Tyylikkäät Dynamo-tuotteet sesonkiin kuin sesonkiin! 

Paitoja ja mukeja löydät nettikaupastamme täältä!

Pipoja, pyyhkeitä ja kangasmerkkejä myydään Dynamossa.

Hinnasto:
Kangasmerkki: 3,5e
Pipo: 20e - 2kpl 35e - 3kpl 50e
Pyyhe: 20e

Perjantai
24.2.

Live: AIVOVUOTO 10V
Liput ennakkoon Dynamo Appista 15,40e (sis. pvm) /Tictedistä 15,57e (sis. pvm), 8raidasta 14e / ovelta 16e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5417

Aivovuoto lähtee 10v-juhlakiertueelle helmikuussa - erikoispitkässä juhlasetissä kuullaan musiikkia yhtyeen kaikilta kuudelta albumilta! Turun Dynamossa yhtye nähdään perjantaina 24. helmikuuta. 

Debyyttilevynsä ‘Aivovuoto’ vuonna 2013 julkaissut rap-yhtye Aivovuoto lähtee helmikuussa 10v-juhlakiertueelle, joka kattaa Suomen ykkösklubit - etappeina Helsinki, Tampere, Lahti, Hämeenlinna, Joensuu, Oulu, Turku ja Jyväskylä. Normaalia pidemmillä keikoilla esitetään musiikkia kaikilta Aivovuoto-levyiltä. 

Itä-Helsingistä lähtöisin olevan Aivovuoton muodostavat tuottajaveljekset Mio ja Visa (K.V.N & LOBO) sekä räppäri Matti (Jodarok). Aivovuoto on julkaissut kuusi erinomaisen vastaanoton saanutta ja hetkessä loppuunmyytyä levyä. Tällä hetkellä bändi työstää uutta musiikkia legendaarisessa Studio Töissä ja Mummolassa. 

Aivovuoto on lähtökohtaisesti sessiobändi – yleensä ensin syntyy veljesten tausta, sitten Matti kirjoittaa siihen sanat ja kappale pyritään purkittamaan välittömästi. Tajunnanvirta. Spontaanius. Aivovuoto nauhalle. 

Yhtye tunnetaan myös omalaatuisista videoista, joista monet yhtye on itse tuottanut, käsikirjoittanut ja joskus leikannutkin. Videot laajentavat Aivovuoto-universumia visuaalisiin ulottuvuuksiin. 

Perjantai
20.1.

Live: PÄKÄ
Liput ennakkoon Dynamo Appista 15,40e (sis. pvm) /Tictedistä 15,57e (sis. pvm), 8raidasta 14e / ovelta 16e mikäli jälkellä.

Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5378

Päkän ensimmäinen sooloalbumi 'Menestysalbumi' ilmestyi 25. marraskuuta. Räppäri suuntaa albumin myötä alkuvuodesta 2023 seitsemän kaupungin menestyskiertueelle, jonka Turun keikka nähdään Dynamossa perjantaina 20.1. 

PME Recordsin julkaiseman albumin henkilökohtaiseen sävyyn kerrottujen tarinoiden aiheet ulottuvat kiitollisuudesta kusipäisyyteen ja esittelevät haavoittuvan artistin. 

“Levyn teema on menestys. Meidän yhteiskunnassa toistuu narratiivi, jossa ammatillinen menestys on synonyymi onnellisuudelle. Niin mäkin opin ajattelemaan. Menestystä jahdataan ja jos sitä sitten lopulta saadaan niin ollaan pettyneitä, kun ei se ulkoinen hyväksyntä tai taloudellinen menestys ratkonutkaan meidän ongelmia ja se sama levottomuus on edelleen läsnä.” Päkä kuvailee kokonaisuutta. 

Albumilta julkaistiin 11. marraskuuta ennakkosingle 'Bensaa', josta Klangi kirjoitti: “Kappale on helposti samaistuttava ja Päkä tuntuu jatkavan sopivissa määrin siitä, mihin Gaselleissa jäi.” 

