Tyylikkäät Dynamo-tuotteet sesonkiin kuin sesonkiin! 


Hinnasto:
Kangasmerkki: 3,5e
Pipo: 20e - 2kpl 35e - 3kpl 50e
Pyyhe: 20e
Perjantai
15.12.

Live: MARKUS KRUNEGÅRD (SE)
Liput ennakkoon Dynamo appista 17,60e, Eventualista 17e, 8raidasta 16e tai ovelta 20e mikäli jäljellä.
Osta liput!

Uu uu! Uutta suomenkielistä materiaalia levyttänyt Markus Krunegård saapuu Åbuuun ja Dynamoon joulukuun 15. perjantaina. Liput myynnissä nyt.

Markus Krunegård on ruotsinsuomalainen laulaja ja lauluntekijä. Krunegårdin äiti on kotoisin Pellosta, Tornionjokilaaksosta. Vuonna 2001 uransa Laakso-yhtyeessä aloittanut Krunegård on yksi viime vuosien rakastetuimpia ruotsalaisia laulaja-lauluntekijöitä ja on ollut mukana mm. myös Ruotsin versioon Vain elämää -sarjasta, Så mycket bättre, vuonna 2020.

Artisti on kasvanut Ruotsissa, mutta hän huomaa itsessään kädenvääntöä suomalaisuuden ja ruotsalaisuuden välillä. Ruotsissa uraansa luonnut artisi julkaisee ensimmäisen suomenkielisen sooloalbuminsa ”Nokia & Ericsson” myöhemmin vuonna 2023. Albumin julkaisijana toimii helsinkiläinen All That Plazz -levy-yhtiö. Levy sai alkunsa Los Angelesissa, jossa Krunegård oli ystäviensä luona kirjoittamassa aivan toisenlaisia kappaleita.

– Olin kirjoittamassa ystävieni Linus Wiklundin ja Noonie Baon luona Los Angelesissa uusia ruotsinkielisiä kappaleita. Yhtäkkiä aivoni alkoivat kuitenkin toimia suomeksi, ja huomasin muiden vielä nukkuessa säveltäväni oudon viileänä aamuna uima-altaan reunalla kappaletta ”Nokia & Ericsson”. Noonie ja Linus olivat tekemässä kappaleita Sam Smithille ja pyysivät minua mukaan, kieltäydyin tästä koska minun oli pakko saada tämä uusi suomenkielinen lauluni valmiiksi, kertoo Krunegård suomenkielisen levyn alkusysäyksestä.

Krunagårdin tulevalta suomenkieliseltä albumilta on julkaistu kaksi singleä – ”Miss Joensuu” ja ”Mä tykkään sust”.

Krunegård on säveltänyt musiikkia myös muun muassa Charli XCX:lle, Santigoldille, Icona Popille, Carly Rae Jepsenille sekä Veronica Maggiolle.

Lauantai
25.11.

Live: SOFA
Liput ennakkoon Dynamo appista 13,20e, Eventualista 13e, 8raidasta 12e tai ovelta 14e mikäli jäljellä.
Osta liput!

Sonja Kuittisen ja Fanni Noroilan muodostama Sofa heitti kesällä jäähyväiset festarilavoille upeiden keikkojen myötä. Loppusyksystä rap-duo hyvästelee myös klubilavat viiden kaupungin SOFA 4EVER -kiertueen myötä. Liput 25. marraskuuta Dynamon keikalle ovat nyt myynnissä!

Tänä vuonna 10 vuotta täyttävän Sofan tuorein julkaisu, Lucky Star -EP ilmestyi tammikuussa 2023. Yhtye työsti luopumisen, eron, kuoleman, vihan ja lähdön teemoja käsittelevän EP:n yhdessä luottotuottajansa Nori Kinin kanssa.

SOFA on uransa aikana riemastuttanut yleisöä räppäämällä asioista, joista hiphop-kulttuurissa ei juuri ole ennen puhuttu. Teatterikorkeakoulussa toisiinsa tutustuneen parivaljakko nousi yleisön tietoisuuteen EP-julkaisuillaan ‘Se on Fakin Aitoo’ (2014) ja ‘Puolukoita’ (2016). Sofan debyyttialbumi ’BFF’ ilmestyi helmikuussa 2020. Pitelemättömästä live-energiastaan tunnettu duo nähtiin vuonna 2019 myös olennaisena osana Tavastiankin loppuunmyynyttä D.R.E.A.M.G.I.R.L.S -rapshowta. 

Perjantai
24.11.

Live: SMC Lähiörotat
LOPPUUNMYYTY!

SMC Lähiörottien jäähyväiskiertue rantautuu Dynamoon 24.11.

Oli kolea syysilta vuonna 2009, kun joukko myyttisiä hahmoja kerääntyi Malmin VPK-talolle. Tuona iltana, suurimmaksi osaksi vahingossa, syntyi Legenda.

Nyt, vuonna 2023, nämä myyttiset hahmot ahtautuvat viimeisen kerran Psykoosi-pakun sisuksiin ja teillä on mahdollisuus osallistua tälle matkalle. 

Haluatko makoilla mausoleumissa Eräkoiran kera? Entä innostaako ikuinen uni Avionin Prinssin Makitan vierellä? Onko Tono Slonon hautapaikka Bruce Leen Dojolla? Painuuko Respektor vihdoin helvettiin? Rutiseeko DJ J-Lainin Technicsit viimeisen kerran? Kaivaako JUGIX2 vanhat mini-dv kasettinsa Pet Sematerylle, josta ne heräävät entistäkin kiukkuisempina eloon?

Näe ja koe vanhat klassikot, uutta shittii ja ikivihreitä.


Vietereitä on vielä levyllinen jäljellä, mutta ei sekään kestä ikuisesti. Todista entisten karaktäärien ylösnousemus, ehkä…?Älä jätä väliin tai kadut ikitulessa.Sydämellisesti tervetuloa jättämään hyvästit meidän mukana.

Lauantai
18.11.

Live: EGE ZULU
Liput Dynamo appista 16,50e, Eventualista 16e, 8raidasta 15e ja ovelta 17e mikäli jäljellä.

Osta liput!

Dynamo on taas valmiina futaa! Viime syksyn keikkansa loppuunmyynyt Ege Zulu palaa pelimestoille lauantaina 18.11. Liput myynnissä nyt.

