417

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Kolkka, vapaa pääsy klo 23.30-24, sen jälkeen 5e
UP: CLUB ANVIL, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 5e

Aivovuoto lähtee 10v-juhlakiertueelle helmikuussa - erikoispitkässä juhlasetissä kuullaan musiikkia yhtyeen kaikilta kuudelta albumilta! Turun Dynamossa yhtye nähdään perjantaina 24. helmikuuta. 

Debyyttilevynsä ‘Aivovuoto’ vuonna 2013 julkaissut rap-yhtye Aivovuoto lähtee helmikuussa 10v-juhlakiertueelle, joka kattaa Suomen ykkösklubit - etappeina Helsinki, Tampere, Lahti, Hämeenlinna, Joensuu, Oulu, Turku ja Jyväskylä. Normaalia pidemmillä keikoilla esitetään musiikkia kaikilta Aivovuoto-levyiltä. 

Itä-Helsingistä lähtöisin olevan Aivovuoton muodostavat tuottajaveljekset Mio ja Visa (K.V.N & LOBO) sekä räppäri Matti (Jodarok). Aivovuoto on julkaissut kuusi erinomaisen vastaanoton saanutta ja hetkessä loppuunmyytyä levyä. Tällä hetkellä bändi työstää uutta musiikkia legendaarisessa Studio Töissä ja Mummolassa. 

Aivovuoto on lähtökohtaisesti sessiobändi – yleensä ensin syntyy veljesten tausta, sitten Matti kirjoittaa siihen sanat ja kappale pyritään purkittamaan välittömästi. Tajunnanvirta. Spontaanius. Aivovuoto nauhalle. 

Yhtye tunnetaan myös omalaatuisista videoista, joista monet yhtye on itse tuottanut, käsikirjoittanut ja joskus leikannutkin. Videot laajentavat Aivovuoto-universumia visuaalisiin ulottuvuuksiin. 

Kuuntele täältä!

Torstai
23.2.

Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy.

Lauantai
18.2.

DOWN: Dj Anttipiootti, vapaa pääsy klo 21-24, sen jälkeen 8e
UP: Dj Ricardo, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 8e

Perjantai
17.2.

Live: SCANDINAVIAN MUSIC GROUP trio (22.00). Ovet klo 20.30.
LOPPUUNMYYTY!

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Supersakari, vapaa pääsy klo 23.30-24, sen jälkeen 5e
UP: My house is in order dj's, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 5e

Scandinavian Music Group suuntaa keväällä ensimmäistä kertaa intiimille trio-kiertueelle ja yhtye nähdään Turun Dynamossa perjantaina 17.2.! Liput keikalle tulevat myyntiin keskiviikkona 14.12. klo 9.

Syksyllä 2021 Scandinavian Music Groupin alkuperäisjäsenet Terhi Kokkonen, Joel Melasniemi ja Antti Lehtinen esittivät Helsingissä Superwood-festivaalilla tulevan albuminsa kappaleita harvinaisella kolmen hengen kokoonpanolla. Esiintymisestä jäi itämään haave tehdä vastaavia keikkoja enemmänkin. Nyt puolitoista vuotta myöhemmin, uuden levyn ja 20-vuotista uraa juhlistaneen koko bändin levyjulkkarikiertueen jälkeen Kokkonen, Melasniemi ja Lehtinen suuntaavat ensimmäistä kertaa erityiselle trio-kiertueelle.

Kevään 2023 aikana luvassa on joukko ainutlaatuisia ja tunnelmallisia iltoja, joissa kuullaan Ikuinen ystävä -levyn laulujen lisäksi vanhempaa materiaalia varta vasten näille keikoille sovitettuina versioina.

Terhi Kokkonen - sanoitukset ja laulu

Joel Melasniemi - sävellykset, sovitukset ja kitara

Antti Lehtinen - syntetisaattorit, samplet, luupit ja sovitukset

Mäksä Mäkinen - valot

Jukka Nykänen - miksaus

Kuuntele täältä!