Levyn tuotannot teki DJ Arsi (Loost Koos) ja vastaavana tuottaja toimi Visa Mäkinen (mm. Aivovuoto). “Halusin levystä ajattoman kuuloisen ja oon fiilannu Arsin tekosia sen saralla teinistä asti, niin kysyin sitä mukaan.” DJ Arsin asuessa Lontoossa, studioon apua soitettiin vanhalta tutulta Visa Mäkiseltä. “Lopulta Visan rooli kasvoi huomattavasti äänittämistä isommaksi ja se sparras Arsia biiteissä ja mua räpeissä.” 

Päkä eli Pekka Salminen on muusikko, kirjailija ja yksi kolmesta suuren yleisön suosioon nousseen Gasellit-yhtyeen MC:stä. Emma Gaalassa Vuoden yhtye ja Vuoden Rap/R&B -kategorioissa palkittu Gasellit on vuonna 2008 Helsingin Oulunkylässä perustettu rap-yhtye. Musiikin ohella Salminen on kirjoittanut yhtyeensä tarinaa läpi käyvän elämäkerrallisen teoksen Gasellit: Matka (2021), sekä yhtyetoverinsa Hätä-Miikan kanssa graffitia maalavista ystävyksistä kertovan romaanin Sä maksat (2017).

Kuuntele Spotifystä!

Torstai
29.12.

Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy klo 21 alkaen.

Tapaninpäivä
26.12.

DOWN: DJ Anttipiootti, vapaa pääsy klo 21-24. Sen jälkeen 6e.
UP: Dj TBA, vapaa pääsy ennen klo 24. Sen jälkeen 6e.

Joulupäivä
25.12.

DJ Kolkka, vapaa pääsy.

Jouluaatto
24.12.

Dj Anttipiootin joulutervehdys! Vapaa pääsy.

Perjantai
23.12.

DOWN: Dj Jodi Wild, vapaa pääsy klo 22-24. Sen jälkeen 3e.

Torstai
22.12.

Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy klo 21 alkaen.

Lauantai
17.12.

DOWN: Dj Fog, vapaa pääsy klo 22-24. Sen jälkeen 6e.
UP: Dj Esko Routamaa, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 6e.

Perjantai
16.12.

Live: ANTTI AUTIO (22.00). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo Appista 18,70e (sis. pvm) /Tictedistä 18,69e (sis. pvm), 8raidasta 17e / ovelta 20e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5384

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Anttipiootti, vapaa pääsy klo 23.30-24. Sen jälkeen 3e.
UP: Dj Ionik, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 3e.

Kaikki on hyvin kun Antti Autio on Dynamon lavalla! Kolmesti Dynamossa aiemmin keikkaillut ja kolmesti sen loppuunmyynyt artisti saapuu tällä kertaa pelimestoille joulun kynnyksellä perjantaina 16.12.

Antti Autio on yksi Suomen rakastetuimmista uuden polven laulaja-lauluntekijöistä. Autio soittaa yhtyeensä kanssa raikkaaseen ja vahvaan laululyriikkaan sekä polveilevaan kitarointiin pohjautuvaa suomenkielistä musiikkia. Voimakkaat ja vilpittömät kappaleet kaipuusta ja rakkaudesta ovat lumonneet kuulijat ympäri Suomen. Ahkerasti keikkailevan artistin intensiiviset ja tunnelmalliset konsertit ovatkin useasti myyneet loppuun. Autiolla on poikkeuksellinen kyky vangita kuuntelija tilaan, jossa ajantaju sumenee. 

Aution kehutut pitkäsoitot ”Minä tuon mukanani sateet” (2017), ”Pihalla tuulee taas” (2019) ja tuorein ”Kaikki talot huojuu” (2022) ovat vakiinnuttaneet artistin aseman Suomen musiikkikentällä. Spotifyssa hänen kappaleitaan on kuunneltu yli 7 miljoonaa kertaa. Muun muassa ”Tehty sinulle”-, ”Liikaa”- ja ”Minä tuon mukanani sateet”-kappaleet ovat onnistuneet maalaamaan esiin kuulijoiden tunteita hienovireisen lohdullisesti.