Ylpeästi roihuvuorelainen, vuoden 2022 YleX Läpimurto -voittaja Ege Zulu pyrkii pirteällä musiikillaan välittämään positiivista energiaa ympärilleen. Artistin monipuolinen soundimaailma pohjautuu etenkin ranskalaiseen musiikkiin, ”Marseille-soundiin”, johon hän yhdistää taidokkaasti afropop- ja hiphop-tyylilajeja. PME Recordsille levyttävän Ege Zulun ensimmäinen EP “Klassikot” (2021) osoittaa vakuuttavasti artistin paikan kotimaisen afrotrapin sanansaattajana. 

Jo vuosikymmenen ajan musiikin parissa viihtynyt Ege Zulu pureutuu sanoituksissaan muun muassa lähiöelämään sekä sen epäkohtiin, ystäviä ja hänelle itselleen lähellä olevia aiheita unohtamatta. Viihdyttävä, esiintymistä rakastava artisti esiintyi kesällä 2022 festivaalien lavoilla ympäri Suomea kerryttäen kehuja live-esiintymisestään ja yleisön osallistamisesta.

Ege Zulun viimeisintä albumia ”Oi maamme Helsinki” (2022), kuvaillaan artistin kasvutarinaksi, joka käsittelee Helsinkiä ja artistin omakohtaista kokemusta helsinkiläisyydestä raikkaasti ja realistisesti. Hyvän vastaanoton saaneella albumilla kuullaan myös vaikuttavaa kokoonpanoa genren kärkinimiä; Victor Nordis,Sexmane, Jare Brand, Asa, Turisti, LEWIZKI ja Zpoppa. Ege Zulu tunnetaan myös kappaleistaan Valmiina Futaa, Fantasiaa, sekä Peter Pan. Ege Zulua voidaan kuulla myös JVG:n vuonna 2022 ilmestyneellä Verkkareis -kappaleella. Ja tämän kaverin tuntien, lisää on tulossa. 

Perjantai
10.11.

Live: MELO
Liput ennakkoon Dynamo appista 14,30e, Eventualista 14e, 8raidasta 13e tai ovelta 15e mikäli jäljellä.
Osta liput!

MELO on oma genrensä, kuten merkittävät artistit usein ovat. Keväällä julkaistulla uudella albumillaan suomiräpin eklektinen edelläkävijä on päätynyt trapin ja maalailevan indie-rockin kautta iskevään elektroniseen maailmaan, jonka vain MELO olisi voinut rakentaa. Linnan käytävillä kaikuvat Chief Keef ja Crystal Castles, mutta kirkkaimpana pauhaa MELOn tinkimätön näkemys.

Klubi- ja festarilavoja ympäri Suomen riehaannuttanut artisti nähdään Turun Dynamossa perjantaina 10. marraskuuta..

Lauantai
4.11.

Live: EX TUUTTIZ
Liput ennakkoon Dynamo appista 16,50e (sis. pvm.), Eventualista 16e ja 8raidasta 15e. Ovelta 18e mikäli jäljellä.
Osta lippu!

Ex Tuuttiz julkaisee syyskuussa uuden albumin ja lähtee levyjulkkarikiertueelle!Pitkän linjan suomiräppäri Ex Tuuttiz julkaisee syyskuussa neljännen pitkäsoittonsa. Albumin myötä nuori og suuntaa levyjulkkarikiertueelle, joka saapuu Turun Dynamoon lauantaina 4. marraskuuta.

Fennofuturistista tyylisuuntaa edustavalta albumilta on julkaistu ennakkoon singlet "Kaviokeissi", "Omistautunu" sekä juuri ilmestynyt "Ei tarvii mennä kotiin" ft. Kriso. 

Ex Tuuttiz (ent. Tuuttimörkö) on pitkän linjan suomiräppäri, joka tunnetaan ainutlaatuisesta flowstaan ja vertaansa hakevista lyriikoista. Artisti on julkaissut aiemmin pitkäsoitot "On totta" (2013), "Kromihammas" (2016) ja "Kaikki keil on välii digaa Ex Tuuttizt" (2020).
Näytä vähemmän

Perjantai
3.11.

Live: SALALIITTO -levyjulkkarit, YKÄ
Liput ennakkoon Dynamo appista 14,30e, Eventualista 14e, 8raidasta 13e tai ovelta 15e mikäli jäljellä.
Osta liput!

Salaliiton neljäs levy ”Portaat” julkaistaan perjantaina 3.11.2023 ja yhtye juhlistaa sitä julkkarikeikan muodossa Turun Dynamossa samaisena päivänä. Illan avaa suomenkielistä rock-musiikkia esittävä Ykä.

Salaliiton musiikissa pääpaino on vahvoissa melodioissa, monipuolisia tunnelmia välittävässä soitossa sekä aiheiltaan elämän outoutta ja ihmeellisyyttä käsittelevissä sanoituksissa.

Tulevan levyn musiikki sisältää aiempiin levyihin verrattuna entistä enemmän ääripäitä: hiljainen ja herkkä sointi saa rinnalleen entistäkin kuuluvamman, painavamman ja raskaamman äänimaailman. Julkaisu sisältää ytimekkäiden ja tarttuvien pop-sävellysten lisäksi pitkiä, läpisävellettyjä progessiivisia kappaleita, sekä lyhyitä luonnoksenomaisia hetkiä. Kappaleiden tarinat ovat suurista kysymyksistä koottuja kertomusten säikeitä, joiden jatkeeksi kuulija voi itse punoa oman tarinansa langat.

Yhtyeen kolmen aiemman, mainion vastaanoton saaneen albumin tiimoilta bändi on tehnyt mittavan määrän keikkoja ja kiertänyt ympäri Suomen aina klubikeikoista isoihin festivaaleihin asti. Salaliitto haluaa soittamisen ilon näkyvän ja kuuluvan yleisölleen ja yhtyeen keikat ovat yllätyksellisyydessään ja hyväntuulisuudessaan mukaansatempaavia tapahtumia, joissa tunnelmat vaihtuvat herkästä unelmoinnista intensiivisenä nouseviin äänivalleihin.

Suomen Turusta ponnistava Ykä tekee suomenkielistä rock-musiikkia suurella tunteella isoista ja pienistä aiheista. Ykän ensimmäinen single Terapiaan julkaistiin elokuussa 2021, tuorein single Pullopanttiplaneetta toukokuussa 2023. Ykä on pitkän linjan muusikko, jonka sooloura kypsyi pitkään kummuten halusta tehdä omaa musiikkia omilla ehdoilla. Työn alla oleva debyyttialbumi julkaistaan vuoden 2023 aikana. 

Lauantai
28.10.

Live: KISSA - Dynamon halloweenjuhlat
Liput ennakkoon Dynamo appista 15,40e, Eventualista 15e, 8raidasta 14e tai ovelta 16e mikäli jäljellä.

Mikä olisikaan parempi tapa juhlia halloweenia kun Kissan glam spektaakkeli Dynamossa lauantaina 28.10. Liput myynnissä nyt. Saa pukeutua! 

Kissa on yhdistelmä glitterin kyllästämää 70-luvun glam spektaakkelia, dekatenttia kapinaa kapinaa vastaan ja kiihkeää rakkautta. Yhtye ammentaa musiikillisen ja lyyrisen voimansa huolettomasta rock ’n’ rollin alkulähteestä, herkästä ja kuplivasta popestetiikasta sekä voimapopin isoista harmonisista kitaroista ja melodiakoukuista.

Livenä Kissa on päällekäyvän riehakasta, leveiden haara-asentojen ja armottomana vinkuvien kitaroiden kuorruttamaa poprock-unelmaa. Talla on pohjassa ja hiki pinnassa, ja hurmos pitää otteessaan alusta loppuun. Värivalojen ristitulesta ja vaaleanpunaisesta usvasta nousee persoonallinen, värikäs ja räiskyvä eriskummallinen sekstetti, josta on mahdoton irrottaa katsettaan. Tunnelma on kutkuttavan arvaamaton, kaahataan lähellä reunaa silläkin uhalla, että käydään ojan puolella. Kissa viekoittelee ehdoitta katsojan mukanaan tulikuumaan ja hikiseen sykkeeseen. Sydän on tehty napalmista – tätä kissaa ei voi pysäyttää mikään.

Kissan debyyttilevy Vaarallinen bändi julkaistiin 4. kesäkuuta 2021 Svart Recordsin kautta. Eheä ja voimaa uhkuva levykokonaisuus koostuu harkituista koukuista, raikkaista ja rajuista riffeistä, massiivisista synaverhoista sekä sopivasti kieli poskessa kirjoitetuista tarinoista. Kepeän kuplivan pinnan alla asuu silti herkkä ja hellä rakastaja. Bändi on moniaistinen kokemus, joka tarjoaa silmiä hivelevän shown. Levyn ensimmäinen painos myytiin loppuun vauhdilla ja sittemmin levystä on kierroksessa jo kolmas painos.

Yhtye julkaisi toukokuussa 2023 toisen albuminsa joka kantaa nimeä Apinalinna. Kissan toinen näytös on herkkä, hienostunut ja kunnianhimoinen. Siinä on aiempaa enemmän syvyyttä. Luvassa on kovaa rokkia, tarttuvaa popsensibiliteettiä, isoja sovituksia ja suuria tunteita huolellisesti yhteen liimattuna. 

Perjantai
27.10.

Live: PEKKA LAINE & THE ENCHANTED
Liput ennakkoon Dynamo appista 17,60e, Eventualista 17e, 8raidasta 16e tai ovelta 18e mikäli jäljellä. Osta liput!

Kulttimainetta nauttiva Pekka Laine saapuu Turun Dynamoon perjantaina 27.10. The Enchanted yhtyeensä kera vuonna 2021 ilmestyneen ja hehkutetun The Enchanted Guitar of Pekka Laine -albuminsa saattelemana. Liput myynnissä nyt Dynamo appissa, Eventualissa ja 8raidassa.

Pekka Laine elää kaksoiselämää. Päivisin hän on arvostettu Yleisradion musiikkitoimittaja, joka suosituissa radio-ohjelmissaan ja televisiodokumenteissa myllää populaarikulttuurin syövereissä. Sitten on se hämärämpi puoli eli kitaristi ja musiikintekijä Pekka Laine. Kulttimainetta nauttivan The Hypnomen-yhtyeen primus motorina Laine on 1990-luvulta asti tehnyt villisti kuplivaa instrumentaalimusiikkia. Primitiivisesta laaturäminästä sielukkaan psykedelian sfääreihin vienyt tutkimusmatkailu on nyt saavuttanut yhden tärkeän seisakkeen. Kitaralegenda Esa Pulliaisen rohkaisemana ja yllyttämänä syntyi soolodebyytti The Enchanted Guitar of Pekka Laine. Levy on rakkaudentunnustus lumotulle soittimelle, sähkökitaralle ja sen kosmisille kaiuille. Intohimolla ja luovalla hulluudella keitetty soppa osui hermoon ja lumottu kitara keräsi kosolti suitsutusta ilmestyttyään keväällä 2021. The Enchanted Guitar osui hyvin myös kriitikkokunnan hermoon. Helsingin Sanomat, Hufvudstadbladet ja Soundi nostivat albumin Vuoden 2021 parhaiden joukkoon.

Seuraava askel oli vääjäämätön. Maaginen mielikuvitusmatka on vietävä live-yleisön eteen ja syntyi Pekka Laine & The Enchanted. Kuusimiehisessä unelmayhtyeessä kokemus ja näkemys kohtaavat nuoruuden vimman, kun indie- konkarit ja uuden polven tyyliniekat hyppäävät saman raketin kyytiin. The Enchanted-soittajien ansioluettelosta löytyy musiikillista moninaisuutta kitara-popista ja instrumentaalirockista tiukkaan jazz-tykitykseen ja kokeelliseen erikoismeininkiin. Livesovituksina Laineen instrumentaalisävellykset tarjoavat mielikuvitusmatkailua koko rahalla. Luvassa on psykedeelisiä rantalomakokemuksia, jännittäviä hetkiä länkkärimaisemissa, pikapyrähdyksiä avaruuteen ja surrealistisia seikkailuita. Palkitun musiikkivideo-ohjaaja Tommi Pietiläisen ja Pekka Laineen ideoimat visuaalit antavat soivalle matkalle viimeisen silauksen. 

Lauantai
21.10.

Live: Jambo
Liput ennakkoon Dynamo appista 19,80e, Eventualista 19e, 8raidasta 18e tai ovelta 22e mikäli jäljellä. Osta liput!

Vettä on virrannut Aurajokilaaksossa ja kuviot paisuneet sitten jambon viime syksyn Dynamon keikan. Jo tuolloin iltansa loppuunmyynyt artisti palaa Dynamoon lauantaina 21. lokakuuta. Liput myynnissä nyt Dynamo appissa, Eventualissa ja 8raidassa. 

Turusta, tarkemmin Kaarinasta kotoisin oleva jambo on suomenkielistä räppiä tekevä artisti. jambon matka kohti Suomen huippua alkoi vuonna 2016, kun nuori taiteilija teki debyyttinsä Groundline –nimisen yhtyeen kappaleella Kun sä tuut ni mä meen. Viisi vuotta, merikontillinen duusseja ja väkevä nippu levytettyjä biisejä myöhemmin jambo debytoi Suomen Top 50 -listalla kappaleellaan deäm vuonna 2021. 