Kuuntele Spotifystä!

Torstai
15.12.

Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy klo 21 alkaen.

Lauantai
10.12.

Live: ELIAS GOULD (22.00), VERA WALL (21.20). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo Appista 15,40e (sis. pvm) /Tictedistä 15,57e (sis. pvm), 8raidasta 14e / ovelta 16e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5378

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Jodi Wild, vapaa pääsy klo 23.30-24. Sen jälkeen 6e.
UP: Dj Esko Routamaa, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 6e.

Karismaattisen laulaja-lauluntekijä Elias Gouldin odotettu toinen pitkäsoitto ilmestyi 16.9.2022 ja artistin syksyn ainoa Turun keikka nähdään Dynamossa lauantaina 10. joulukuuta.  Illan avaa lupaava artistitulokas Vera Wall, jonka debyyttisingle "Jenkki" ilmestyi lokakuussa.

Vastaavan tuottajan Riku Mattilan ja kirjailija-toimittaja Ronja Salmen kanssa luotu albumi on Gouldille syväluotaava taidonnäyte, jolla seikkaillaan odotuksen ja siirtymien välillä. Albumin uusimmat singlet “En tiennyt ennen” ja “Uusia alkuja” ilmestyivät keväällä 2022.

Vuonna 2015 ilmestyneellä Huvilakatu-debyyttisinglellään ihastuttanut Elias Gould julkaisi odotetun “LP”-debyyttialbuminsa kesäkuussa 2019.

”Lähdettiin alkuun tekemään levyä vähän sokeana tähtäimessä listaykköset, jonka aikana jopa unohti hetkeksi, että miksi tätä musaa ylipäätään tekee. Vaikeuksien ja itsetutkiskelun jälkeen olen löytänyt taas musiikinteon ilon ja ne perimmäiset syyt tehdä tätä kaikkea. Levyntekoprosessi on omalla tapaa avannut monia lukkoja ja tällä hetkellä koen suurta paloa kaikkea tätä kohtaan. Tuntuu, että olen antanut kaikkeni levylle, mutta samaan aikaan mun rinnassa kuplii ja olen innoissani luomassa taas uutta.”

Artisti muistetaan myös vierailuistaan mm. JVG:n platinarajan rikkoneella Revolveri -kappaleella sekä Gasellien niinikään platinaa streamanneella Riks Raks Poks -hitillä.

Gould on ennen soolouraansa soittanut rumpuja One of the Pigeons ja Spectral Rays –yhtyeissä sekä keikkaillut muun muassa Ronyan, Graciaksen, Noah Kinin ja Hätä-Miikkan kanssa.

Kuuntele Spotifystä!

Vera Wall Spotifyssä!

Perjantai
9.12.

Live: TIPPA (22.30). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo Appista 13,20e (sis. pvm) /Tictedistä 13,50e (sis. pvm), 8raidasta 12e / ovelta 14e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5431

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Foley, vapaa pääsy klo 23.30-24. Sen jälkeen 3e.
UP: Dj Jodi Wild, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 3e.

Turkulaistaustainen TIPPA nähdään ensimmäistä kertaa keikalla Dynamossa perjantaina 9. joulukuuta. Spesiaali ilta tulossa!

Rock-vivahteisella kitarasoundillaan yhdeksi vuoden 2018 kiinnostavimmaksi musiikki-ilmiöksi noussut TIPPA ihastutti henkilökohtaisemmalla materiaalillaan nyt jo tuplaplatinaa striimanneella Satutat mua -hitillään. Kappale nousi Suomen Spotifyn top50 -listan ykköseksi ja usean radion soittolistalle ja se huomioitiin vuoden 2019 Emma Gaalassa Vuoden biisi -ehdokkuudella. Muun muassa Alice in Chainsin, Nirvanan sekä Apulannan musiikilliseksi vaikuttajikseen mainitseva TIPPA työstää tällä hetkellä uutta musiikkia.