YleX:n Läpimurto 2022 -yleisöäänestyksen voittanut, @munsometili -nimimerkillä somessa esiintyvä artisti on kerännyt itselleen laajan fanijoukon. Tätä nykyä Booan ja Sonyn kautta musiikkia julkaiseva artisti tunnetaan lukuisista Spotifyn Top 50 -listan singleistä, kuten perjantai (feat. Perjantai4000), tarviin tilaa (feat. william), ei nabbaa (feat. VilleGalle), kilsoi (feat. Cledos) ja kirsikkana kakun päällä, Haloo Helsingin kanssa yhteistyönä tehty Reiviluola Remix, joka jokaisen on koettava livenä. 

jambo julkaisi loppuvuodesta 2022 ”vapaa” -debyyttialbuminsa, jonka tavoitteena oli vapauttaa artisti kysymyksestä: “Pitäiskö sun mennä oikeisiin töihin?”. Noin 10 miljoonaa streamia myöhemmin, voimme todeta kysymyksen olevan nykyään melko irrelevantti. Kahdentoista kappaleen kokonaisuudella kuullaan williamin, Ville Gallen, Perjantai4000 lisäksi myös Costeeta ja Timo Pieni Huijausta. 

Suomen nopeimmin kasvavimpiin artisteihin lukeutuva jambo viimeistelee tällä hetkellä toista albumiaan, jonka julkaisuaikataulusta ilmoitetaan myöhemmin.  Nuoren artistin musiikki on oivaltava sekoitus elektronisia soundeja, kehoa liikuttavaa RnB:tä ja luovasti sanoitettua räppiä. Yhdessä ystävänsä/keikka-DJ:nsä Veeti Ossin kanssa keikkailevan jambon live on ainutlaatuinen show, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Perjantai
20.10.

Live: VÅNNA INGET (22.00), MIDSOMMAREN (21.00). Ovet klo 20.30.
Liput ennakkoon Dynamo appista 12,10e, Eventualista 12e, 8raidasta 11e tai ovelta 13e mikäli jäljellä.
Osta liput!

Ruotsalaisen pop-punk-yhtye Vånna Ingetin jäähyväiskiertue kaartaa lokakuussa Suomeen

Pop-vaikutteista punkkia soittava Vånna Inget julkaisee lokakuussa viidennen ja samalla viimeiseksi jäävän albuminsa "True Romance". Ruotsalaisyhtye suuntaa albumin myötä jäähyväiskiertueelle, joka Turun Dynamoon 20. lokakuuta. Illan avausesiintyjänä nähdään melankolisiin melodioihin nojaava punkrock-yhtye Midsommaren. Keikan liput ovat myynnissä nyt.

Valovoimaisen keulahahmon Karolina Engdahlsin johtama Vånna Inget on 12-vuotisen uransa aikana julkaissut neljä kokopitkää albumia, joista mm. hitin "Krockade Bilar" sisältävä Ingen Botten oli vuoden 2013 Grammis-ehdokkaanakin rock-kategoriassa. Pian ilmestyvältä "True Romance" -albumilta saatiin esimakua elokuussa 2023 ilmestyneen "När festen slutar" -sinkun myötä.

Vertauksia Masshysteristä The Go-Go'siin kerännyt ruotsalaisviisikko on nähty Suomessa edellisen kerran vuonna 2020.

Lauantai
14.10.

Live: Rosa Coste, Sonia
Liput ennakkoon Dynamo appista 13,20e, Eventualista 13e, 8raidasta 12e tai ovelta 14e mikäli jäljellä. Osta liput!

Suomalaisen R&B- ja soul-musiikin sanansaattajat Rosa Coste ja Sonia saapuvat syksyn yhteiskiertueellaan keikalle Turun Dynamoon lauantaina 14.10. Liput myynnissä nyt.

Rosa Coste, joka on yksi puhutuimmista artistitulokkaista, julkaisi talvella 2021 esikoissinglensä musta ja herätti välittömästi niin kriitikoiden kuin fanienkin huomion intiimillä kappaleella ja painokkaalla sanomalla.

Rovaniemeltä kotoisin oleva artisti on toiminut musiikin parissa jo lapsesta saakka, kasvaen keskellä hip hop-, rock ja afrikkalaista rytmimusiikkia. Artisti julkaisi PME Recordsille toukokuussa 2023 debyyttialbuminsa ”olen”, joka sisältää toinen toistaan puhuttelevampia keskeneräisyyttä käsitteleviä kappaleita. Taitava musiikintekijä Rosa Coste tutkii tarkasti elämää runollisen lempein sanankääntein.

Sonia on Jyväskylästä ponnistava, sielukkaalla ja hunajaisella lauluäänellään lumoava artistitulokas. Vahvan musiikkitaustan omaava Sonia säveltää ja sanoittaa kappaleensa itse. Artistilla on takana lukuisia keikkoja rumpalina, mutta nyt sooloartistina Sonian alternatiivisen popin maastossa liikkuvia kappaleita julkaistaan Etenee Recordsin kautta. Artistin musiikissa voi kuulla vaikutteita niin 070 Shakesta kuin Jordan Rakeista.Sonian ensimmäinen julkaisu Kirjeitäsi kuljettaa kuuntelijan leijailevan kesäromanssin päätepisteeseen. Seuraava single Kun ihastuu kuvailee kauniisti tunteita eron ja uuden ihastumisen välimaastosta. Artistin viimeisin toukokuussa 2023 julkaistu Näätkö sen? (feat. Lauri Haav) kertoo ihmissuhteista, joissa lahjakas ja valovoimainen ihminen ei aina näe omia kykyjään.

Sonian vahvuus on omien tunteiden reflektointi lyriikoissaan, jonka ansiosta livekeikat kuljettavat yleisön lähelle artistin kappaleiden välittämää tunnemaailmaa. Artistin ja yleisön välinen yhteys on Sonialle tärkeää niin keikoilla kuin musiikissakin – tavoitteena on olla artistina kaikkea muuta kuin etäinen. Näytä vähemmän

Perjantai
13.10.

Live: HEXVESSEL (21.30), UNFYROS (20.30). Ovet klo 20. 
Liput ennakkoon Dynamo appista 19,80e, Eventualista 19e, 8raidasta 18e tai ovelta 22e mikäli jäljellä.
Osta liput!

Todella harvakseltaan keikkaileva Suomen psykedeliarockin messias Hexvessel nähdään Dynamossa perjantaina 13. lokakuuta. Illan avaa Unfyros.Iso-Britannian vihreillä ylängöillä luotu ja Suomen taianomaisissa metsissä muovattu Hexvessel välittää kappaleillaan tarinoita, joissa kertoja ja kuulija sulautuu yhdeksi.


Hexvessel on suomalaistuneen englantilaismuusikon Mat ”Kvohst” McNerneyn (mm. Code, Dødheimsgard, Grave Peasures) perustama kokoonpano, josta on vuosien saatossa muodostunut oikea loitsujen ja tarinoiden noidankattila.Vaikka Hexvesselin musiikissa on kuultavissa runsaasti kaikuja muinaisista viisausperinteistä, kyseessä ei kuitenkaan ole varsinainen kansanmusiikkiyhtye. Hexvessel on rockbändi, joka kulkee omaa lumottua polkuaan. Yhtyeen musiikkia on verrattu mm. Shirley Collinsiin, Fairport Conventioniin, Mahavishnu Orchestraan sekä Nick Caveen. On täysin perusteltua sanoa, että Hexvessel on luonut syvän omalaatuisen soundinsa, joka on yhtäaikaisesti sekä muinainen että nykyaikainen.

Lauantai
7.10.

Live: JAMI FALTIN (22.00). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo appista 14,30e, Eventualista 14e, 8raidasta 13e tai ovelta 15e mikäli jäljellä.

Osta liput!

Yksi tämän hetken puhutuimmista suomiräppäreistä Jami Faltin saapuu ensimmäistä kertaa Turun Dynamoon lauantaina 7. lokakuuta. Luvassa takuuvarmat bileet.

Jami Faltinin tarina on ainutlaatuinen. Hän on kasvanut kahdessa maassa, Suomessa ja Ruotsissa. Ruotsin kielellä alkoi myös riimittely. Hän kirjoitti runoja elämästään Tukholman lähiöissä. Vuonna 2017 hän voitti Ortens bästa poet -lavarunouskilpailun ja päätyi kiertämään naapurimaan lavoja runojaan lausuen. Urapolku ruotsiräppiin oli avautumassa, mutta sitten elämän pyörteet toivat hänet takaisin Suomeen. 

Nykyään Tampereella vaikuttava räppäri on pitänyt homman aitona. Hänen musiikkinsa käsittelee usein elämän nurjaa puolta, rikollisuutta sekä taistelua köyhyyttä ja syrjintää vastaan. Kummallakin kielellä taitavasti kirjoittava räppäri on valloittanut kuulijoitaan suoralla ja itsevarmalla ulosannillaan. Hän kertoo kirjoittavansa tekstinsä aina siten, että pystyy räppäämään ne livenä samalla tavalla. 

Laajempaan tietoisuuteen Jamin toi vuonna 2021 julkaistu ”AMG”-single. Seuraavana vuonna ulos putkahtanut debyyttialbumi “Kerrostalo” keräsi paljon ylistystä ja pysyi useita viikkoja virallisella albumilistalla. Costin kanssa tehty yhteisbiisi ”Magaluf” meni Suomen Spotifyn kakkossijalle. Toki listoilla on pyörinyt muitakin Jamin hittikappaleita, kuten ”PLAYA” ja ”Bisnestä”. Vuoden 2023 alussa Jami voitti YleX:n Läpimurto-kilpailun yleisöäänestyksen ja ehkä se viimeistään antaa vihjeen siitä, mihin suuntaan tämä kaveri on menossa.

Perjantai
6.10.

Live: LAKE JONS (22.00), BABEL (21.00), ovet klo 20.30.
Liput ennakkoon Dynamo appista 13,20e, Eventualista 13e, 8raidasta 12e tai ovelta 14e mikäli jäljellä.
Osta liput!

Kotimaiset indiehelmet Lake Jons & Babel juhlivat uusia levyjään 6.10. Dynamossa!

Modernilla indie-folkillaan valloittava tyylitajuinen helsinkiläisyhtye Lake Jons julkaisi perjantaina 26.5. kolmannen albuminsa Running Third ja juhlii sitä kiertueella syksyllä. Perustamisestaan lähtien kansainvälisen tason folkitronica-sävytteistä dreampopia tehnyt yhtye vie albumillaan kuulijansa matkalle metsiin, tummien vesien äärelle. Luonnonläheisyyden lisäksi levyltä huokuu vahvasti myös urbaani elämä niin Helsingissä kuin New Yorkissakin. 

-  Vaikka edellisestä levystämme on viisi vuotta, ei intomme musiikin tekemiseen ole hiipunut mihinkään. Teemme jatkuvasti uusia kappaleita ja nyt kun elämä on alkanut taas näkyä muuallakin kuin kotona, tuntui hyvältä päätökseltä äänittää uusi levy ja päästää se vapauteen. Levyn teon alettua tuntui kuin olisimme irroittaneet tulpan täydestä vesialtaasta, joka ehkä oli jo vähän homeinen, tai pikemminkin juuri sopivasti fermentoitunut. Tuon fermentoituneen lämmön halusimme purkittaa myös Running Thirdille kertovat Mikko Pennanen ja Jooel Jons uudesta albumista.

Karin Mäkirannan ja Mikko Pykärin yhtye Babel julkaisee uuden EP:n Mirrors 25. elokuuta. Pehmeän ja romanttisen kitschin taitava Babelin viiden kappaleen EP on osa syyskuussa julkaistavaa Marriage-albumia. Mirrors EP loihtii esiin samoja täyteläisiä ja mukaansatempaavia tekstuureja, joita yhtye on kehittänyt varhaisista julkaisuista lähtien. EP sisältää vastikään julkaistun kappaleen Closer, joka esittelee duon lahjakkuutta ja taitoa luoda klassisia ja hyvin kirjoitettuja rakkauslauluja. “Escape to the technicolour haven that is Babel’s dream-pop world, with infectious new track, “Closer” kirjoitti Notions-lehti kyseisestä kappaleesta.

EP:n nimikkokappale Mirrors korostaa Karin Mäkirannan unenomaisen pehmeää laulua, muistuttaen The xx:n äänimaailmaa. ”Kun olimme studiossa äänittämässä tätä Mikon ja upean äänisuunnittelijan Väinö Karjalaisen kanssa, tunsin itseni rocktähdeksi. Saan edelleen kiinni siitä tunteesta, kun kuulen tämän kappaleen. Se saattaa olla suosikkini levyltä." Karin kertoo kappaleesta.