Aiemmin Tippa-T:nä tunnettu turkulainen trap-artisti on kohahduttanut Suomea esimerkiksi hiteillään Mehu sekä Ei tippa tapa.

Kuuntele Spotifystä!

Torstai
8.12.

Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy klo 21 alkaen.

Itsenäisyyspäivän aatto
5.12.

DJs Ricardo & Jori Hulkkonen present experimental party. 22-05. Tickets: 6e from the door

Lauantai
3.12.

Live: LITKU KLEMETTI (22.00) (LOPPUUNMYYTY!). Ovet klo 21.

Tämä keikka on korvaava keikka vappuaaton keikalle. Jo ostetut liput käyvät uudelle päivälle sellaisenaan. (Laitathan viestiä dynamokukabooking@gmail.com 14.5.2022 mennessä mikäli haluat palauttaa lipun. Palautukset hoidetaan tuolloin.)

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Fog, vapaa pääsy klo 23.30-24. Sen jälkeen 6e.
UP: Dj Kolkka, vapaa pääsy klo 23-24, sen jälkeen 6e.

Ennakot nyt myynnissä DYNAMO appissa. (Lataa omasi app storesta tai googlen kaupasta. Appista voit ostaa itsellesi pääsylippuja ja narikan sekä juomia ja Dynamotuotteita tai lahjoittaa näitä kaikkia lahjaksi ystäville. Lisäksi saat juoma- ja pääsylipputarjouksia sekä osallistut Dynamoaiheisiin arvontoihin.)

Vappu ja Litku Klemetti ovat perfect match!

Syntikkavetoisen "Kukkia Muovipussissa" albumin maaliskuussa 2021 julkaissut Litku Klemetti saapuu Dynamoon keikalle vappuaattona 30.4.2022. Keikka toteutuu alkuillasta lakituksen jälkeen. Showtimestä ilmoitetaan lähempänä.

Yhtyeen kaikki edelliset Dynamon keikat ovat olleet loppuunmyytyjä joten lippujen suhteen kannattaa todellakin toimia ripeästi. Litku Klemetti rymisteli Tuntematon numero-yhtyeineen suurempaan tietoisuuteen 2017 julkaistulla Juna Kainuuseen-levyllä. Vuodesta 2015 toiminut Litku Klemetti on lauluntekijä Sanna Klemetin alter ego sekä 5-henkinen yhtye. Emma-palkittu Litku julkaisi keväällä 2021 elektronisemman discolevyn Kukkia muovipussissa, jonka tiimoilta kierretään erikoissetillä.

Kuuntele Spotifystä!

Turisti
2.12.

Live: TURISTI Liput ennakkoon Dynamo Appista 13,20e (sis. pvm) /Tictedistä 13,50e (sis. pvm), 8raidasta 12e / ovelta 14e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5383

Hittiräppäri Turisti saapuu liekittämään Turun Dynamoon keikalle perjantaina 2.12.Gunshit? 1:52? Vastuu? Nämä kaikki ovat Turistin kappaleiden nimiä. Interrail? Se on Turistin uusimman EP:n nimi ja se kannattaa kuunnella.

Virheetön flow, koukuttavat kertsit, räävitön energia ja lähes täydellinen live-esiintyminen. Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään, sillä kyseessä on täysin omassa sarjassaan painiva artisti. Lavalle noustessaan Turisti ei ainoastaan räppää. Hän tanssii, laulaa, näyttelee ja tarjoaa yleisölle todellista teatteria. Tätä et halua missata.

Kuuntele Spotifystä!

Perjantai
2.12.

Live: LITKU KLEMETTI (22.00), Ovet klo 21.
Liput ennakkoon appista 19.80e (sis. palvelumaksu)/Tictedistä 19.72 / 8raidasta 18e / ovelta 22e mikäli jäljellä.

Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5414

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Kolkka, vapaa pääsy klo 23.30-24. Sen jälkeen 3e.
UP: Dj Ricardo, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 3e.

Uuden 'Asiatonta oleskelua' syksyllä julkaissut Litku Klemetti nähdään Dynamossa joulukuun alussa peräti kahdella keikalla. Lauantain 3.12. liput myivät jo loppuun joten artisti tekee iloksemme keikan myös perjantaina 2.12. 

Litku Klemetti on sekä laulaja-lauluntekijä Sanna Klemetin alterego että nelihenkinen yhtye. Nostalgiasta, progressiivisesta rockista, suomalaisesta iskelmästä ja italodiscosta vaikutteita ammentanut Litku Klemetti yhtyeineen on julkaissut yhteensä kuusi albumia, joiden kappaleita on striimattu miljoonia kertoja. Palkittu yhtye julkaisee lokakuussa 2022 pitkään valmistellun albumin, Asiatonta oleskelua. Levyllä kuullaan uudenlaista, herkempää Litkua.

Torstai
1.12.

GLÖGGRUNDAN-RASTIKIERROS klo 15-22.

Youtubejukeboksi klo 22 >> Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy.

Lauantai
26.11.

Live: TEINI-PÄÄ (21.00) & LUUKAS OJA (22.00). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo Appista 14,30e (sis. pvm) /Tictedistä 14,54e (sis. pvm), 8raidasta 13e / ovelta 15e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5332 

Keikkojen jälkeen:
DOWN: Dj Foley, vapaa pääsy klo 23.30-24, sen jälkeen 6e
UP: DJ Esko Routamaa, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 6e

Hurmoksellinen ilta suomalaisen poppipunkittelun ystäville on luvassa Dynamossa lauantaina 26. marraskuuta kun Teini-Pää ja Luukas Oja pakkaavat soittimensa ja suuntaavat Turkuun.

Teini-Pää on pöhköpopin sanansaattaja, jonka nössöpunk on ehtinyt ihastuttaa jo monia keikkalavoilla. Debyyttialbumi Maailma kyllä odottaa ilmestyi Soit Se Silti -levy-yhtiön julkaisemana tammikuussa 2022. Yhtye on vakuuttanut kuulijansa aiemmin pienjulkaisuilla, jotka onkin kaikki loppuunmyyty.

Albumi keräsi ilmestyttyään hurjan määrän positiivisia arvioita. Se nostettiin Radio Helsingin viikon levyksi ja albumin Heartbreaker-kappale YleX Nosteessa -biisiksi. Tulevana kesänä ahkerasti keikkaileva bändi on kiinnitetty mm. Sideways-festivaalin esiintyjäksi.

Yhtyeen musiikissa koukuttavat popmelodiat yhdistyvät amerikkalaisten autotallien perukoilla rämistelevien bändien soundeihin. Teini-Pään kappaleissa ihastutaan, haaveillaan ja tehdään tarkkasilmäisiä huomioita elämästä.

Kuuntele Spotifystä!

Riehakas Luukas Oja tekee asioita sopivasti kieli poskessa. Teksteissään itseironinen bändi tarttuu ihmisen inhimillisyyteen kaikkine puolineen pilke silmäkulmassa. Vimmaisen ilottelun ohessa yhtye käsittelee painavia teemoja muun muassa singleillään Ei on ei ja Ostan, ostan, jotka vievät kuulijan perinteisen rockin äärelle.

Luukas Ojan toinen albumi "Lähdinkö liian varhain" ilmestyi kesällä 2022.

Kuuntele Spotifystä!

Perjantai
25.11.

Live: SIN COS TAN (22.00). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo Appista 14,30e (sis. pvm) /Tictedistä 14,54e (sis. pvm), 8raidasta 13e / ovelta 16e mikäli jälkellä.

Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5380 

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Kulmisjärvi vapaa pääsy klo 23-24, sen jälkeen 3e
UP: DJ Ionik, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 3e

Solina Records julkaisee Sin Cos Tan-yhtyeen uuden “Living in Fear” albumin 21.10. ja yhtye saapuu levyjulkkareille tietysti Turun Dynamoon perjantaina 25.11. Uudelta albumilta on julkaistu jo mm. singlet “More Than I Can Love”,“Tightroped”, sekä koeälyn keinoin toteutetun videon “Endless” kappaleeseen.

Suomen johtava elektropop-duo Sin Cos Tan – jäseninä laulaja-laulunkirjoittaja Juho Paalosmaa ja artisti/tuottaja Jori Hulkkonen – julkaisee pitkään odotetun pitkäsoittonsa vuosien tauon jälkeen. Neljännellä albumillaan “Living in Fear” yhtye loihtii tinkimätöntä popmusiikkiaan maailmaan, joka kamppailee jatkuvan kaaoksen ja pelon keskellä. Lopputuloksena on ajaton taidonnäyte joka osoittaa yhtyeen olevan luovien voimiensa huipulla. Pelkäätkö pimeää, sotaa, rakkautta, vai itseäsi? Oli vastaus mikä tahansa, yksi asia on varmaa: Pelossa on voimaa.

Kuuntele Spotifystä!

Torstai
24.11.

Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy klo 21 alkaen.

Lauantai
19.11.

Live: JAMBO (22.30). Ovet klo 21.
LOPPUUNMYYTY!

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Supersakari, vapaa pääsy klo 23.30-24, sen jälkeen 6e
UP: Dj Kulmisjärvi, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 6eKaupungin tällä hetkellä kuumin rap-nimi ja viihdyttäjä Jambo juhlii tulevan albuminsa julkkareita Dynamossa lauantaina 19. marraskuuta.

Indie label Booa Musicin kautta julkaistu esikois-EP “koko jambo” (2020), on tyylikäs näyte tulokkaan tuotannosta. Booa Musicin lisäksi hän solmi yhteistyön Sony Musicin kanssa vuoden 2021 alussa: tätä seurannut single-julkaisu deäm, nousi suoraan Spotifyn TOP 50 -listalle. jambon toinen EP ”UUS LUUKKU” (2021) jatkoi artistin määrätietoista linjaa ja soundia. jambon uusimmat julkaisut perjantai (feat. Perjantai4000), tarviin tilaa (feat. william) ja ei nabbaa (feat. Ville Galle) antavat monipuolisesti esimakua artistin loppuvuodesta 2022 julkaistavasta debyyttialbumista.

jambon musiikissa on mukana ripaus funkia, koukuttavaa melodiaa kuin sanomaakin – sanomaa, jota ei pureskella kuulijalle valmiiksi. Aiemmin artisti julkaisi musiikkia nimellä Jmbo. Lyhyessä ajassa laajalti fanikuntaa kerännyt ja YleX:n Läpimurto 2022 -yleisöäänestyksen voittanut turkulaisartisti ammentaa kappaleissaan tuntemuksia syvältä omista ajatuksista. Ajatukset hän sanoittaa abstraktisti, kuulijan itsensä tulkittavaksi.

Kuuntele Spotifystä!

Perjantai
18.11.

DOWN: DJ Jodi Wild, vapaa pääsy klo 21-24, sen jälkeen 3e
UP: CLUB ANVIL: dj's Avalon & Jori Hulkkonen, vapaa pääsy klo 22-24, sen jälkeen 3e

Torstai
17.11.

Youtubejukeboksi: Kolitsi vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy klo 22 alkaen.

Lauantai
12.11.

DOWN: Dj Anttipiootti, vapaa pääsy klo 22-24, sen jälkeen 6e
UP: Dj Esko Routamaa, vapaa pääsy ennen 24, sen jälkeen 6e

Perjantai
11.11.

Live: ARPPA (LOPPUUNMYYTY) (22.00). Ovet klo 21.