Marriage-albumista julkaistaan vinyyli, jonka visuaalisen puolen on suunnitellut yhtyeen hovigraafikko Samuli Saarinen. Saarinen on osa GRMMXI-kollektiivia, joka on mm. Baltic Circle -teatterifestivaalin, sekä Ruusut-yhtyeen ilmeen takana. Vinyyli on ennakkomyynnissä nyt. Tulevalla albumilla inspiraatiota on haettu yllättävistä lähteistä ja niissä korostuu bändin intohimo musiikintekijöinä: “Kirkkaus, Ensoniq -multiefekti, The O.C., yksi lead -lauluraita ilman tuplauksia, pianosäestykset, bassokuviot jotka pysyy pitkään samassa äänessä samalla kun soinnut vaihtuu. Poikkihuilut, pehmeästi soitetut minimalistiset rummut, ei looppeja, Yamaha EX7.”

Babel on kahden indiepopin ylistetyn tekijän; Karin Mäkirannan ja Mikko Pykärin bändi. Babel yhdistää musiikissaan omia tavaramerkkitekstuureja ja melodioita, luoden oman versionsa Cocteau Twinsin eteerisestä äänimaailmasta. Maaliskuussa 2022 julkaistu Babelin debyyttialbumi Yoga Horror tutki meditatiivisen harjoituksen kulttimaisia taipumuksia. “This new venture certainly expands on their past greatness with some exceptional and stylish modern pop.“ Take Effect Magazine kirjoitti 10/10-arviossaan. Regina- ja Shine 2009 -yhtyeistä tuttu Pykäri on ollut 2000-luvun ensikymmenellä Suomen kansainvälisesti maineikkaimpia popmusiikin visionäärejä ja tuottajia. Mäkirannan indieyhtye Karina oli ehdolla Pohjoismaiden vuoden parhaan albumin palkinnon (Nordic Music Prize) saajaksi debyytillään, jota Helsingin Sanomat luonnehti viiden tähden arviossaan yhdeksi hienoimmista suomalaisista esikoisalbumeista vuosikausiin.

Lauantai
30.9.

Live: EEVIL STÖÖ & STEPA (22.00). Ovet klo 21.
Liput Dynamo appista 19,80e, Eventualista 19e, 8raidasta 18e ja ovelta 22e mikäli jäljellä.

Osta lippu!

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Supersakari, vapaa pääsy klo 23-24, sen jälkeen 8e
UP: Dj 's Jenni from the Block & Iida Mummo, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 8e

Eevil Stöö ja Stepa juhlivat uutta albumiaan Dynamossa 30.9. Liput myynnissä nyt Dynamo appissa ja 8raidassa.Eevil Stöö ja Stepa suuntaavat Et voi pysäyttää meitä -albumin kiertueelle syyskuussa. Sodankylän Too Shortiksikin tituleerattu Stepa ja Marsipan Wave -albumin tiimoilta Teosto-palkittu Eevil Stöö julkaisivat 21.4 yhteisalbuminsa.

Yhdysvaltalaisesta bay area -räpistä inspiroituneesta Et voi pysäyttää meitä -albumista Eevil Stöö kertoo: “Soitin levyn Darth Vaderille ja se sano ‘Bay area gangsta rap is strong with this one’. Se oli ihan oikeessa. Ollaan Stepan kanssa kumpikin pumpattu west coast räppiä pienestä asti ja tällä levyllä se kuuluu. Turha kovistelu on jätetty pois ja koitettiin tehdä biisejä joista tulis kaikille hyvä fiilis.

”Et voi pysäyttää meitä -albumi on ensimmäinen PME Recordsin ja Katakombi Recordsin yhteisjulkaisu. Albumilta on julkaistu sinkut TYH-MÄ ja Kaikki mitä teen on rap.

Stepa kertoo albumin työstämisestä näin: “Me molemmat ollaan tultu toistemme tyylejä puoleen väliin vastaan ja samaan aikaan me molemmat kuulostetaan omilta itseltämme. Mun mielestä tää kokonaisuus kuulostaa siltä, miltä Stöön ja Stepan kuuluukin kuulostaa. Meistä kumpikaan ei odottanut, että toinen pelastaa toisen huonolta säkeeltä vaan molemmat pidettiin huoli, että kirjoitukset pysyy tikissä introsta outroon. Pehmeegoo ja octn syötti hyviä biittejä suoraan lapaan.

”Artistit kertovat albumin viimeistelyn olleen yllättävän helppoa, jossa kaikki palat loksahtivat maagisesti kohdalleen: “Iso kiitos tästä tuottajille! Raimo feat oli vika mikä meiltä puuttu ja se nauhotettiin Korjaamon bäkkärillä. Räe toimitti. Salute!” Albumilla vierailevat suomiräpin kaanonista tutut Are, Raimo ja Pajafella.

Eevil Stöö ja Stepa tekivät alkuvuodesta 2023 erittäin suositun, kahdeksan kaupunkia kattavan yhteiskiertueen, jonka keikoilla kuultiin molempien artistien täyspitkät omat setit. Suurin osa kiertueen keikoista oli loppuunmyyty.

Parikymmentä vuotta pelissä vaikuttanut Eevil Stöö on suomalaisen räpin omaperäinen helmi. Eevil Stöön sanoitukset ja sävellykset hänen Marsipan Wave -levyllään palkittiin arvostetulla Teosto-palkinnolla toukokuussa 2022. Eevil Stöön kynä ei ole tylsynyt 2022 ilmestyneillä Puolikas tiili-, sekä Dungeon & Dragon -albumeillaan. Stepa on tunnettu hyvästä meiningistä ja iloisesta sielusta sekä räppiurasta, jolle ei loppua näy. Artistin edellinen albumi Siistii räppii sisältää kymmenen kappaletta, joita siivittää kesäisen rennot tuotannot. Sodankylästä kotoisin olevalla artistilla on vaikuttava ja monipuolinen ansioluettelo musiikin saralla.

Perjantai
29.9.

Live: LYYTI (22.00). Ovet klo 21.00.
Liput ennakkoon Dynamo appista 14,30e, Eventualista 14e, 8raidasta 13e tai ovelta 15e mikäli jäljellä.

Osta liput!

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Kolkka, vapaa pääsy klo 23-24, sen jälkeen 3e
UP: Dj Ricardo, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 3e

Keväällä Dynamon keikkansa lähes loppuunmyynyt Lyyti saapuu syksyn levyjulkkarikiertueensa Turku-keikalle jälleen Linnankatu 7 puutaloon! Liput myynnissä nyt.

Kaksi albumia julkaissut Lyyti on lyhyessä ajassa hurmannut niin yleisöt kuin kriitikot poikkeuksellisella pop-musiikillaan, joka pistää lauluntekijäperinnettä uusiksi. Painavaa asiaa ja kevyttä musiikkia – ja hetkeä myöhemmin ihan toisin päin.


Lyyti sanoittaa nykymaailmaa tavalla, joka itkettää, riemastuttaa ja iskee ilmat pihalle. Ote on toiveikas, vaikka pohjamudissa käydään. Lyyti on yhtyeensä kanssa kasvattanut mainetta myös häikäisevänä live-esiintyjänä, jonka heittäytymiskyky tekee jokaisesta keikasta ainutlaatuisen.Ylistystä kerännyt kakkosalbumi Toiveet ja helyt (2021) toi Lyytille ensimmäisen Emma-ehdokkuuden sekä Vuoden artistin tittelin (Indie Awards 2022). Lyytin kolmas albumi julkaistaan alkusyksyllä.

Torstai
28.9.

Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy.

Lauantai
23.9.

Live: SANE (22.00), AARO630 (21.15) , VEPU (20.30). Ovet klo 20.
Liput ennakkoon Dynamo appista 14,30e, Eventualista 14e, 8raidasta 13e tai ovelta 15e mikäli jäljellä.
Osta liput!

Keikkojen jälkeen:
DOWN: Dj Anttipiootti, vapaa pääsy klo 23-24, sen jälkeen 8e
UP: Dj Esko Routamaa, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 8e

Aaro 630, Vepu ja debyytti EP:nsä julkkareita viettävä Sane nähdään Dynamon hikisessä illassa lauantaina 23. syyskuuta. Liput myynnissä nyt Eventualissa, Dynamo Appissa ja 8raidassa.

Viime vuonna kehutun debyyttialbuminsa ”630FM” julkaissut Aaro630 palaa uuden musiikin pariin singlellä ”Kulkija maantien”. Kappale edustaa uutta sivua artistin musiikillisessa kehityksessä, ja ammentaa suomalaisesta melankoliasta sekä elektronisesta musiikista. ”Kulkija maantien” on ensimmäinen single Aaro630:n tulevalta toiselta albumilta.Jyväskylästä kotoisin oleva Aaro630 on noussut vuoden 2021 ”630FM” -albumin myötä yhdeksi Suomen kiinnostavimmista ja kehutuimmista uusista artistinimistä. Oman soolomateriaalin ohella artisti tunnetaan myös yhteistyöstään mm. Lauri Haavin, Pyrythekidin, Rekamin ja pehmoainon kanssa.


sane yhdistelee musiikissaan kiinnostavalla tavalla melodisia rap-versejä kitaravetoisiin alternative pop-soundeihin. sanen juuri julkaistu yhteiskappale Varkemaan kanssa on viimeisin single-julkaisu syyskuussa julkaistavalta artistin debyytti-EP:ltä, jonka julkkareita päästään viettämään Dynamossa 23.9.-Vepu on jyväskyläläinen Indie-Pop lupaus, joka yhdistelee musiikissaan eri genrejä laidasta laitaan. Hän sanoittaa, säveltää ja osittain myös tuottaa biisinsä itse yhdessä luottotuottajan Onni Tuomisen kanssa.

Vepua on aiemmin kuultu feattaamaassa Pyrythekid:in singlellä "???", Rekamin singlellä "Ilmaisia lounaita" yhdessä Elastisen kanssa, Pesson albumilla "33" kappaleella "I<3U (666)", sekä Aaro630:n singlellä "Sama mies".

Perjantai
22.9.

DOWN: Dj Akseli Tiitta, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 3e
UP: Dj Jodi Wild, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 3e

Torstai
21.9.

Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy.

Lauantai
16.9.

Live: MALLA (22.00). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo appista 19,80e, Eventualista 19e, 8raidasta 18e tai ovelta 22e mikäli jäljellä. Osta liput!

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Jodi Wild, vapaa pääsy klo 23-24, sen jälkeen 8e
UP: Dj Esko Routamaa, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 8e

Suomenkielisen elektronisen popin ykkösnimi Malla nähdään Dynamossa lauantaina 16.9. intiimillä klubikeikalla. Viime aikoina lähinnä suurempia saleja ja festivaaleja kiertänyt artisti laittaa varmasti tanssit käyntiin syyskuun pimenneessä illassa.

Artisti/näyttelijä Malla Malmivaara julkaisee taiteilijanimellä Malla koukuttavaa ja taitavasti tehtyä discon, housen ja suomenkielisen elektropopin sekoitusta. Malla on kuulaasta, kevyestä ja sopivan utuisesta klubisoundista tunnettu suomenkielinen artisti, joka ei todellakaan kalpene ulkomaisten verrokkiensa rinnalla. Mallan musiikissa valot, varjot ja niiden keskinäinen syke leikkii abstraktisti ja on yksinkertaisen tarttuvassa muodossaan puhtaasti musiikkia musiikin tuoman nautinnon vuoksi.

Mallan musiikin inspiraation reseptiikkana on sähköiset juuret, jotka ammentavat analogisesta syntetisaattoreiden ja rumpukoneiden maailmasta ja kosmopoliitista klubikulttuurista, yhdistyneenä vähäeleiseen ja suoraan lyyriseen ilmaisuun. Juureva, tyylejä sekoitteleva rytminen tuotanto yhdistyy melodiseen ilmaisuvoimaan. House-biitin, raukean discon ja sofistikoituneen elektropopin risteyksessä soljuvat kappaleet soivatkin sulassa sovussa niin klubeilla kuin radiossakin.

Mallan debyyttialbumi ilmestyi huhtikuussa 2021 ja se on poikkeuksellinen julkaisu kotimaisessa musiikissa jolle ei löydy kotimaista verrokkia. Mallan albumille on sadellut ylistäviä arvioita ja se näkyi monissa ”Vuoden 2021 parhaat” –listauksissa mm. Helsingin sanomien kulttuuritoimituksen valinnoissa sekä YleXillä. Malla oli myös vuonna 2021 Radio Helsingin 10. soitetuin, soiden myös erinomaisesti muilla radiokanavilla kotimaassa ja ulkomailla. Malla osoitti, että hyvin tehty housen ja discon yhdistelmä toimii suomenkielellä tai oikeastaan paremminkin laulukielestä riippumatta. Malla operoi siis kerrassaan omilla leveleillään.

Malla julkaisi odotetun, toisen albuminsa Fresko helmikuussa 2023 ja jatkaa keikkailua sen myötä aktiivisesti.

Perjantai
15.9.

DOWN: Dj Jodi Wild, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 3e
UP: CLUB ANVIL, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 3e

Torstai
14.9.