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Fog, vapaa pääsy klo 23.15-24, sen jälkeen 3e
UP: Dj Foley, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 3e

+ Runoviikon kipinäklubi klo 19-22. FB-event: https://www.facebook.com/events/1289528815133879

Ai kuka lauloi? Hauki? Juhani? Pengerkadulla? Oulussa? …Ei vaan Arppa Turun Dynamossa 11. marraskuuta ja sunkin kannattaa hommata liput ihan justiinsa.

Vilpittömällä musiikillaan hurmaava Arppa on kovassa nosteessa oleva artistitulokas. Arpan musiikki on ajatonta ja tekstit kuin liikkuvaa kuvaa.Arppa on haalinut ympärilleen sukupolvensa hurmaavimmat soittoniekat, minkä ansiosta hänen tunnelmallisten tekstien ympärille on rakentunut kaunis ja eheä äänimaailma sekä energinen improvisaatioon perustuva live-elämys vailla vertaansa.

Arpan yhtyeessä vaikuttavat muusikot Ville-Veikko Airaniemi, Antti Ahoniemi sekä Okko Saastamoinen. Yhtyeen levyttäessä mukaan astuu Väinö Karjalainen tuottajan roolissa.

Kuuntele!

Torstai
10.11.

Live: ARPPA (LISÄPÄIVÄ) (live klo 22). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo Appista 18,70e (sis. pvm) /Tictedistä 18,69e (sis. pvm), 8raidasta 17e / ovelta 20e mikäli jälkellä.
Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5335

Keikan jälkeen: Youtubejukeboksi, Kolitsi vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy klo 23.15 alkaen.

Ai kuka lauloi? Hauki? Juhani? Pengerkadulla? Oulussa? ..Ei vaan Arppa Turun Dynamossa. Perjantain myytyä loppuun Arppa tekee lisäkeikan myös torstaina 10.11.

Vilpittömällä musiikillaan hurmaava Arppa on kovassa nosteessa oleva artistitulokas. Arpan musiikki on ajatonta ja tekstit kuin liikkuvaa kuvaa.

Arppa on haalinut ympärilleen sukupolvensa hurmaavimmat soittoniekat, minkä ansiosta hänen tunnelmallisten tekstien ympärille on rakentunut kaunis ja eheä äänimaailma sekä energinen improvisaatioon perustuva live-elämys vailla vertaansa.

Arpan yhtyeessä vaikuttavat muusikot Ville-Veikko Airaniemi, Antti Ahoniemi sekä Okko Saastamoinen. Yhtyeen levyttäessä mukaan astuu Väinö Karjalainen tuottajan roolissa.

Omakustanteisen debyyttialbuminsa elokuussa 2020 julkaissut artisti nautiskelee olostaan artistilupausten joukossa. Arpan meriittejä ovat muun muassa lukuisat noteeraukset kotimaisissa radioissa, loppuunmyyty keikka Korjaamon Vaunusalissa syksyllä 2020 sekä ehdokkuus YleX-läpimurtolistauksessa.

Arppa julkaisi toisen albuminsa ”Kinovalon alla” 24. syyskuuta 2021, jonka LP:t myytiin loppuun kolmessa viikossa. Albumi vetosi niin yleisöön kuin kriitikoihinkin, ja albumilta irrotetut singlet Laila, Väistä, Hauki ja Oulu (theme) nousivat kaikki valtakunnalliseen radiosoittoon. Arppa nautti myös suuresta livesuosiosta syksyn 2021 levynjulkaisukiertueellaan, joka oli pitkälti loppuunmyyty useammalla paikkakunnalla.

Vuosi 2021 oli nousevalle artistille menestyksekäs, sillä se toi mukanaan neljä ehdokkuutta Emma-gaalassa (Vuoden tulokas, Vuoden rock, Kriitikoiden valinta, Vuoden artisti -yleisöäänestys) sekä 3. sijan Soundin Vuoden 2021 parhaat yleisöäänsetyksessä.