Aurasoutujen jatkot! Dj't Jodi Wild & Anttipiootti.

Lauantai
9.9.

Live: TIISU 10V (21.00). Ovet klo 20.
Liput ennakkoon Dynamo appista 16,50e (sis. pvm.), Eventualista 16e ja 8raidasta 15e. Ovelta 18e mikäli jäljellä.

Osta liput!

Keikan jälkeen:
DOWN: Dj Jodi Wild, vapaa pääsy klo 22.30-24, sen jälkeen 8e
UP: Dj Kulmisjärvi, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 8e

Rockyhtye Tiisu juhlistaa 10-vuotista uraansa kolmella erikoiskeikalla syyskuussa. Turun Dynamoon yhtye saapuu lauantaina 9. syyskuuta. Keikkasarjaan kuuluu myös esiintymiset Tampereen G Livelabissa perjantaina 8. syyskuuta ja Helsingin Tavastialla perjantaina 15. syyskuuta. Liput myynnissä nyt Dynamo appissa & 8raidassa.

Tiisu 10v! Vaikea uskoa, sillä vastahan meidän bändi perustettiin! Juhlistamme merkkivuotta tekemällä kesän päätteeksi muutaman spesiaalimman erikoiskeikan, ennen kuin vetäydymme keikkatauolle miettimään seuraavia askeleita. Illoissa tullaan kuulemaan levyjemme kirkkaimpia helmiä, livesuosikkeja ja jopa alku-uran julkaisemattomia paloja. Luvassa myös tarinaa yhtyeemme vaiheista ja saattaapa lavalla vilahtaa uraamme liittyviä rakkaita vierailijoitakin!” vinkkaa Henrik Illikainen tulevien keikkojen sisällöstä.

Syyskuun keikkojen jälkeen Tiisu vetäytyy luovalle tauolle valmistelemaan uutta materiaalia. Vankasta livesuosiosta nauttiva yhtye on tähän mennessä julkaissut albumit “Elämän Koulu” (2015), “Tänne ei jää kukaan” (2017) ja ”III” (2022)

Perjantai
8.9.

DOWN: New Performance Turku Biennaalin jatkoklubi. Ovet 20.30. Vapaa pääsy.
Live: MUSCULAR (22.00), ANNIINA AUF (21.00).

Keikkojen jäljeen:
Dj Anttipiootti, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 3e
UP: Dj Akseli Tiitta, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 3e

Anniina Auf on turkulainen esiintyjä, joka maalailee kuvia luonnon, unien ja painajaisten sekä kaupungin maisemista. Elektroninen äänimassa täydentyy lauluäänen, niiden kerrosten, microKorgin ja kitaran symbioosilla.

Anniina Auf on julkaissut musiikkia englanniksi, ja viimeisin EP Kevätaspekti julkaistiin viime vuoden keväällä. Auf esittää keikalla myös uudempaa suomenkielistä tuotantoaan.

Muscularin musiikissa yhdistyvät Funkin rytmit, Soulin harmoniat, tulevaisuuden synasoundit, pohjattomat bassot sekoitettuna perinteisiin rytmimusiikkisoittimiin. Muscularin musiikkia on verrattu Daft Punkkiin, Franc Moodyyn, Kavinskyyn ja Princeen.

Torstai
7.9.

Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy.

Lauantai
2.9.

Live: GOOD BOYS (22.30), MC KAJO (21.30). Ovet klo 21.
Liput ennakkoon Dynamo appista 11e, Eventualista 11e, 8raidasta 10e tai ovelta 12e mikäli jäljellä.
Osta Liput!

Keikkojen jälkeen:
DOWN: DJ Fog, vapaa pääsy klo 23.30-24. Sen jälkeen 8e.
UP: DJ Esko Routamaa, vapaa pääsy ennen klo 24. Sen jälkeen 8e.

Kesällä “SUURENMOINEN UNELMA” albumin julkaissut ja järisyttävän kovan livekokoonpanon mainetta kantava Good Boys saapuu Dynamoon lauantaina 2. syyskuuta. Yhtyeen edelliselle Turun keikalle ILMIÖ festareilla oli melkoinen jono, joten liput kannattaa hankkia ajoissa.

Illan avaa Turun oma MC Kajo. Kolminkertaisen freestyle räpin suomenmestarin suurin osa keikasta keskittyy improon, johon yleisökin pääsee osaltaan vaikuttamaan. Lisäksi settiin sisältyy MC Kajon omia kappaleita.

Perjantai
1.9.

Live: PUULUUP (22.00), ELSI SLOAN (21.00). Ovet klo 20.30.
Liput ennakkoon Dynamo appista 14,30e, Eventualista 14e, 8raidasta 13e tai ovelta 15e mikäli jäljellä.
Osta liput!

Keikkojen jälkeen:
DOWN: Dj Supersakari, vapaa pääsy klo 23-24, sen jälkeen 3e
UP: Dj Konsta Eeva, vapaa pääsy ennen klo 24, sen jälkeen 3e

Dynamon 2023 syyskauden keikat avaavat tyylikkäällä indiefolk meiningeillä virolainen kulttiyhtye Puuluup sekä Suomen musiikkipiirit vastikään ihastuttanut Elsi Sloan perjantaina 1. syyskuuta.

A pinch of surrealism, modern folklore and talharpa revival. The old and the new stick together like water and sleet in duo Puuluup’s oeuvre. The instruments – talharpas – represent tradition and folklore and the characteristically susurrus sounds are sent through effect blocks and a looper. The lyrics and melodies are a mixture of musical memories and improvisation, and the inspiration is drawn from Finnish jouhikko repertoire, Sahel blues, chastushkas and other elements from the musical traditions from around the world. All kinds of random sources of inspiration are similarly important – unexpected excerpts from Polish TV series, old Estonian punk and sweetbread from Vormsi Island.Laulaja-lauluntekijä, näyttelijä ja ilmastoaktivisti Elsi Sloan on esittävän taiteen kameleontti.

22-vuotias Sloan on näytellyt pääroolin televisiosarjassa Outo kesä sekä elokuvassa Sydänpeto ja julkaissut artpop-henkistä musiikkia vuodesta 2018 asti.Hänen vakuuttava debyyttialbuminsa Pakko muuttua julkaistiin helmikuussa 2023 ja Sydänpeto rooli ansaitsi hänelle Jussi-ehdokkuuden. Sloan on tunnettu immersiivisistä ja vaikuttavista live-esiintymisistään.

Torstai
31.8.

Youtubejukeboksi: Kalle Kolin vastaanottaa yleisön toiveita. Vapaa pääsy.