Lauantai
5.11.

Live: LOUIE BLUE (22.00). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon appista 15,40e (sis. pvm) / Tictedistä 15,57e / 8raidasta 14e sekä ovelta 16e mikäli jäljellä.
Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5242

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj't Anttipiootti & Harvest, vapaa pääsy klo 23-24, sen jälkeen 6e
UP: Dj Ricardo, vapaa pääsy klo 23-24, sen jälkeen 6e

Huom! Keikka on siirtynyt useamman kerran ja viimeisimpänä maaliskuulta marraskuulle 2022. Samalla lipun hinta nousee. Aiemmille keikoille ostetut liput käyvät kuitenkin uudelle päivälle sellaisenaan. Mikäli haluat palauttaa lipun, ole yhteydessä dynamokukabooking@gmail.com 2.5. mennessä!

Ennakot nyt myynnissä DYNAMO appissa. (Lataa omasi app storesta tai googlen kaupasta. Appista voit ostaa itsellesi pääsylippuja ja narikan sekä juomia ja Dynamotuotteita tai lahjoittaa näitä kaikkia lahjaksi ystäville. Lisäksi saat juoma- ja pääsylipputarjouksia sekä osallistut Dynamoaiheisiin arvontoihin.)

R'n'B ja elektropop -artisti Louie Bluen "Division 8" debyyttialbumi 
julkaistiin 18.3. Division 8 on albumina rakennettu kuljettamaan 
kuulijan läpi erilaisten R'n'B:n sävyttämien maailmojen. 

Louie Blue käänsi musiikkikentän päät jo vuonna 2019 esikoissinglellään 
"Confused." Vuoden 2020 alussa Louie Blue julkaisi "Notes" -mixtapen, 
joka keräsi kehuja niin lokaalisti kuin kansainvälisesti DJ ja 
tastemaker -tekijöiltä. Tämän jälkeen artisti on noteerattu myös useissa 
kansainvälisissä musiikkimedioissa. 

Kuuntele täältä!

Perjantai
4.11.

Live: MARA BALLS (21.30). Ovet klo 20.30.
Liput ennakkoon Dynamo Appista 13,20e (sis. pvm) /Tictedistä 13,50e (sis. pvm), 8raidasta 12e / ovelta 14e mikäli jälkellä.

Ticted-linkki: https://www.ticted.com/fi/events/5331

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Jodi Wild, vapaa pääsy klo 22.30-24, sen jälkeen 3e
UP: CLUB WHY NOT?!, vapaa pääsy klo 22-24, sen jälkeen 3e

FB-event: https://www.facebook.com/events/1145158016092040


2015 perustettu voimatrio Mara Balls julkaisi pitkään odotetun kolmannen 
studioalbuminsa ’Maranormaali ilmiö’ kesäkuussa 2022 (Stupido Records). 
Levyn myötä yhtye palasi lavoille ja on päässyt taas tutkimaan ja ilmentämään sitä ihmeellistä, maranormaalia ilmiötä, mikä tapahtuu kun bändi ja yleisö törmää ja iskee kipinää. Tämä on todistettavissa syksyllä Turussa yhtyeen ensimmäisellä Dynamokeikalla perjantaina 4. marraskuuta.

'Rockmaailma kaipaa esikuvia. Hyvin harvoin kuitenkaan vastaan tulee 
sellaisia tarjokkaita, jotka osaavat olla bändin nokassa keulimassa 
tietäen, mistä rockin soittamisesta on pohjimmiltaan kyse ja tietävät, 
että siellä olisi hyvä olla jotain sanottavaakin. Maria Mattila ja hänen 
alter egonsa Mara Balls osaavat. Eikä tämä luonnonvoima pelkää asettaa 
itseään alttiiksi, oli kyse sitten kitarasankaruudesta tai 
kansalaisaktivismista.' (Antti Luukkanen/Soundi)

Kuuntele Spotifystä!